AGOT hraní v Praze

upraveno 2. května 2013 v Deskové hry
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.

Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.

CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.

KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.

Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.

KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.

!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
1222324252628»

Komentáře

• Je mi líto, asi to tenhle termín nestihnu.
  • alek napsal(a):

Já jsem pro a zavíračka je v poho, dýl stejně nemůžu, abych stihl bus z Prahy :-)

objednáno od 13:30. kdo přinese hru ? já tentokrát nemůžu.
  • Já mám druhou edici (která si chudák nezahrála od podzimu), takže když bude potřeba, vezmu jí.
  • přeposílám zprávu od: Vypálené koťátko

Dobrý den,
    v neděli tu již máme od 14:00 rezervaci pro 20 lidí kteří asi zaberou celou zadní místnost. Takže připadá v úvahu leda spojit tři stoly v přední místnosti. Stačilo by Vám to?
  • upraveno 14. května 2013
    To by asi mělo stačit, ne?

ad hra - kdo má to rozšíření Dance with Dragons? @zapper ? @aqwarty ? Rád bych dal to, když nás asi bude konečně plný počet.
  • alek napsal(a):

To by asi mělo stačit, ne?

ad hra - kdo má to rozšíření Dance with Dragons? @zapper ? @aqwarty ? Rád bych dal to, když nás asi bude konečně plný počet.

no já bych dal radši přednost jiný možnosti, protože ta kavárnička je docela malá a když tam bude 20 lidí, tak to bude celkem nářez. co ty herny jak sou uvedený v úvodu tohohle fórka ? já tam nikdy nebyl ale radši bych dal tomu přednost před tou narvanou kavárničkou.
  • Tak šla by asi ta Ruspina, to je taky docela dobrá lokalita. Maj otevřeno od 14. http://ruspina.shop1.cz/
  • Takže jak to uděláme zejtra ? Sraz ve 14:00 v tý Rasputině a hru přinese sveva ?
  • upraveno 18. května 2013
    Chce to generálov zo staršej edície agotu, zavolám aqwartymu.

Edit: Nezdvíha mi, takže skúsim ešte neskôr večer. Potom dám vedieť, že čo a ako.
  • Rasputina =D

Já tu hru teda vezmu, a kdyby náhodou nebyla potřeba, nevadí... alespoň se projede a podívá se do Prahy.
  • Zapper napsal(a):

Chce to generálov zo staršej edície agotu, zavolám aqwartymu.

Edit: Nezdvíha mi, takže skúsim ešte neskôr večer. Potom dám vedieť, že čo a ako.

V tom případě posílam info pro ty kdo první edici neznaj:

Karty rodů

STARK
    Catelyn Stark
    Váš bonus z rozkazu Obrana je v této bitvě dvojnásobný.
    Maester Luwin
    Jestliže vyhrajete tuto bitvu, můžete si vzít zpět do ruky jednu z odhozených karet rodu.
    Robb Stark
    Útočící rytíři ve vaší armádě přidávají +3 k bojové síle (namísto obvyklých +2).

BARATHEON
    Melisandre of Asshai
    Jestliže vyhrajete tuto bitvu, můžete utratit jeden žeton moci, vybrat za to jednu kartu rodu z ruky poraženého a odhodit ji.
    Renly Baratheon
    Jestliže vyhrajete tuto bitvu, můžete vylepšit jednoho pěšáka (který se této bitvy účastnil) na rytíře.
    Salladhor Saan
    Bojová síla protivníkových podpůrných lodí je snížena na 0.

LANNISTER
    Ser Jaime Lannister
    Jestliže vyhrajete tuto bitvu, vezměte si dva žetony moci.
    Cersei Lannister
    Jestliže vyhrajete tuto bitvu, odstraňte poraženému jeden jakýkoli žeton rozkazu z herního plánu.
    Vargo Hoat
    Útočící pěšáci ve vaší armádě přidávají +2 k bojové síle(místo obvyklých +1).

GREYJOY
    Asha Greyjoy
    Jestliže vyhrajete tuto bitvu, můžete ihned odstranit rozkaz podpory nebo konsolidace síly na oblasti moře nebo pevniny přilehlé k bojišti.
    Balon Greyjoy
    Bojová síla vůdce vašeho protihráče je 0.
    Victarion Greyjoy
    Útočící lodě vaší armády přidávají k bojové síle +2(místo obvyklých +1).

TYRELL
    Ser Loras Tyrell
    Ihned zabijte jednoho útočícího nebo bránícího se pěšáka vašeho protihráče.
    Brienne of Tarth
    Ihned odhoďte protihráčův rozkaz Obrana na bitevním poli.
    Queen of Thrones
    Zrušíte speciální vlastnosti na kartě rodu vašeho protivníka.
  • Tak to jsem asi nahraná. :P Učím se momentálně na státnice, a nic dalšího teda nedokážu vstřebat. :D
    Nemám skvěle nastudovaný karty ani z druhý edice, ale tu první teď vidím možná poprvé...
  • To neřeš, já je neznám pořádně dodnes :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Takže místo rozšíření The Dance with Dragons budeme hrát tenhle oldschool? :-k
  • upraveno 18. května 2013
    Takže aqwarty zajtra nedôjde. Teda treba nám náhradu. Môžeme zahrať ADwD, len to ešte musím niekde pred hrou zbehnúť kúpiť :D

Inak: Sveva zober základ.

Edit: Rychlo som pozrel shopy s deskovymi hrami a nikto nema na sklade ADwD, takže pokiaľ nemá niekto od Vás, tak sme nahraní.
  • Tak trochu jsem to předpokládal no, tak jsem se k ADWD moc neupínal :-)
  • Měl by někdo zájem si zítra zahrát?
  • Kdyby měl někdo chut zahrát asi v pátek deksovku Devet princu Amberu, dejte vědět, hledáme čtvrtého.
  • Ja by som hned sla, keby sa dalo. Nevedela som, ze existuje nejaka doskovka z Amberu.
  • Přihlaš se do skupiny https://www.facebook.com/groups/130873730420836/ a o nic nepřijdeš ;-)
  • @alek Len by ste ma navnadili a aj tak by som nemohla :-(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.