Kinomaraton 2. řady v Praze - Ice & Fire

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
imageKinomaraton 2. řady v Praze - Ice & Fire

Po loňských zkušenostech byl proces registrace upraven tak, že celkový počet volných míst bude rozdělen do tří etap registrace, kdy na každou etapu bude vyčleněna třetina míst.

Read the full story here

«134

Komentáře

• Takže tady trochu více info o kinomaratónu...
  • Juchů, začínám se těšit! :D
  • závisť ! mohlo by si aj na SR niečo také zorganizovať !
  • Na tom neni nic k zavidění.Po 3 dílech už tě to nebude bavit =D .
  • upraveno 1. března 2013
    letos si udělám asi vlastní hezky doma a v pohodě =) hezky první a pak druhou
  • já mam ale pecháčka. proč to nemůže bejt o tejden dřív a nebo o tejden pozdějš. zrovna víkend 29-31 jedinej nemůžu :-((
  • Aj, člověk by si neměl plánovat romantické víkendy moc dopředu. Ale když má mladej (jak já to slovo nenávidím...) narozeniny, tak se asi nedá nic dělat :-)
  • Výjimečně se nezúčastním. :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Mám to akosi výnimočne ďaleko =D
  • heavy_head napsal(a):

Výjimečně se nezúčastním. :-)

A pro koho si myslíš, že to pořádáme?! :-)
  • Jedině že bych stál před kinem a po vzoru Greenpeace odrazoval diváky před vstupem do sálu. :-)
  • a stejně jako greenpeasáci bys mluvil o něčem, co jsi vlastně neviděl :onfire:
  • To, že jsem něco neviděl, ještě neznamená, že to neexistuje, a že se na tom příčetná většina shodne. :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @alek
    Ale kdybys mu k tomu půjčil meč, tak by to mohla být zajímavá podívaná a celá akce by se mohla dostat až do televize.
  • Tak za ten posunutý začátek (tj. konec v sedm ráno) velký nedík.

A jestli všechny tři etapy registrace budou o půlnoci, tak taky velký nedík.
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 2. března 2013
    Doufam, ze neslouzim ani patek ani sobotu, jinak stopro prijdu (kdyz sezenu listek) :)
  • Hmm, tak jestli to bude jen promítání 2. série, tak se mi moc nechce jít. Asi se rozhodnu až těsně před 3. etapou rezervace. :) Na druhou stranu 40+km nikdy v životě neuběhnu, tak tohle je možná moje jediná šance, jak absolvovat nějaký maraton. :)
  • Snad nejen druhá...
  • V kolik hodin se otevírá ten rezervační portál ? O půlnoci ?
  • upraveno 11. března 2013
    Na jejich facebookové stránce píšou 12. března od 14:00.

P.S. Info ze stránky hbo.cz:

5. - 11. března (80 lístků) - registrace se otevírá v 8:00
    12. - 18. března (80 lístků) - registrace se otevírá ve 14:00
    19. - 25. března (80 lístků) - registrace se otevírá ve 20:00
  • Fajn, já doteď nepochopila, jak se s příslušnou registrační stránkou zachází... :(
  • Nijak. :) Mačkáš F5 do zblbnutí, dokud se tam neobjeví "Rezervovat" (nebo něco podobnýho), na to klikneš, vyplníš e-mail, a hotovo. :) Vstupenka ti pak přijde mailem.
  • @sveva Já že vždycky, když jsem se na to chtěla podívat přes odkazy (ať už tady, nebo přímo přes HBO), vyskočila mi jen ta registrační stránka s výpisem akcí v ČR a po nějakém maratonu ani stopy.
  • @MissUtahraptor Aha, divné. Když klikneš na hraotruny.eventbrite.com, tak nic?
    Zkus to teda přes Bio Oko, ten jejich odkaz mi funguje a na tu rezervační stránku se dostanu...
  • @sveva Dobrý, funguje. Díky. :)
  • Nevím, jak to děláte, ale já se tam prostě nedostanu ať dělám, co dělám...:-(
    upraveno 12. března 2013
    Co sakra znamená : Pending tickets are currently with other customers.
    They may become available, so check back soon.

co mám dělat ?
  • Postavit se do fronty na volňásky od Aleka? :-)
    upraveno 12. března 2013
    aha :D
    ne vážně, já ani nevím kam mám klikout, abych si ten lístek mohla objednat ???
  • @Phoebea Zrovna jsem se chtěla zeptat... :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.