Povídka č. 7 (11. kolo) - Ice & Fire
Povídka č. 7 (11. kolo) - Ice & Fire
Tenkrát ve Skalisku… Robb Rameno ho bolelo k zbláznění. Zbytek šípu v něm stále trčel, jakoby se mu posmíval. Přesto trval na tom, že osobně dohlédne na to, aby bylo všechno, jak má být. Kromě rutinních povelů vojákům ohledně zajištění pevnosti … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Povídka byla kvalitně napsaná a závěrečné překvapení bylo třešničkou na dortu :-) Bavila jsem se.
Tohle kole je fakt brutální :-)
Pochopil.
První část nás zavádí do známého prostředí Skaliska a rodící se největší a nejtragičtější romance ságy. Robb je klasicky kladně vylíčen a Jeyne je něžná a sladká, že by se do ní člověk hned sám zamiloval. Nejlepší přesto pro mne byla zákeřná a intrikující lady Sybell.
jinak chválím výběr tématu. odjakživa mě mrzelo, že jsme se nikdy nedočkali Robbovy POV. měla jsem vždy pocit, že nám chce Robb ještě něco sdělit a mám dojem, že autor povídky na to na konci kápl.
jinak to čtení bylo zpočátku neskutečně frustrující. musel být prostě v úplným deliriu, když se spustil s Jeyne, zatímco mu po boku stála ta nejdokonalejší holka na světě v podobě Dacey achjo.
a autorovi ještě chválím povedené ztvárnění mých oblíbených Seveřanů.