@LordStedd ... Jaime nebo Theon? začínám se bát, tady je někdo masochista a dokonce by chtěl ubližovat sám sobě ... ani pro to neznám slovo :-D
Mám rád komplexní postavy, a zrovna Jaime a Theon jsou dost rozporuplný :D A neboj, to co cítil Theon v mučírně, Alfie Allen ve skutečnosti necítil :-)
@Gepeto můžu být Yara Greyjoy, ta má "větší koule než Theon kdy měl" :-D
Dobře, tak někdo kdo se tam vůbec neobjeví takže mu nestihnou pokřivit charakter. Vzhledově se nehodím nejspíše na žádnou z postav (možná tak knižní Ramay =D ) takže nevím. Každopádně bych mohl strašit malé děti :twisted:
Vzhledove bych se docela hodila na sansu a klidne bych si ji i zahrala ale radsi treba cersei nebo melisandru. Mozna i daenerys. Sansa je desne staticka :D
Já bych chtěl hrát samozřejmě Joffa (Ramsay by taky nebyl špatnej), protože těch grimas co bych vyzkoušel a celkově srandy co by musela bejt na place... Směju se jen si to představuju :twisted::-)
Komentáře
@LordStedd Asi tak ako môže byť vlk samček.V podstate mužské pohlavie (maskulínne)
Za mě Jaime nebo Theon.
Napísal som, že je to skupina maskulínna, takže samec/muž je jedno.
Dobře, tak někdo kdo se tam vůbec neobjeví takže mu nestihnou pokřivit charakter. Vzhledově se nehodím nejspíše na žádnou z postav (možná tak knižní Ramay =D ) takže nevím. Každopádně bych mohl strašit malé děti :twisted:
tak kolik metr deset??? :twisted: :-P
Robb Stark = Vzal bych si Roslin Frey a nezabil Karstarka.
A žil bych štastne až do vzdálené smrti.