Video z Comic-Conu

upraveno 29. července 2012 v Novinky
Na EDNA.cz najdete přeloženou třetinu vystoupení Hry o trůny na letošním Comic-Conu.

http://www.edna.cz/game-of-thrones/videa/comiccon-2012-cz.asp

Akci moderoval GRRM, účastnili se představitelé Dany, Robba, Theona, Catelyn a Ygritte.

Původní videa:

Číst celý článek zde

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 26. července 2012
    Ygritte vyrastala na hrade? :) To sa v Dowton Abbey musela cítiť ako doma :)
  • upraveno 26. července 2012
    Vypadá to, že Martin má rád Theona... :O

Madden by radši bojovou než erotickou scénu a přitom se nedočkal ani jednoho, to přece byla předehra :D No jo, když se po něm válela ta nahá herečka, tak to muselo hodně bolet.
    svoa00 napsal(a):

Vypadá to, že Martin má rád Theona... :O

Madden by radši bojovou než erotickou scénu a přitom se nedočkal ani jednoho, to přece byla předehra :D No jo, když se po něm válela ta nahá herečka, tak to muselo hodně bolet.

Vážně to byla předehra? Mně přišlo, že skončil dřív, než začal.. :o))

Chudák George ani bonboniéru ještě nedostal... xD
    upraveno 27. července 2012
    :D :D Veru...

Najlepšie: Čo má Madden radšej, byť nahý v sex scéne alebo násilie... Má radšej mávanie mečom :D Zase sme sa niečo dozvedeli
  • upraveno 27. července 2012
    nemate niekto link na videa v AJ?
    duny napsal(a):

nemate niekto link na videa v AJ?

Nechápu... vždyť to video je v angličtině, ne? :D Akorát k tomu jdou české titulky.

Jinak obvykle to spraví pár vteřin hledání na Googlu, případně YouTube ;)
    duny: Neviem, ja som našiel len toto japonké
    lolanzdolan
    A teraz vážne: Ak myslíš s eng. titulkami, tak žiaľ nemyslím si, že to kdesi je. Stačí skúsiť YT a napísať niečo v zmysle "GRRM on Comic-Con 2012 ENG Subtitles" .)
    myslel som v anglictine, kedze su to 3 casti a tu je zverejnena len ta prva, kedze len prva cast bola 'pretitulkovana'. uz som to medzicasom nasiel, stacilo do YT zadat comic con 2012 (pre tych lenivsich ako ja)
    duny napsal(a):

myslel som v anglictine, kedze su to 3 casti a tu je zverejnena len ta prva, kedze len prva cast bola 'pretitulkovana'. uz som to medzicasom nasiel, stacilo do YT zadat comic con 2012 (pre tych lenivsich ako ja)

Mode Lady Grantham Turned On!
    ,,Really? Who would say that!"
    lorddysfunny
  • upraveno 28. července 2012
    Odkazy na další částí jsou v diskuzi u článku přímo na Edna.cz
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.