Co jiného číst?
Mých posledních snad 20 knih bylo všechno možné (Martinovy povíky, Irving, G.G.Marquéz, Vonnegut Jr.) jen ne kniha z fantasy ságy. Chápu, že nic tak dobrého jako icefire na trhu není, ale něco co by stálo alespoň za přečtení. Doporučte něco
PS: Nepište Feista ani Sapkowskiho. Něco nového (rok vydání 2006,07), co třeba zatím nevyšlo celé, ale autor to již ukončil.
PS: Nepište Feista ani Sapkowskiho. Něco nového (rok vydání 2006,07), co třeba zatím nevyšlo celé, ale autor to již ukončil.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Z nepochopitelného důvodu hodně dlouho spousta výtisků trčelo v Levných knihách, ale aspoň se díky tomu knížka dostala celkem do povědomí. V zahraničí je super opěvovaná
Momentálně jsem uprostřed poslechu audioknihy - namluvil ji Will Wheaton, což je naprosto geniální...filmu by se měl ujmout Spielberg a já doufám, že to bude epic... :D
Kecám...ale víš jak :D
@Riokai Jake bylo tema tve semestralni prace do umele inteligence?
Čas se vždycky najde. Stačí jen chtít (většinou) :) A urvat chvilky po večerech nebo tak. Navíc se to dá sfouknout klidně během dvou dnů...aspoň mně se to několikrát povedlo i rychleji :D Případně při cestování, klidně formou té audioknihy. Je fakt parádně udělaná. Povedla se jim :)
@Riokai @Vena
@Dejw Par se nas tu najde :) ... Je to super knizka, muzu na 100 % doporucit. Prvnich 50 % prvni knihy hodne lidi povazuje za docela pomaly a nudny zacatek, ja s tim ale nesouhlasim, mne se kniha libila hned od prvni stranky.
Ale existují knihovny, tak třeba tam? :)
@Vena Aha, tak tomu potom rozumím :) Tak snad tvůj seznam není tak dlouhý jako můj a nedostaneš se k RPO až v dalším životě :D
Ocelové srdce som nečítal, ďalšiu v poradovníku mám Warbreaker, a potom sa už asi pustím do Way of Kings.
@zaklinac pokud umíš anglicky, tak jdi do Cooka, což je výborné fantasy nebo zkus Marca.
vceradnes rano som to docital a fakt ma to bavilo.