Vydania kníh

Zdravím,

chcem začať čítať všetky knihy z The song of ice and fire v angličitne. Teda začínam The game of thrones, no je niekoľko vydaní a mám v tom zmätok. Netuším, či sú všetky rovnaké alebo v čom sú odlišné okrem obalu. Vie mi niekto odporučiť? Vďaka

Komentáře

• Pokud myslíš obsah v paperbacku a vázaných knihách, tak rozdíl by tam být asi neměl. Mám doma vázané verze, ale asi bych volila paperbacky, kdyby neměli hnusnou obálku, protože z těch vázaných mám celkem saláty, hlavně u Bouře a Tance je vazba dost nestabilní.
  • No, mám radši tvrdé desky, a všechny knížky ságy mám v tvrdých deskách až na paperbackové trůny. A ty vypadají že se dožijí nejvyššího věku. Každopádně u těch knih asi rozdíl nebude, krom toho že právě paperbacková vazba dělí jednotlivé knihy do dvou polovin. To bude asi ve všech jazykových mutacích.
  • Mám paperbacky - první 4 knihy (reálně 5, bouře je myslím rozdělená) v nějaké sérii. Vyšlo to hodně levně, sice je trochu problém vecpat to do tvrdého boxíku po opotřebení knih během čtení, Ale vazba drží, mohu jen doporučit.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.