Tipy na názvy epizod S03

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
Opět je tu tipovací soutěž bez odměny

Ať si každý tipne 10 názvů - 10 označení budoucích epizod 3. série GOT.

Ukončení tipovačky s prvním oznámeným oficiálním názvem.

Upravovat svou tipovačku v průběhu času je možné - ideálně novým příspěvkem.

minulou sérii jsme tipovali zde: http://www.icefire.cz/forum/discussion/51212/tipy-na-nazvy-epizod-s02

(v budoucnu pak přesunout tento post do S03 kategorie)

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ja osobne by som to ako súťaž, či už s odmenou a či bez, nerobil. Taká fanúšikovská fikcia mi príde ako súťaž aj bez odmeny pútavá, ale toto by som bral skôr len ako diskusia s tým, že ak si ktosi tipne temer správne, môže sa pokochať. Už aj predtým som tipoval mimo termín a nebral som to ako súťaž - prosto diskusiu.

Za druhé v tomto strácam tú pravdepodobnosť správneho typu - po druhej sérií (asi preto, že počas éry 1. série som ešte knihy nečítal, tož som ešte nováčik a Nevím nic) mám pocit, že si režiséri s mnohými dejovými líniami robia čo chcú a inak ich modifikujú (nie je to ani kritika, ani sťažovanie, iba konštantovanie). Takže nemám ani páru, ani paru, čo bude náplňou tretej série a svojím spôsobom som zase rád, že budem aspoň viac prekvapený (či už milo alebo nemilo, to je iná reč). Avšak napriek tomu sa pokúsim čo-to natipovať ako by som to bral ja (len tak, v rámci diskusie :) )
    1. Spirit of the Wolf (ukončené tým, ako má Arya svoj prvý vlčí sen)
    2. Built on Blood and Ashes
    3. Castle of Fish
    4. The Broken Vow (ukončené ťuťumuťu scénou s vy viete kým... Nie, vy neviete nič)
    5. The Horn of Winter
    6. Brotherhood without Banners
    7. The Green Dream
    8. The Beauty and the Broken
    9. The Wedding
    10. Released Birdy/The Fire Ritual
    Miss Utahraptor napsal(a):
    Jééé Mŕtva nevesta :D I keď tu to bude skôr Mŕtvy ženích
  • Miss Utahraptor napsal(a):
    Jééé Mŕtva nevesta :D I keď tu to bude skôr Mŕtvy ženích
    Ale svatební hosté docela odpovídají, ne? ;D
    :D No to hej..
    BTW: Mám jeden nápad pre scénaristov

čo takto spraviť to tak, že Cat zabijú preto, pretože sa s ňou Talisa nezhodne, objaví sa medzi nimi rivalita a Talisa sa bude chcieť zbaviť svojej Ďábelskej svorky/tchýně [8)
  • A Robba "píchnou" vlastně jenom omylem, když se připlete mezi meč/šipky z kuše/letící pohár vína a svou matku. :D
    :-D presne, budú to šípky, ktoré si tam predtým hádzali vojaci do terča (hra Dart)
  • Já pořád tvrdím, že Walder je v tom nevinně... ;D
    :-D
    Meanwhile at King's Landing
    Tywin: Milujem, keď za mňa ženy odrobia všetkú robotu
  • Připomínám, že název sedmé epizody známé - Autumn storms. Názvy dalších epizod se neodvažuju hádat, vzhledem ke změnám, které určitě chystají. U osmé bych řekla Vlk a lev, kdyby to už nepoužili v první sérii :) U osmičky nebo devítky asi použijou termín svatba. Desítka - že by konečně Not dead, just broken?
    svoa: díky, som na to úplne zabudol že to bude Autumn Storms :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.