Povídka č. 1 (6. kolo) - Ice & Fire
Povídka č. 1 (6. kolo) - Ice & Fire
Rodrik Strark velitel průzkumné výpravy z něj nespouštěl své ocelově modré oči a mlčel. Byl rád, že může sedět pod střechou u ohně. „Viděl jsi někoho z výpravy Edricka Marbranda nebo Vysokého Dala?“ Zopakoval pomalu otázku.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Příběh o přátelství. Pořád jsem čekal, že to špatně skončí a že Lucio nakonec zemře,a jsem rád, že to nakonec tak nedopadlo. Proč se vlastně dal k Noční hlídce? A ještě mě mate jedna věc - Rickard Stark měl bratra?
@brbr: Jo, překlapy tam jsou...
... ale vadí to extra? (Já zatím jen nahlížel... a u týhle se mi vybavilo ono "Vlčáku, dej kolouška" - kdo nezná reklamy nepochopí... :o) )
No, co dodat?
Klad: Krásný příběh o tom, co se mohlo stát a nikdo o tom nikdy nikam nic nenapsal...
Zápory: Přišlo mi nešikovné zmiňovat kontext s "velkým dějem" - a hlavně jsem celou dobu měl pocit, že to úplně neodpovídá. A totálně zabitá hláška „A jinak zdraví tvého vnuka se zlepšilo.“ - šlo tam použít něco nejasného třeba "Nemoc už tvého vnuka netrápí". A nechat čtenáře myslet si svoje....
A hlavně opět to co Martin označil za pokrytectví: Každá fantasy vám naservíruje sekery nořící se do hlav (tady třeba plíce)... a pak "oba klesli do teplého písku a suché trávy a pak se milovali." :o)
A hlavně... nebrat mě špatně, dobré to je, jen neumím chválit. :o)
A co se ti na té větě nelíbí? Já na ní nevidím nic závadného. Myslíš, že "... a pak spolu měli divoký sex" by bylo lepší? :-)
Konkrétní větu nezpochybňuji (to je fakt věc autora), jen říkám, že Martin má pravdu s tou útlocitností.
Jinak jako děj, příběh dobrý... dost dobrý. Jak píšu, v kritice mě nebrat úplně vážně... :o)
Jinak se všem jako dysgrafik omlouvám za chyby. Do příště dopíši dřív a dám někomu ke kontrole.