Reorganizace

upraveno 6. listopadu 2010 v Webové záležitosti

Nazev zni az moc vznesene, jen jsem ze samostatneho fora Diskuze s Haninou udelal podforum Prekladu, nejsou to tak frekventovany topici...

A dal bych jeste rad rochu upravil sekci Spekulace, vytvorit podobna podfora, do kterych by se sdruzily jednotlivy topici, kterych je tu uz 42. Zatim me napadly: Postavy, Akce (Turnaj, Miss apod.)...pak mozna Rody...nenapada vas nejaky lepsi rozdeleni? Nejakej spolecnej jmenovatel pro vetsi mnozstvi topicu ze Spekulaci?

Moc diky za navrhy...

«13

Komentáře

• upraveno 17. ledna 2007

A co takhle Lidé, Události, Teorie? :roll: Navrhuji urychlené řešení tohoto problému, někteří účastníci fóra jsou silně zneklidněni. :wink:

Jsem zneklidněn. :roll: Ovšem i tak přidám svůj štěk. Doufám, že ty topicy, které tak záhadně zmizely, skrýváš někde ve svých útrobách, sere, a ve správných čas je znovu vyvrhneš. Obrazně řečeno, samozřejmě. :)

Podsekce:

1. Postavy/Lidé (Zlovlci, Sansa apod.)

2. Organizace a místa (Náboženství a církev, Dračí kámen atd.)

3. Spekulace/Teorie/Úvahy (Chování postav, Valonquar apod.)

4. Akce/Zábava (Turnaj, Aréna, Miss, Láska a sex, Kým byste chtěli být)

Toť zatím má myšlenka. :P

Já je nepozřel. Přísahám na citronový zákusek. :!:

Toť otázka na lorda Aleka. :arrow:

To je ovšem vážná přísaha, kterou nelze brát na lehkou váhu. Pozor, ať nedopadneš jako Fëanor & Synové. 8)

Všechna ztracená vlákenka topiců samozřejmě vedou k Vrchnímu reorganizátorovi, lordu Alekovi, takže záhadu jejich zmizení samozřejmě může vysvětlit pouze on - nebo Hercule Poirot. :wink:

Nebo že by v tom měl prsty ten chlípný kozel Malíček? :twisted: Nebo VELKÉ BEZEJMENNÉ ZLO? :?: :x

Chlípných kozlů je na tomto fóru více. :twisted:

Tím naznačuješ, že se mi odtrhlo zlo od vlka a páchá tady nepravosti? Inu, i to je možné! :wink:

Miluji jinotaje. Tvé dílo je jimi prošpikováno v míře vskutku nebývalé. :)

Mé dílo? :shock:

ajaj, ja se hluboce omlouvam, netsil jsem ze se u novejch podfor nenastavej vase opravneni:-) tak co, uz je vsechno v poradku??

Já nevím... můžu se zeptat, jak se do těch potvor (podfór?) dostanu? :lol:

Áááááách...! Už to vidím! Už se mi to objevilo. Heuréka! Chvalme Velkého zlovlka! 8)

Tak co? Facha to? Nejak se mi tam nepodarilo nastavit stejny prava jako maj ostatni topici, ale jedinej rozdil je v tom, ze tam normalni uzivatele nemuzou vkladat hlasovani...na to se jeste mrknu, moderatori a admini samo muzou:-)

Mne to vpustilo. Transcendentní zážitek. 8)

heavy_head wrote:
    Mne to vpustilo. Transcendentní zážitek. 8)

tak rikas jen houst takovyhle soky?:-)

Na mne ohledy brát nemusíš. Jsem z adminské hlídky dostatečně otrlý. Ale co chudák desaixx? Musel jsem ho pro jistotu uložit do protišokové polohy! :wink:

No musis to bejt tezky, kdyz clovek zije vlastne jen forem:-) do toho dneska ten sok s HBO...chudacek jeden:-)))

Napadá mě příměr: mnoho šoků, desaixxova smrt. :shock:

no jesteze nas nezachvatily chmury, to uz bych asi fakt stydel.-))

Nebojte. Na rozhánění chmurů jsem expert. 8)

Léto wrote:

Podsekce:

1. Postavy/Lidé (Zlovlci, Sansa apod.)

2. Organizace a místa (Náboženství a církev, Dračí kámen atd.)

3. Spekulace/Teorie/Úvahy (Chování postav, Valonquar apod.)

4. Akce/Zábava (Turnaj, Aréna, Miss, Láska a sex, Kým byste chtěli být)

Toť zatím má myšlenka. :P

Vcelku souhlas, do Postav zaradim i netvory a dalsi kreatury, uz jsem o tom uvazoval...ale Organizaci a mista bych dal do Spekulaci/Teorii, je toho malo, skoda podfora. Takze nakonec je z toho headova varianta:)

to Léto: Za zlovlka hovoří jeho dílo.

to Alek: Ale líbí se mi, že jsi s námi tyto poměrně revoluční změny náležitě prodiskutoval. Není nad otevřený dialog. :wink:

head: nechci prece, aby se tu nekdo ztratil, nedejboze aby neco nenasel:-)))

Moji serové mi rozumějí! :)

Otevřený dialog je výborná věc. Rozhodně lepší než otevřená zlomenina. :wink:

Kdepak, teď jsme výborně fungující triumvirát. Jako Caesar, Pompeius a Crassus. Nebo jako Octavianus, Marcus Antonius a Leppidus. 8)

ajaj, to se mnou nevypada moc dobre..kdo chce prevzit hlavniho admina??:-) btw, netahej sem rimany, nestaci ti to ve skole?:-) jsme proste trojka jako Malicek, Varys a Pycelle:-))

Římana mám právěže už za sebou, jinak bych to nevytahoval a raději bych takticky mlčel. :wink:

Jasně, chlípný kozel, eunuch a perverzní stařík, to jsme přesně my! :twisted:

Dnešní podvečer je plný hlubokých odhalení. Doufám, že to nikdo nečte. :D :?

heavy_head wrote:
    Dnešní podvečer je plný hlubokých odhalení. Doufám, že to nikdo nečte. :D :?

Neboj. Tímhle hnojem se nikdo probírat nebude. Je to moc i na mě, a to jsem z vesnice. :lol:

Jen tak na okraj: jak si rozdělíme role? :twisted:
  • upraveno 18. ledna 2007

Podívejme! Z prostého pobíječe much se vypracoval až na současný prestižní post chlípného perverzního eunucha. To není až tak běžný úkaz. :lol: A na stejné úrovni jsem i já. Wow. To až řeknu doma.

heavy_head wrote:
    Podívejme! Z prostého pobíječe much se vypracoval až na současný prestižní post chlípného perverzního eunucha. To není až tak běžný úkaz. :lol: A na stejné úrovni jsem i já. Wow. To až řeknu doma.

Maminky na vás budou tak pyšné....

A co teprv naše potomstvo! 8)

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.