MLP

upraveno 9. září 2013 v Film a televize
My Little Pony: Friendship is Magic

Forum je plné fanoušků, tak si poníci jistě zaslouží vlastní topic :-)

Lidé se dělí na dvě skupiny. První poníky miluje. Ta druhá je dosud neviděla.

Položím dvě základní otázky:
1, Jaký je váš oblíbený poník?
2, Proč je to právě Fluttershy?

(Ať nemusíme provokovat tu druhou skupinu v jiných tématech :-) )
«1345

Komentáře

• To není spravedlivé!!!
    To, že nejvíc nejlepších dílů je právě s Fluttershy neznamená, že musí být moje oblíbená!!! :evil:
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Ji prostě nejde nemilovat...
    image
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 9. září 2013
    @Thorar 1) mrtvý pony - dobrý pony* 2) viz č.1

*nevztahuje se na mého létajícího Nazi ponyho
    upraveno 9. září 2013
    @Everett_Young Ha! Takže minimálně jeden poník tě dostal, to stačí :-D ani nechci radši vědět jeho element, zřejmě kolektivní duch (nad masovým hrobem) :-D
  • @Everett_Young @Thorar To není poník!!! to je nějaký mezidruhový mutant!!! Už jsme to tu s Krisou několikrát psaly! :evil:

P.S.: Nejlepší jsou Rar a AJ.
  • @MissUtahraptor Mě tedy připadá dost podobný tomu co tu postoval Thorar. V seriálu "přátelstvý je magické" se pravděpodobně jen snaží skrýt svojí temnou minulost

image
    @Everett_Young Podívej na ty kukadla, ty bys jí to neodpustil??
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 9. září 2013
    @Thorar Já jo, ale žid č.11(viz sranda topič) asi ne =D
  • @Everett_Young Ten už ani nemůže... ;)
  • Prečo majú niektorí poníci krídla iný zasa roh a niektorí nemajú nič?
  • @JoeGyry Protože někteří jsou pegasové, jiní jednorožci a někteří obyčejní zemní poníci.
    A to je tu ještě otázka, proč existují alicorni (okřídlený jednorožec)...? :D
    @JoeGyry Jsou mezi nima i pegasové (Fluttershy) a jednorožci (Rarity)
  • Wow tak to chudák zemný poník musí sa cítiť zle. Idem tomu dať šancu keď to ma toľko fanúšikov a už je aj dosť neskoro a bojím sa pozerať AHR. Btw kde zoženiem titulky, nechce sa mi veľmi vyhľadávať a po 1 sťahovať cez titulky.com a edna asi nemá rada MLP keďže som ich tam nenašiel.
  • upraveno 10. září 2013
    A je to tady :spike: poníci mají svůj základní stan, ze kterého mohou podniknout plíživý útok do dalších témat a vrcholem bude fotka GRRM s duhovou čapkou na hlavě a vydáním Lorasových (samozřejmě před nešťastnou nehodou s ohněm) cestopisů o výpravách do říše poníků v druhé ruce a Vichry budou nadobro ztraceny.
  • @Dreamer Ale no tak, snad je to lepší, než Vám "normálním" neustále zamořovat zbylé topicy... :D
  • Já vím, ale bez nějaké dramatické neuskutečnitelné (že jo? :anxious:) teorie by to tady nebylo ono :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Thorar Miluju Fluttershy!!! Tak a je to venku, YAY :D
  • upraveno 10. září 2013
    @Krisa :-P Fluttershy ;P :oops:
    =D
    ale jo, MLP je celkom fajn anime, 8 - 9 / 10 u mna
    @Rolandzee-Zafira-Winterfell Oujééé, další ponyfikovaná dušička =D
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell zkus radši Black Lagoon
  • Moje nejoblíbenější je samozřejmě Pinkie Pie, protože je skvěle střelená a miluje cupcaky! A má boží hlas a hřívu :D :) Já myslela, že jí zbožňují všichni :D (nikdo nemá nejradši Twilight :()
  • Melindaaaa napsal(a):

... (nikdo nemá nejradši Twilight :()

Taky se mi zdá. :D
    @Melindaaaa Pinkie je moje tajná favoritka - já se strašně dlouho rozhodovala, koho mám nejraději: FS, PP, AJ nebo RD. Bylo to těžké, ale uvědomila jsem si, že mi je Flusík nejbližší a nejpodobnější =D
  • @Krisa Já nevím, kdo je mi nejpodobnější :D Ale na to určitě existuje nějaký test :D Jaký jsi poník :D:D
  • Já jsem nejspíš nepořádná verse Twilight. :D
    Právě jsem otevřela růžové (holčičí) Kinder vejce a byl tam poník, sice ne MLP, ale fakt mě to rozesmálo. Je zelený a na zádech má jako sedlo oranžový prstýnek s kytičkami, který můžu nosit na malíčku! =D
  • Tak som si pozrel prvú časť. Najlepší poník je zatiaľ Twilight lebo je jediná zodpovedná! Ešte aj Applejack je super s tým jej prízvukom. Najotravnejší poník je zasa Rainbow Dash :/. Inak, to všetci poníci sú dievčatá? Lebo chalani boli v prvej časti len 2 ale asi to boli len nejakí zdegenerovaní otroci keďže len ťahali Twilight na jej voze, dokonca nevedeli ani hovoriť len erdžali.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.