Deskovka Hra o trůny česky

upraveno 31. října 2012 v Deskové hry
imageDeskovka Hra o trůny česky - Ice & Fire

Je jen málo her, které sklidily takový úspěch u hráčské komunity, jako právě desková hra A Game of Thrones. Komplexní strategie ze zajímavého fantasy prostředí, plná důmyslných kombinací herních prvků, diplomacie i bojů, patří k tomu nejlepšímu, co si můžete s přáteli zahrát.

Read the full story here

1235»

Komentáře

• Nehledáte někdo v Praze spoluhráče, chtěl bych si zahrát, ale nemám tu hru ani jsem ji ještě nehrál:)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Tohle s touto hrou nijak nesouvisí, ale nechce se mi kvůli tomu zakládat nové vlákno.

Risk - GoT verze
    image

Monopoly
    image
  • Tady jsem objevil další věci z tématikou Game of Thrones. Mají tam tašky, hrnky, řetízky, brože, dokonce minci Muže bez tváře, kterou dostala Arya. Dělali jsme objednávku s kolegama v práci a přišlo to během pár dnů. Možná to někdo využije, třeba jako dárek pro někoho z blízkých https://www.originalzfilmu.cz/560-hra-o-truny.
  • Takže, zasa leziem do starej diskusie. :-) Spoločenskú hru "Hra o trůny" ešte nemám, ale chcem si ju niekedy v budúcnosti kúpiť a zahrať. :-) Lenže na narodeniny som dostala spoločenskú hru "Zaklínač: Starý svet" spoločne s rozšíreniami Skellige, Mágovia a Legendárny lov, takže hra zo Západozeme musí počkať. :-) Apropo, hra "Zaklínač: Starý svet" má štandardnú verziu, v ktorej sú príšery na žetónoch a na kartičkách, ale nie na figúrkach. Deluxe verzia obsahuje aj figúrky so zaklínačmi, aj figúrky s príšerami. Ja mám "iba" štandardnú verziu, ale urobilo mi to radosť. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.