AGOT hraní v Praze
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.
Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.
CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.
KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.
Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.
KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.
!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.
CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.
KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.
Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.
KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.
!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
http://www.doodle.com/snhpntuges4dq4wb
Já bych asi i někdy mohla, ale jsem spíš pokročilý začátečník, tak vám to nechci kazit...
To by se hrála druhá edice?
Oživil jsem to proto, že Aqwarty se ozval na FB. Tenhle týden to tedy nevyjde (asi ani mě, sobota je už zabitá a navíc na mě něco leze), proto jsem přidal možnost toho příštího. Co by se hrálo to nevim, ale pokročilý začátečník je v poho ;-)
Inak Aqwarty, nedáme niekedy pivo? Som ťa už dlho nevidel.
Čas se právě dohaduje, vypadá to na 14:00. Zatím jsme 4 možná 5 ?
Takže máme 1-2 místa.
Kdo se přidá?
@Zapper : tak s tebou nás je 6. To je maximum.
Ale neházej flintu do žita.
Jestli se nám to bude líbit, uděláme v březnu recidivu :)
(Raili možná už v únoru)
Hraji já, Zapper, pravdepodobne Andre, aby mel Zapper trochu seriozni konkurenci:).
Kdo dál? Potrebujeme 6 lidi, at se muzeme pustit do toho rozsireni:)