Jakou postavu byste chtěli hrát v Game of Thrones?

upraveno 12. června 2014 v Komunita
Kdybyste měli možnost vybrat si jednu postavu v GoT seriálu, koho byste chtěli hrát? Muži ať vybírají jen z mužů, ženy jen z žen, prosím :)
«1

Komentáře

• A můžu hrát zlovlka (za předpokladu že bude mužského pohlaví)? A jak je to s Varysem?

• Oberyn Martell. Má pomsta měla větší efektivitu, než jsem mohl doufat (Tywin) a dál už mě nic nemusí zajímat a otravovat :dance:
  • upraveno 12. června 2014
    Everett_Young napsal(a):

A můžu hrát zlovlka (za předpokladu že bude mužského pohlaví)? A jak je to s Varysem?

Varyse, Červa i Theona počítej, u zlovlka by bylo by zajímavé tě vidět v jeho roli, ale jak může být zlovlk mužského pohlaví?

• Gendry, pre možnosť vidieť tie 12 ročné chlapčenské bradavky na živo.
  • @JoeGyry svoje??? Haven´t got it..
  • za mě Robb/Malíček/Varys možná si trochu fandím ale sem silnej logik ... byl bych lepší :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @_Já_ Meline

@LordStedd Asi tak ako môže byť vlk samček.V podstate mužské pohlavie (maskulínne)
  • Gepeto napsal(a):

@_Já_ Meline

@LordStedd Asi tak ako môže byť vlk samček.V podstate mužské pohlavie (maskulínne)

Vlk může být samčího pohlaví, ne mužského, to je rozdíl :-)

Za mě Jaime nebo Theon.

• upraveno 12. června 2014
    @LordStedd ... Jaime nebo Theon? začínám se bát, tady je někdo masochista a dokonce by chtěl ubližovat sám sobě ... ani pro to neznám slovo :-D
  • _Já_ napsal(a):

@LordStedd ... Jaime nebo Theon? začínám se bát, tady je někdo masochista a dokonce by chtěl ubližovat sám sobě ... ani pro to neznám slovo :-D

Mám rád komplexní postavy, a zrovna Jaime a Theon jsou dost rozporuplný :D A neboj, to co cítil Theon v mučírně, Alfie Allen ve skutečnosti necítil :-)
  • uznávám že bych za Varyse taky nechtěl být vykastrován a moje hlava se mi líbí mnohem víc než zlovlčí :-D ... ne já bych neprohrál :-k
    @LordStedd
    Napísal som, že je to skupina maskulínna, takže samec/muž je jedno.
  • Gepeto napsal(a):

@LordStedd
    Napísal som, že je to skupina maskulínna, takže samec/muž je jedno.

Není, jsou to dvě rozdílný věci a o zvířeti nejde říct, že je mužskýho pohlaví. Ale detail.
    @Everett_Young Tak máš smolu Everett. Nemôžeš byť zlovlk. A keďže nemôžeš byť ani Aryou, asi ti došla zábava :D
  • @Gepeto můžu být Yara Greyjoy, ta má "větší koule než Theon kdy měl" :-D

Dobře, tak někdo kdo se tam vůbec neobjeví takže mu nestihnou pokřivit charakter. Vzhledově se nehodím nejspíše na žádnou z postav (možná tak knižní Ramay =D ) takže nevím. Každopádně bych mohl strašit malé děti :twisted:
    @Everett_Young Strašiť malé deti? To zniepresne ako Melisandra :D Tá má dokonca vraj "chlapčenské bradavky", tak by ti to možno prešlo
  • Vzhledove bych se docela hodila na sansu a klidne bych si ji i zahrala ale radsi treba cersei nebo melisandru. Mozna i daenerys. Sansa je desne staticka :D
  • @Gepeto Kdybych já hrál Melisandru tak by se ti nebožáci raději upalovali sami od sebe :-D
  • Samozřejmě všechny :king: uspořené peníze z rozpočtu by šly na zlovlky, dráčata a potravu pro šípy do epických bitev :D
  • Jaime :D možná Jon Conington......Nebo Mopatis(Když Varys nejde :D)
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Já bych chtěl hrát Jona "nevíš nic" Sněha, co jsem si dost přečetl, tak jeho výkony nejsou zrovna excelentní, tak bych mu napravil reputaci. :-D
  • RAMSAY...
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Tyrion Lannister
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Jay napsal(a):

RAMSAY...

TEĎ JSI SE PROKECL :-)
  • @Achileus ... ty taky :-D

tak kolik metr deset??? :twisted: :-P
  • Eddard Stark = Spojil bych se s Renlym nebo bych alespoň nenapadl Jeoffreyho.
    Robb Stark = Vzal bych si Roslin Frey a nezabil Karstarka.

A žil bych štastne až do vzdálené smrti.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Záleží na tom, jestli by zbytek obazení byl stejný... :P
  • Arya Stark, to je jasný...ikdyž snad nevadí, že je mi asi o dvacet let více :-)
  • Já bych chtěl hrát samozřejmě Joffa (Ramsay by taky nebyl špatnej), protože těch grimas co bych vyzkoušel a celkově srandy co by musela bejt na place... Směju se jen si to představuju :twisted: :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.