Hra o trůny 7×06 – Za Zdí - Ice & Fire

upraveno 19. září 2017 v 7. řada
imageHra o trůny 7×06 – Za Zdí - Ice & Fire

Šestý díl sedmé série. Oficiální premiéra 20. 8. 2017. ????   Scénář: David Benioff & D.B. Weiss Režie: Alan Taylor

Číst celý článek zde

1234568»

Komentáře

• upraveno 25. srpna 2017
    :-# :oops:
  • Denebola napsal(a):

A já se vždycky zastávám chlapů, že je sexistické o nich automaticky předpokládat, že myslí jenom na jedno, a pak přijdu sem a vidím Rybbu =D

Kdyby chlapi nemysleli jen na to jedno, tak by lidstvo neexistovalo !

:-D
  • To mě připomíná jednu krásnou scénu...

Průměrný muž myslím na sex každých 7 minut. Průměrná žena myslí na sex každých 5 minut. A co z toho plyne ? Že jsem průměrná žena.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!

Vynikající video, které zejména poukázáním na to, že topit se ve vodě, je v téhle show záruka přežití, de facto vystihlo i můj problém.
    @haladdin
    haladdin napsal(a):

Denebola napsal(a):

A já se vždycky zastávám chlapů, že je sexistické o nich automaticky předpokládat, že myslí jenom na jedno, a pak přijdu sem a vidím Rybbu =D

Kdyby chlapi nemysleli jen na to jedno, tak by lidstvo neexistovalo !

:-D
    Jaká to ironie, s ohledem na situaci v Asii, Africe a Jižní Americe, že kvůli tomu lidstvo i existovat přestane =D
  • Proč si vlastně na tu výpravu nevzali do batohu pár obsidiánových šípů? Mohli si v klidu zastřílet a ještě si vybrat terč
    @Theodora To nevím, ale četl jsem na internetu, že kdyby přidělali těm Brandonovým vránám na zobák obsidián, tak jsme mohli zažít první útok dálkově naváděných dronů ve Westerosu.
  • Ty jedeš :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.