Admin má tři hlavy

upraveno 6. listopadu 2010 v Webové záležitosti

Vážení přátelé, zlovlci. Dnešním dnem vcházíme do historie, neboť řady administrátorů na tomto fóru se rozrostly o 2 nadějné přírůstky. Přejme si, aby jich do budoucna bylo ještě mnohem více. :wink:

Komentáře

• upraveno 3. ledna 2007

Ano je to tak, konecne jsem je prekecal (dal jsem jim nabidku, kterou nemohli odmitnout:-)). Myslim, ze na to jsou ti nejvhodnejsi, pac jsou tu nejcastejc - heav s nejvice prispevky, Leto je zas v posledni dobe neajktivnejsi a jsem si jist, ze me za chvili dozene a pujde po krku i heavovi:-) Budou mit na praci to na co ja jsem povetsinou kaslal, a to moderovat diskuze tak, aby byla temata prehlednejsi, pripadne upravi nazvy, uzavrou ukoncene diskuze, pridaji hlasovani apod.

A heavuv vyrok o tom aby jich bylo co nejvic...no myslim, ze to neni nas cil, ale pokud ma jeste nekdo zajem to tu zvelebovat a starat se o to trochu, budem radi. Primarne jde o lidi, co jsou tu casteji, cili Eddard, Tyna, Peter maji dvere otevrene. Ale nutit uz vas nebudu, nebojte, myslim, ze 3 lidi by tohle maly forum mohli utahnout:-)

Vstric lepsim zitrkum...

• upraveno 6. ledna 2007

Tto nechapu, ale sem mi prispet jde...tak tedy znovu opakuji, co uz jsme psal na IF webu

Tak se zda, ze se nam kapinku bloklo forum, asi uz jsme moc velky na naseho provozovatele. Poslal jsem jim dotaz, jak to resit, tak uvidime, jestli poradi. Do te doby, asi nepujdou pridavat vubec prispevky. A co se tyce tech castych vypadku, pisis tam, ze ac posilili servery, po novym roce jim pribylo hafo novych uzivatelu, ale ze to resi...:-)

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.