Reorganizace
Nazev zni az moc vznesene, jen jsem ze samostatneho fora Diskuze s Haninou udelal podforum Prekladu, nejsou to tak frekventovany topici...
A dal bych jeste rad rochu upravil sekci Spekulace, vytvorit podobna podfora, do kterych by se sdruzily jednotlivy topici, kterych je tu uz 42. Zatim me napadly: Postavy, Akce (Turnaj, Miss apod.)...pak mozna Rody...nenapada vas nejaky lepsi rozdeleni? Nejakej spolecnej jmenovatel pro vetsi mnozstvi topicu ze Spekulaci?
Moc diky za navrhy...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A co takhle Lidé, Události, Teorie? :roll: Navrhuji urychlené řešení tohoto problému, někteří účastníci fóra jsou silně zneklidněni. :wink:
Jsem zneklidněn. :roll: Ovšem i tak přidám svůj štěk. Doufám, že ty topicy, které tak záhadně zmizely, skrýváš někde ve svých útrobách, sere, a ve správných čas je znovu vyvrhneš. Obrazně řečeno, samozřejmě. :)
Podsekce:
1. Postavy/Lidé (Zlovlci, Sansa apod.)
2. Organizace a místa (Náboženství a církev, Dračí kámen atd.)
3. Spekulace/Teorie/Úvahy (Chování postav, Valonquar apod.)
4. Akce/Zábava (Turnaj, Aréna, Miss, Láska a sex, Kým byste chtěli být)
Toť zatím má myšlenka. :P
Já je nepozřel. Přísahám na citronový zákusek. :!:
Toť otázka na lorda Aleka. :arrow:
To je ovšem vážná přísaha, kterou nelze brát na lehkou váhu. Pozor, ať nedopadneš jako Fëanor & Synové. 8)
Všechna ztracená vlákenka topiců samozřejmě vedou k Vrchnímu reorganizátorovi, lordu Alekovi, takže záhadu jejich zmizení samozřejmě může vysvětlit pouze on - nebo Hercule Poirot. :wink:
Nebo že by v tom měl prsty ten chlípný kozel Malíček? :twisted: Nebo VELKÉ BEZEJMENNÉ ZLO? :?: :x
Chlípných kozlů je na tomto fóru více. :twisted:
Tím naznačuješ, že se mi odtrhlo zlo od vlka a páchá tady nepravosti? Inu, i to je možné! :wink:
Miluji jinotaje. Tvé dílo je jimi prošpikováno v míře vskutku nebývalé. :)
Mé dílo? :shock:
ajaj, ja se hluboce omlouvam, netsil jsem ze se u novejch podfor nenastavej vase opravneni:-) tak co, uz je vsechno v poradku??
Já nevím... můžu se zeptat, jak se do těch potvor (podfór?) dostanu? :lol:
Áááááách...! Už to vidím! Už se mi to objevilo. Heuréka! Chvalme Velkého zlovlka! 8)
Tak co? Facha to? Nejak se mi tam nepodarilo nastavit stejny prava jako maj ostatni topici, ale jedinej rozdil je v tom, ze tam normalni uzivatele nemuzou vkladat hlasovani...na to se jeste mrknu, moderatori a admini samo muzou:-)
Mne to vpustilo. Transcendentní zážitek. 8)
tak rikas jen houst takovyhle soky?:-)
Na mne ohledy brát nemusíš. Jsem z adminské hlídky dostatečně otrlý. Ale co chudák desaixx? Musel jsem ho pro jistotu uložit do protišokové polohy! :wink:
No musis to bejt tezky, kdyz clovek zije vlastne jen forem:-) do toho dneska ten sok s HBO...chudacek jeden:-)))
Napadá mě příměr: mnoho šoků, desaixxova smrt. :shock:
no jesteze nas nezachvatily chmury, to uz bych asi fakt stydel.-))
Nebojte. Na rozhánění chmurů jsem expert. 8)
Vcelku souhlas, do Postav zaradim i netvory a dalsi kreatury, uz jsem o tom uvazoval...ale Organizaci a mista bych dal do Spekulaci/Teorii, je toho malo, skoda podfora. Takze nakonec je z toho headova varianta:)
to Léto: Za zlovlka hovoří jeho dílo.
to Alek: Ale líbí se mi, že jsi s námi tyto poměrně revoluční změny náležitě prodiskutoval. Není nad otevřený dialog. :wink:
head: nechci prece, aby se tu nekdo ztratil, nedejboze aby neco nenasel:-)))
Moji serové mi rozumějí! :)
Otevřený dialog je výborná věc. Rozhodně lepší než otevřená zlomenina. :wink:
Kdepak, teď jsme výborně fungující triumvirát. Jako Caesar, Pompeius a Crassus. Nebo jako Octavianus, Marcus Antonius a Leppidus. 8)
ajaj, to se mnou nevypada moc dobre..kdo chce prevzit hlavniho admina??:-) btw, netahej sem rimany, nestaci ti to ve skole?:-) jsme proste trojka jako Malicek, Varys a Pycelle:-))
Římana mám právěže už za sebou, jinak bych to nevytahoval a raději bych takticky mlčel. :wink:
Jasně, chlípný kozel, eunuch a perverzní stařík, to jsme přesně my! :twisted:
Dnešní podvečer je plný hlubokých odhalení. Doufám, že to nikdo nečte. :D :?
Neboj. Tímhle hnojem se nikdo probírat nebude. Je to moc i na mě, a to jsem z vesnice. :lol:
Jen tak na okraj: jak si rozdělíme role? :twisted:
Podívejme! Z prostého pobíječe much se vypracoval až na současný prestižní post chlípného perverzního eunucha. To není až tak běžný úkaz. :lol: A na stejné úrovni jsem i já. Wow. To až řeknu doma.
Maminky na vás budou tak pyšné....
A co teprv naše potomstvo! 8)