South Park
Jste fanoučci Cartmana? Znáte všechny způsoby jakými Kenny v seriálu umřel? A HLAVNĚ - viděli jste díl WoW?
Jestli ne, napravte to teď a tady! :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Jste fanoučci Cartmana? Znáte všechny způsoby jakými Kenny v seriálu umřel? A HLAVNĚ - viděli jste díl WoW?
Jestli ne, napravte to teď a tady! :-)
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Seriál jde mimo mě. Jsem alergický na cokoliv, co je jižně od Šíje. Při pohledu na slovo "south" mi začínají naskakovat pupínky a vyrážky na břiše a na tlapách. To je prostě zlovlčí život. :wink:
A ani ten odkaz mi nefunguje, respektive funguje, ale píše to, že obsah nebyl nalezen, protože ho vlastník odstranil. :roll:
Co je to WoW? Winds of Winter? World of Warcraft? Nebo jen výkřik naprosté excitace? :P
Tenhle seriál jsem sledoval někdy v době, kdy mi bylo okolo 14ti. Dokonce mám ještě někde doma VHS s filmem South Park: Peklo na Zemi.
Díl s WoW (pro našeho (ne)oblíbeného zlovlka World of Warcraft) jsem neviděl a ani nijak netoužím je vidět. Už dávno mě to přestalo bavit.
Cirdan: To zni skoro jako by tě South Park urážel... :-) Nebo minimálně pod tvoji úrovní...
Léto: Tak tak, World of Warcraft... V kostce jde o satyru na oddání se nějakému virtuálnímu světu do té míry, že přestaneš žít skutečným životem. Podáno nehorázně vtipnou formou :-)
To zas ne, v době, kdy jsem to sledoval mě dost bavil. Neodsuzuji ho ani teď, ale už mě to prostě nebere, ale ani nepobuřuje jako některé.
Co nemám rád je Mr. Bean, tento styl rádoby humoru mi opravdu nesedí.
Cože?!
Já se u Beana válím po podlaze! :lol:
I když uznávám, že každý může mít trochu jiné pojetí humoru.
A jak se vám líbí třeba Austin Powers?
Je to vrchol trapnosti? Nebo není? :wink:
Určitý výrok, pronesené v konkrétním čase a situaci, může vyvolat bouři smíchu, zatímco tentýž výrok v situaci jen o zlovlčí chloupek jiné (pozdravuji Chmura) může přinést jen rozpačité mlčení.
Humor je velmi specifická a individuální záležitost. Mnohé věci, které jiné rozesmívají, mě nechávají naprosto chladným. Tak třeba film Moje krásná čarodějka. Všechny recenze (nebo většina) ho strhaly jako nic moc, ale když jsme na tom svého času byli, smáli jsme se tak, až nás braly křeče a slzeli jsme. 8) Těžko říct, jak bych na ten film reagoval teď.
Přesně jak říká Léto - humor je zatraceně křehká substance... a gag (nebo vtip, pokud jde o slovní formu) je vždycky závislý na mnoha proměných - od charismatu a schopnosti ho promyslet, podat a stylizovat jeho performera přes samotný obsah a význam až po náladu, vkus a smysl pro humor samotného diváka... Někdy stačí opravdu jen malinko, třeba odvyprávět vtip a dívat se do země, nebo přidat valašské nářečí a z nulové reakce je najednou výbuch smíchu.
Já osobně mám hodně blízko jednak k britskému humoru (MPFC, Black Adder, Mr. Bean, Red Dwarf, Fawlty towers, Liga gentlemanů) a jednak k anarchistickému černoprdelnímu humoru právě ve stylu pánů Treye Parkera a Matta Stonea... No a u nás nedám dopustit na pány Smoljaka a Svěráka - komediální géniové 8)