Hra o trůny 4x09 - Strážci na Zdi - Ice & Fire
![image](http://www.icefire.cz/wp-content/uploads/2012/10/icefire.png)
V této epizodě budou Jon Sníh a jeho bratři z Noční hlídky čelit své doposud největší výzvě. Epizodu asi není třeba víc představovat, události se k ní pozvolným tempem sbíhají už od třetí série. Snad dlouhé čekání vynahradí mnohými vychvalovaný … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Silní Divocí - obecně ne, ale tohle bylo elitní komando.
+ boj Grenna a jeho skupiny s obrom, hovorenie prísahy(možno najlepšia scéna)
+rozhovor Thorne a Snow
+ Thorne...ukázal že to nie je iba hajzel
+boj Thorne a Tormund
+1 minútová scéna bez strihu
+ efekty...nádhera
+ kosa
- Sam a Pyp
- Sam a Aemon
- Sam a Jon o Ygritte
- Južná strana Castle Black s hradbami
- Tábor Divokých na juhu
- Odchod Jona bez meča a Ducha
- smrť Pypa a Grenna
Neutrálne: Smrť Ygritte
Duch
Janos Slynt
SkiniThenové byly nějáké super elitní komando? Uznávámbyly lepší než běžní Divocí,ale Zas tak Dobří ne. :D
Jinak co se týká kvality divokých....nemají disciplínu, nemají řád, nemají organizaci, nemají nic. Sice jsou v obrovské přesile, ale pořád je to jen banda trhanů a jak řekl Tywin "bitvy vyhrává disciplína".
"Být lepší, než ostatní" = být elitní komando. Ne snad?
A jinak, tu bitvu v Černém hradě Hlídka vyhrála jenom kvůli tomu, že se ti náctiletí cucáci a starci zavřeli na hradbách a všechny dole postříleli, respektive zapálili na schodech. Takhle když se v tom seriálu rozhodli, že si to rozdají na férovku na meče, tak to podle mě dost odpovídalo tomu, jak by to mohlo dopadnout i v knize. Přeci jenom Hlídka je bez Zdi snad ještě horší sebranka, než ti otrhanci za ní.
Jak jste přišli na to, že se v příštím díle setká
Bude se v seriálu vůbec řešit
Obrana schodů a jejich zřícení být nemohlo z jednoho prostého důvodu a to, že v seriálu žádné schody nejsou, jen výtah, nebo aspoň já si žádných za čtyři sezony nevšiml. :king:
Mimo to tam bylo nebe také pěkně ozářené hořícími loděmi. Tak jsem tam viděl podobné rozporuplné věci jak v tom devátém díle akorát tedy v mnohem větším počtu. :king: Nevím co na to ztvárnění říkají Řekové, ale dost dobře si dokážu představit, co by říkali Češi na to, kdyby amíci v podobném duchu zfilmovali zde zmiňované Husitské války. =D
Určitě tam toho bylo ještě mnohem mnohem víc.