Snažím se přinutit svého bratra aby udělal kampaň na Hru o Trůny protože na ní vážně ulítávám. On se pořád vymlouvá, že nemá hráče ale je vidět, že to chce hrát. Pojďte se mu přihlásit!
Zuřivá bouře komácí korábem na kterém se vracíte z Braavosu zpět na svá ostrovní království sem a tam. Cestující, většinou družiny rytířů počítaje panoši a konče markytánkami se drží čeho můžou a zvrací. Kapitán bledne hrůzou při pohledu na blížící se vysoké vlny, hrozící loď spolknout a strhnout ji hluboko k Potopenému bohu. Strašlivé zaskřípěnía rpaskot oznamuje že se přelomil hlavní stěžeň, těžké plachtyy loď převrhávají a táhnou ke dnu.... Poslední co jsi viděl než ji přišel o vědomí je příboj narážející o útesy.... Takovíto začtek hry nabízí aby psotavy měli celou řadu tajemství o tkerá se nechtějí dělit. Amnésii, vraždu a přebrání cizí identity a tak...
Pokud to nebude teď v červnu (= zkouškové) tak jsem otevřený tomu hrát s Dalcorem nějakou kampaň. A to buď Dragonlance nebo AGOT. Na obě dvě se bohužel upsat nemůžu, na to mám příliš mnoho jiných aktivit.
Dalcor: Jak píšeš v DL soukr. kampaň, bylo by to teda ob týden jo? Já totiž nejsem pražskej, ale mám to za rohem a možnost složit příležitostně hlavu tam mam taky, takže v týhle frekvenci by to šlo. 1. ok
jasně, s tím se počítá, já jenom aby jste měli každej alespoň nějakou základní představu. Už jenom proto že ztroskotání nabízí řadu utajených možností...
Zatím jsem relativně flexibilní (zítra - v úterý teda hraju čajíček), takže středa může být. Hele na jak dlouho je tak ta deskovka, nemohli bychom to vzít jakože při jednou. Nainspirovat se v deskovce nebo vím já...?
Komentáře
Takovíto začtek hry nabízí aby psotavy měli celou řadu tajemství o tkerá se nechtějí dělit. Amnésii, vraždu a přebrání cizí identity a tak...
1x DL (Dalcor)
1x 50 na 50... (Alnag)Uvidíme jak to půjde dál.
1. Máte nějaké námitky proti té ztroskotané lodi?
2. herní období určím já, ale pravděpodobně to nebude v době knih, přesto jsem ochoten naslouchat návrhům
3. máte každý svoji A Game of Thrones D20 RPG?
4. diskuze nad tvorbou psotav se bdue dělat společně, pokud bude mít Alnag čas i během zkouškového. Hrát začneme po zkouškovém.
2) Mě by se líbilo těsně před první knihou
3) Mám tvojí
4) agree!
2. jsem pro vyhnout se ději knih
3. pdf ;)
4. Taky mám zkouškový, takže souhlas