Nový kabát

upraveno 6. listopadu 2010 v Webové záležitosti

Co se to děje? Kde to jsem? Co to je..? :D

Chápu to, Aleku, dobře, že tento nový vzhled fóra je tvůj dárek pro nás všechny pod stromeček?

Nice & cool. Fenk jů veri mač! 8)

2

Komentáře

• upraveno 30. prosince 2006

Tyna wrote:
    Znáte přeci ctnosti správného zlovlka, ne? Rychle číst, dobře vidět a výt v tónině G-dur. :lol:

F.....g magic or something! Help! Mom!!

ad Tyna: My o vlku... ale až ten vlk přijde, tak nám vypráší kožichy, za to, jak si z ní tady utahujeme. :wink:

tady nekdo chytil vlka a pekne z toho blouzni:-)

achichjo, takhle mi zaoteckovat topic pro kabatek, tady nekoho stahnu z kuze!!! anebo jeste lip, Tynu na vas poslu, jestli nedate pokoj...:-)

Týna zvedla hlas. "Sto zlatých dragonů muži, který mi přinese jeho kůži!"

"Drahá kožešina," zabručel Alek. "Já s tímhle nemám nic společného, ženo. Plať si ty svoje zatracené kožešiny lannisterským zlatem."

Týna na něj chladně pohlédla. "Nepovažovala jsem tě za takového skrblíka. Admin, o kterém jsem si myslela, že se za něj provdám, by mi položil vlčí kůži přes postel, než by slunce zapadlo.

Je naprosto úžasné, jak GRRM dokázal ve svých knihách popsat archetypální situace, které každý den zažíváme v našich životech. :lol:

Ale už raději vyklízím pole, než to Alek začne myslet vážně. Zlovlk opouští loď. Bárka se potápí, Titanik jde ke dnu... :roll:

...a jedine oko nezustalo suche :cry:

• upraveno 1. ledna 2007

Zlovlk se vrátil. A přináší návrh, kde se inspirovat pro tvorbu loga:

http://elfwood.lysator.liu.se/art/c/o/coplins/chat.jpg

:)

• upraveno 1. ledna 2007

tve tvurci cinnosti se meze nekladou, mne stacilo to soucasny logo, grafik ze me asi nikdy nebude:-)

ale jinak obrazek je super, jenom ten chlapek je nakej divnej, teda chlapek, nema to bejt spis Tyna v zajeti filozofujiciho Leta?:-)

• upraveno 1. ledna 2007

Současné logo je naprosto vyhovující, byl to jen takový recesistický nápad. :P Taky nejsem grafik, takže kdybych se pokoušel o nové, stálo by mě to hodně úsilí a výsledek by byl v nejlepším případě nejistý.

Chlápek na obrázku mi trochu připomíná tvoji ikonku. :wink: Týna to být nemůže, ta přece neopouští dům bez masky. To je tak, když si někdo oblíbí postavu Quaithe.

• upraveno 25. ledna 2007

Teda člověk tu skoro měsíc není a takových změn a hlavně postů, kdo to má všechno číst?

• upraveno 26. ledna 2007

No, měsíc je dost, to se pak nasbírá...

Já se děsím toho, až v létě pojedu třeba na dvoutýdenní dovolenku a až se vrátím, zavalí mě taky desítky, stovky, tisíce nových postů... zblázním se z toho, a to bude konec zlovlka Léta. :P

• upraveno 6. února 2007

Udělal jsem banner stránek Icefire, abych na ně mohl odkazovat ze svého vlastního webu (který je zatím under construction).

http://leto.kvalitne.cz/pic/icefirebanner.gif

• upraveno 6. února 2007

jak ty to delas, ze jses vdycky o krok napred?:-) ale jo, celkem ujde, kdyz ja jsem se nezmoh jeste na zadnej, ale v planu to mam...jen bych doporucoval bez toho www; ono to myslim facha, ale vsude pouzivam adresu bez www a jak mi rekl guru na SEO (optimalizace pro vyhledavace) je dobre dodrzovat jednotnou adresaci...

• upraveno 6. února 2007

Učím se od Malíčka. :)

To www jsem tam dal proto, aby ta adresa byla z obou stran stejně dlouhá a dala se rozdělit na "ice" a "fire". Ale když tam místo toho napíšu "http://", tak to asi poslouží stejně dobře. 8)

• upraveno 8. února 2007

Hodim to sem.

Proč se mi forum a příspěvky tak dloho načítají? Připojením to být nemůže, to mámhodně dobré, jediné co mě napadá je hostingem. :(

• upraveno 8. února 2007

Je to tak Cirdane, na neplacenej hosting je phpbb forum moc narocny...obcas to celkem jde, ale nekdy je to neunosny aj pro me. Nicmene, je priznacny ze ses zeptal zrovna dnes, pac je to zhruba 30 minut, co se mi naskytla prilezitost (predbezna nabidka k prodiskutovani) k reseni. Vice v novem topicu...

• upraveno 23. března 2007

Dobrá práce, Aleku, zdaleka nejhezčí skin, který tu zatím byl. Fakt příjemný na oči a přehledný... Škoda, že na něm není co číst :?

• upraveno 24. března 2007

No moje zásluha to neni, já to jen nainstaloval, ale děkuju:-) taky se mi líbí...

• upraveno 29. března 2007

Me se novy hav fora tez libi. Je to vsak zatim nanic, bo nikdo nenapise zadny prispevek, takze se neda na nic reagovat. Ale asi to tak ma byt, ikdyz nevim proc,:-)

• upraveno 30. března 2007

no jo, já tomu taky ted moc nepomoh, ale mam ve skole takovej frmol, ze jsem musel veshno odsunout...ale mala satisfakce se planuje snad na tenhle vikend, tak se teste a mrknete sem nebo na web :wink:

• upraveno 14. července 2007

Proč nyní při založení nového topicu nelze připsat i jeho předmět?

A proč zmizely trefné podtitulky v názvech témat?

heavy_head wrote:
    Proč nyní při založení nového topicu nelze připsat i jeho předmět?

A proč zmizely trefné podtitulky v názvech témat?

Předmět přece jde, co povidáš? Btw, mi řekni co ty vyrábíš s příspěvkama? Někdy tam mam v RSS čtečce napsaný předmět (např. Neuvážený slib) ale jindy mam jako nadpis celej příspěvek...

Podtitulky asi zmizely no, sorry ;)

No do předmětu píšu název nového topicu, a dříve tam byl další řádek i pro podtitulek, teď už není.

Omlouvám se za nedokonalost RSS Reader panelu, obávám se však, že za nic nemohu.

Kam zmizely? :shock: Donedávna tu přece ještě byly.

Mám pocit, že jeden mluvíme o koze a druhý vo voze...;) U zakládání nového topicu prostě předmět máš. Ale není jediný důvod vypisovat nový předmět, když posíláš jen nový příspěvek do již založeného topicu - případně tedy můžeš vypsat nový (já většinou nechávám automaticky vypsaný "RE:..."), ale hlavně ho pls nenechávej prázdnej, pak to u těch RSS blbne. Dík ;)

Podtitulek býval u starého fora, který mělo spoustu věcí navíc, tahle nová verze mělo tyto věci taktéž implementovat, ale tuhle holt nepovažovali za důležitou (což ani já ne, nikdy jsem to moc nepoužíval). To ti fakt tolik chybí? Se snad mrknu po nějakym módu (nebo se mrkni sám, http://www.phpbb.com -> phpbb 3.0 RC2, případně http://www.phpbb.cz).

Ale ano, rozumíme, a už jsme se dokonce sešli. :wink:

Nový předmět vypisuju, protože to může být zábavné (nejsem si tedy jistý jak pro koho, ale pro mě určitě).

Copak tobě nechybí v tématu Sansa ten skvělý a neobyčejně pravdivý podtitulek "Úvahy nad nejkrásnější dívkou Západozemí"? :D Nebo v topicu Poezie "Nejlepší způsob, jak ze své duše vychrlit všechno během 15 minut, stejně jako za celý život"? 8) Ach, staré dobré prohnilé fórum.

Věcí, co mi tu chybí, je samozřejmě víc, a nejsou to jen podtitulky. :? Tušíš možná, kam tím mířím. Ale asi to chce jen čas.

• upraveno 15. července 2007

No zábavné to občas je, pokud si toho náhodou všimnu, já mam tendenci předmět přehlížet. Teda pokud nechybí, pak si toho všimnu hned. ;) Takže pls, nenechávat prázdnej...

No jo, tyhle malý chybky a ztráty mě mrzej za vás, nicméně já jsem za tu změnu rád...je to malá cena za funkční mailové upozorňování na nové příspěvky a skorofunkční RSS. Skiny budou, neboj. A podtitulky...uvidíme. ;)

• upraveno 15. července 2007

OK, budu se snažit na to myslet.

Kompromisy, to sú krysy... :(

• upraveno 7. srpna 2007

Je fakt, že ty podtitulky byly fajn, pomáhaly (min. nově příchozím, jak si dokážu představit :-) ) v orientaci... Ale rozhodně nejde o nic podstatného... Tenhle skin je zase zdaleka nejpřehlednější a nejpříjemnější na oči. Aspoň pro mě, teda...

• upraveno 10. srpna 2007

Ahooooj:)) Hodně dlouho jsem tu nebyl, takže mě nová tvář (opět:)) fóra trochu překvapila, ale zdá se, že pořád funguje, mam tu dost nepřečtených příspěvků... Číst se mi to všechno nechce, takže vás po dlouhé době zdravim, snad se tu zase zastavim častějš;))

• upraveno 10. srpna 2007

hoj!

ad nová tvář...moc si na ní nezvykej, jen co objevim něco lepšího a kompatibilního s tímhle forem, hned to tu bude. ;)

• upraveno 22. června 2008

A jak jsem sliboval v srpnu, tak plním. Sice s forem už moc nepočítám, ale přesto ho zredesignuju, když jsem našel tak pěknou košilku. Teď máme krásně galerii ohnivou a forum ledové. Úžas! nebo ne? :-)

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.