Tanec - diskuse
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Qyburn ho pravděpodobně "zachránil" nebo znovu oživil. Já si myslím, že tu lebku určenou pro Dorne uměle vytvořil opět Qyburn.
@JoeGyry
To není spoiler, ale další spekulace fanoušků. Sandor pravděpodobně žije na ostrově u těch mnichů, které navštívila Brienne v Hostině pro vrány. Opět čistě můj názor - na souboj s Gregorem to nestihne. Pokud do děje ještě vůbec zasáhne, tak později.
A můj odhad - Strong souboj s Černokotlým vyhraje a Cersei bude volná. Sice se asi bude muset přesunout do Skály, ale nepřestane chlastat a intrikovat jak se dostat zpátky aspoň k veslu, když už ne ke kormidlu.
Myslím, že to bylo zmíněné hned v Hostině. Černokotlý by měl bojovat sám za sebe, jako žalobce Cersei. Ale možná se pletu.
2. Pretože som dal sľub, že (okrem krátkeho náhľadu a Theonovej prvej kapitoly) sa pokúsim vyvarovať Spoilerom
3. Naozaj chcem začať Vichry prekvapivo a bez vedomosti deja (pár vecí už, žiaľ, viem, ale tož...)
:D Ale myslíš, že potom, čo ho Qyburn oživí mu bude najväčší problém obiť jedna pritasaná helma
A hlavně by se měl Martin znovu naučit pořádně a definitivně zabíjet své postavy. Vždyť mu to šlo tak krásně!
dúfam, že ten mŕtvy zostane, aj keď ho mám rád.
Jeden vínem opilý vypravěč dokonce tvrdil, že Rhaegar Targaryen vstal z mrtvých a pluje s ohromnou armádou prastarých hrdinů z Dračího kamene, aby znovu usedl na trůn svého otce.
a
Tyrion se pokřiveně usmál. „Nebuď, smutný, otče. Alespoň že je stále mrtvý Rhaegar Targaryen.“
Ehm, teď se bojím, že si na to Martin vzpomene a v závěru ságy nám to zařídí.
Teď abych se začla ještě bát, že se Rhaegar vrátí z dovolené v Essosu. Mrtvý je mnohem lepší, tak ať tak zůstane!
EDIT: Tak ne, teď jsem si to našla. Při Jonově proslovu zbraně měli.
To by bolo zaujímavé. Ak by to bolo tak, že všetci uvidia jeho rany a tie sa zrazu sami zahoja. Možno práve dýka s "ohňom v sebe" (obsidián) skrstená Jonovou krvou sa stane Svetlonosom... A Marsh Azorom Ahaiom :D
S tím nesouhlasím. Tormund je v dodržování slibů skutečně čestný, ale byl oddaný Jonovi, ne vránám. Slíbil to Jonovi, ne vránám. Myslím že minimálně Tormund se jej pokusí pomstít a s ním dvě stovky divokých sedících ve štítové síni. Krom toho na něj budou tlačit ostatní. Prozřetelnost není zrovna velká ctnost divokých. Napřed Jona pomstí a poté jej zapijí. Krom toho, co můžou divocí ztratit? Je jich ohromná přesila, z Pěsti prvních lidí se bratrů vrátilo žalostně málo. Marsh padne Tormundovou rukou, to vám povídám. A Wun - Wun na tom taky bude mít lví podíl. Královna bude chtít jeho hlavu a já si nemyslím, že jej divocí vydají.
Ztratit můžou divocí hodně. Útok na Noční hlídku by je vystavil represím všech lidí na severu. Stali by se z nich psanci na území, kde nemají kam utéct.
Krom toho, divocí se svými hrady na zdi se stávají jednou z největších sil severu, kterýžto je značně zdecimován. Mají stejný počet bojeschopných mužů jako například Bolton. Mnohem výhodnější je uzavřít s nimi mír. Koneckonců, Boltonům je celkem jedno kdože to stráží zeď.