Ice & Fire novinky 10. týdne 2013 - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v 3. řada
imageIce & Fire novinky 10. týdne 2013 - Ice & Fire

Po traileru (za dva dny měl 10 milionů zhlédnutí a v neděli by měla být odvysílána prodloužená verze traileru!) byly odhaleny i názvy jednotlivých epizod. Novinkou je, že 7. epizoda, kterou psal GRRM, opět mění název z důvodu přesunu jistých dějových úseků mezi epizodami.

Read the full story here

2»

Komentáře

• upraveno 10. března 2013
    Hildegarda napsal(a):

Fake one image

tak na Ramsaya Boltona sa neviem dočkať. Som zvedavá ako bude vyzerať v seriáli.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Marci pan Vítej v klubu :D
  • :D ďakujem pekne. Len ma dostáva jedna vec, prečo s ním nikde nie je to zoznamovacie okienko ako bolo s ostatnými postavami? Myslím si, že Bolton Jr je jeden z hýbateľov deja a nič :D Toto určite robia naschvál.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Marci pan Protože nás chtějí napínat, syčáci. Však ono nebylo vůbec potrvzené, KOHO tam vlastně IR bude hrát.
  • ? tak teraz som prekvapená. Myslela som si, že je to na 100% on.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    To si myslí všichni, ale potvrzené to prostě není. Na druhou stranu Rheon je jediný herec, kterému neoznámili roli a Ramsay je jediná postava, která nebyla oficiálně představena (z těch významných). Takže tak.
  • čiže viac-menej sa teraz hrá hra oni vedia, že my vieme, že oni vedia, že my vieme ako to je Rheonom a Ramsayom. Nevadí, tak či tak 20 dní do II. série
    Rheon jako takový je mi celkem fuk. Jedinou výtku bych měla ve směru, že je to poměrně pohledný chlap, zatímco Ramsay má být "co na duši, to v obličeji." Já jsem v téhle fázi mnohem víc zvědavá na to, jak ho představí a hlavně jak vysvětlí kdo to sakra vůbec je. Protože ani papá Bolton moc v seriálu nepobyl a mám pocit, že ho tam snad přímo oslovili jednou, pokud vůbec. Takže jeho bastard bude pro nečtenáře asi pěkné WTF. Vždyť na CSFD se jeden z nich se po druhé sérii ptal "Co je to Bolton?"...
    upraveno 11. března 2013
    mimochodem... (ano, jsem si vědoma, že IMDb není 100%)
  • inu, áno herec je veľmi pekný, až príliš pekný na rolu takej osoby ;)
    zase na druhej strane, maskéri sa aspoň môžu vyšantiť.
    hm, to je pravda, ale, ak to dobre uhrajú a dajú mu dobré entrée, prečo nie? aj tak to množstvo postav čo je v knihe je preriedené... napríklad súrodenci Reedovci (a to nech idú dokúta, to som strašne zvedavá ako toto vysvetlia!) sa objavia až teraz... jeden nový Sneh hore-dole nemôže byť problém... snáď :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Nevada napsal(a):

Rheon jako takový je mi celkem fuk. Jedinou výtku bych měla ve směru, že je to poměrně pohledný chlap, zatímco Ramsay má být "co na duši, to v obličeji." Já jsem v téhle fázi mnohem víc zvědavá na to, jak ho představí a hlavně jak vysvětlí kdo to sakra vůbec je. Protože ani papá Bolton moc v seriálu nepobyl a mám pocit, že ho tam snad přímo oslovili jednou, pokud vůbec. Takže jeho bastard bude pro nečtenáře asi pěkné WTF. Vždyť na CSFD se jeden z nich se po druhé sérii ptal "Co je to Bolton?"...

Ale na FB už behajú vtípky, kde je Roose a tam text "Mysleli ste si, že vyzerám hrôzostrašne? Tak to si počkajte na môjho syna..." :) Ak to pomôže takej malej časti nečitateľských divákov
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Marci pan napsal(a):

napríklad súrodenci Reedovci (a to nech idú dokúta, to som strašne zvedavá ako toto vysvetlia!) sa objavia až teraz... jeden nový Sneh hore-dole nemôže byť problém... snáď :D

Jojen sa jedného mrazivého dňa objaví v spomalenom zábere z hmly a vysvetlia Branovi, že ho celú cestu prenasledovali kvôli Reedovmu snu, pričom oša im nebude dôverovať, čím vznikne rivalita medzi Meerou a Ošou.
  • Jojen sa jedného mrazivého dňa objaví v spomalenom zábere z hmly a vysvetlia Branovi, že ho celú cestu prenasledovali kvôli Reedovmu snu, pričom oša im nebude dôverovať, čím vznikne rivalita medzi Meerou a Ošou.
    Nebolo to náhodou tak, že Oša s Rickonom sa rozdelili a vytvorili sa dve samostatné skupinky? Keď odchádzali z trosiek Winterfellu. Viem, v seriáli to bolo inak... ach tie efekty, prečo nie? Keď ono... i tak si to celé vynechaním Reedovcom skomplikovali a nie, že nie.

• Everett_Young napsal(a):

@Branislav_Gepeto No, když jsem jí viděl na první fotce tak jsem se celkem zhrozil. Ale pak v seriálu jsem zjistil že je celkem dobrá.

Až na to že znásilnila Standu.
    nooo mne taky překvapilo že Mel neni mladší a trochu hezčí než jsem si ji představoval, nicmeně myslim že výběr trochu starší herečky byl nakonec správný, boť z serialové Mel opravdu vyzařovala jakasi magie, nadpřirozenost, mystika a tajemno no a nevim jestli by tohle dokazala předat na platno nějaka sice hezčí ale dvacetiletá pipka, leda že by měla opravdu charisma .... jo jinak mne taky překvapilo že herečka vypada v realu o dost lepe než v seroši, na to že ma kolem pětatřiceti se dá říct že je to krásná ženská

• Tak na mě teda ze seriálové Melisandry nevyzařovalo absolutně nic. Na fotkách vypadala skvěle, takže jsem se těšila, ale spíš mi přišla jako leklá ryba a ten děsný účes jí jen zbytečně přidává další roky, takže vypadá ještě starší.
  • Nekritizujte a těště se. Kritizovat můžete až potom.Třeba bude ta 3. série úplně jiná než ty předtím. ;-) :roll:
  • Ja sa na III. sériu teším. Minimálne na soundtrack a som zvedavá ako spravia RS. A aspoň to spríjemní čakanie na ďalšiu knihu ;)
  • Juchů! Soundtrack! Na ten bych zapomněla... Díky, @Marci pan za (konečně) pádný důvod k těšení. :D
  • !! vďaka Valar Morghulis som vyhrala literárnu súťaž, hrala mi dookola a inšpirovala ma! Dawin či ako sa volá ma u mňa obrovskú čokoládu :D
  • @Marci pan Aku literarnu sutaz? Ved sa pochval :)
    Mas aj tu zeliezko v ohni?
  • Nebuď zvědavá. =D
  • heavy_head napsal(a):

Nekritizujte a těště se. Kritizovat můžete až potom.Třeba bude ta 3. série úplně jiná než ty předtím. ;-) :roll:

Nestraš :-)
  • upraveno 12. března 2013
    @Hildegarda :D Nie, tu radšej netvorím, tu len čítam ;) a bolo to pre Človeka v ohrození
  • Jaime mi pripomína Arthasa Menethila...tým pohľadom :D
  • Everett_Young napsal(a):

@Krisa Myslíš že Kit je víc sexy než Iwan? Protože další varianta mě nenapadá.

Ne! NENÍ!
    Ty plakáty jsou hnusný. :-(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.