Povídka č. 6 (12. kolo) - Ice & Fire
Povídka č. 6 (12. kolo) - Ice & Fire
Z rozprávky do rozprávky, happyend nezaručený. Opadané lístie zašuchotalo. Zdvihol hlavu a zavetril. V šere pod stromami sa čosi pohybovalo. Nečujne sa priblížil a zbadal to. Lem plášťa sa jej ťahal po zemi, červený hodváb sa šúchal o zoschnuté listy a narúšal hrobové ticho v lese. … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Druhá a především třetí část by v pohodě při rozpracování mohla utáhnout celý příběh :-)
Z povídky ve slovenštině jsem měl zprvu trochu strach. Nakonec jsem jí přelouskl jedním dechem, tedy až na pár slov u kterých mi dopomohl Překladač.
Nápad s převedením pohádek do Západozemí byl velice originální a moc se mi líbil. Zvláště Varys jako kouzelné zrcadlo.
Je jen škoda, že jednotlivé příběhy nebyly delší nebo že autor nepřidal ještě další.
pre tých, ktorým bolo málo - mrzí ma to, ale vo chvíli keď som to písala som zo seba jednoducho nedokázala dostať viac :-(
pre tých, ktorí hľadali zjednocujúcu linku - žiadna tu nie je. Musím povedať, že toto je moja chyba - mala som jednotlivé časti dôslednejšie oddeliť, aby bolo jasné, že sú to samostatné jednotky
pre tých, ktorí si myslia, že jednotlivé časti sa dali rozpracovať na celý príbeh - máte pravdu a pôvodný plán bol spracovať príbeh o Kráske a netvorovi (podľa Disneyho filmu) celý, ale to mi nevyšlo, tak som to spravila takto :-)
Takže ešte raz ďakujem za všetky milé slová, bodíky a dúfam, že sa Vám páčilo ;-)