Dobrý den, v neděli tu již máme od 14:00 rezervaci pro 20 lidí kteří asi zaberou celou zadní místnost. Takže připadá v úvahu leda spojit tři stoly v přední místnosti. Stačilo by Vám to?
Tak to jsem asi nahraná. :P Učím se momentálně na státnice, a nic dalšího teda nedokážu vstřebat. :D Nemám skvěle nastudovaný karty ani z druhý edice, ale tu první teď vidím možná poprvé...
Komentáře
Dobrý den,
v neděli tu již máme od 14:00 rezervaci pro 20 lidí kteří asi zaberou celou zadní místnost. Takže připadá v úvahu leda spojit tři stoly v přední místnosti. Stačilo by Vám to?
ad hra - kdo má to rozšíření Dance with Dragons? @zapper ? @aqwarty ? Rád bych dal to, když nás asi bude konečně plný počet.
Edit: Nezdvíha mi, takže skúsim ešte neskôr večer. Potom dám vedieť, že čo a ako.
Já tu hru teda vezmu, a kdyby náhodou nebyla potřeba, nevadí... alespoň se projede a podívá se do Prahy.
Nemám skvěle nastudovaný karty ani z druhý edice, ale tu první teď vidím možná poprvé...
Inak: Sveva zober základ.
Edit: Rychlo som pozrel shopy s deskovymi hrami a nikto nema na sklade ADwD, takže pokiaľ nemá niekto od Vás, tak sme nahraní.