Dalcorova Hra o Trůny

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Snažím se přinutit svého bratra aby udělal kampaň na Hru o Trůny protože na ní vážně ulítávám. On se pořád vymlouvá, že nemá hráče ale je vidět, že to chce hrát. Pojďte se mu přihlásit!
«1

Komentáře

• upraveno 18. května 2007
    Zuřivá bouře komácí korábem na kterém se vracíte z Braavosu zpět na svá ostrovní království sem a tam. Cestující, většinou družiny rytířů počítaje panoši a konče markytánkami se drží čeho můžou a zvrací. Kapitán bledne hrůzou při pohledu na blížící se vysoké vlny, hrozící loď spolknout a strhnout ji hluboko k Potopenému bohu. Strašlivé zaskřípěnía rpaskot oznamuje že se přelomil hlavní stěžeň, těžké plachtyy loď převrhávají a táhnou ke dnu.... Poslední co jsi viděl než ji přišel o vědomí je příboj narážející o útesy....
    Takovíto začtek hry nabízí aby psotavy měli celou řadu tajemství o tkerá se nechtějí dělit. Amnésii, vraždu a přebrání cizí identity a tak...
    Pokud to nebude teď v červnu (= zkouškové) tak jsem otevřený tomu hrát s Dalcorem nějakou kampaň. A to buď Dragonlance nebo AGOT. Na obě dvě se bohužel upsat nemůžu, na to mám příliš mnoho jiných aktivit.
    Já vím, že raním Dalcorovo srdce ale já jsem jednoznačně pro agot. A s Alnagem bych si po letech zase rád zahrál.
    Láme mi to srdce...
    1x AGOT (Jiron)
    1x DL (Dalcor)
    1x 50 na 50... (Alnag)
    Uvidíme jak to půjde dál.
    0x Joe ... fňuk :(
    se přesťehuj do Práglu...
    No já samozřejmě nemůžu jinak než AGOT. ;) A možná by se našel někdo i na Icefire, sic d20 moc neznaj (ale AGOT je stejně dost specifickej)...
    Odpověď zní - chceš ale i hrát?
    Jj, do AGOTu bych šel...
    2x AGOT (Jiron, Alek) 1x DL (Dalcor) 1x 50 na 50... (Alnag).
    Začínám plánovat AGOT - vymyslím zadání.

1. Máte nějaké námitky proti té ztroskotané lodi?

2. herní období určím já, ale pravděpodobně to nebude v době knih, přesto jsem ochoten naslouchat návrhům

3. máte každý svoji A Game of Thrones D20 RPG?

4. diskuze nad tvorbou psotav se bdue dělat společně, pokud bude mít Alnag čas i během zkouškového. Hrát začneme po zkouškovém.
    1) ne loď je dobrá
    2) Mě by se líbilo těsně před první knihou
    3) Mám tvojí
    4) agree!
    Dalcor: Jak píšeš v DL soukr. kampaň, bylo by to teda ob týden jo? Já totiž nejsem pražskej, ale mám to za rohem a možnost složit příležitostně hlavu tam mam taky, takže v týhle frekvenci by to šlo.
    1. ok

2. jsem pro vyhnout se ději knih

3. pdf ;)

4. Taky mám zkouškový, takže souhlas
    Já jsem na tom skoro stejně jako Alek (až na to, že jsem pražskej :-))
    OT - nebylo by lepší tuhle diskuzi přesunout pod d20 v akci (příp. Icefire)? Ať nepřitěžujeme už tak zmatenému množství diskuzí. ;)
  • upraveno 19. května 2007
    Jasně, připravím to, takže času dost...
    Kdo by si byl pomyslel, že by tahle valyrijská krasavice mohla padnout za oběť Potopenému bohu...;)
    Hm... to je nějaká drsně nadupaná loď na tu dobu ne? ;-)
    No to je skoro přesně ono ;). Máte představu co kdo co?
    Co kdybychom se rovnou tvořili jako skupina?
    jasně, s tím se počítá, já jenom aby jste měli každej alespoň nějakou základní představu. Už jenom proto že ztroskotání nabízí řadu utajených možností...
    Mimcohodem kdy máte čas se sejít na pohovor
  • upraveno 28. května 2007
    Přizpůsobím se, vyhovuje mi středa 30. nejvíc.
    No já bych ve středu mohl, sice mam do tý doby těžce plno, takže se k pravidlum moc nedostanu, ale na úvodní info to ani nebude třeba, že? ;)
    Asi si budu muset přečíst o co jde a pak se zapojit :-)
    Zatím jsem relativně flexibilní (zítra - v úterý teda hraju čajíček), takže středa může být. Hele na jak dlouho je tak ta deskovka, nemohli bychom to vzít jakože při jednou. Nainspirovat se v deskovce nebo vím já...?
    To vůbec nejni špatnej nápad!
    Jo střed a je dobrá i pro mě....
    Tak teď už záleží jen kdy a kde... návrhy?
    No mi máme s bratrem do 18 00, tudíž v 19 00 někde v Praze - nejlépe v té čajovně jak jsme hráli creet?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.