Tanec - diskuse
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Ja tipujem Brana. Alebo po Tanci skôr Melisandru.
@MissUtahraptor
Spíš proč by sakra měl?
Nu, pre mňa by bolo lepšie, keby svet zachránil neočakávaný padouch ako Jaime než očakávaný rozkošný bastardík Jon. Teda ja by som to tak preferoval :D Ale inak stále verím v Brana
Ne, Jona prostě neumře a nebude muset znovuobžívat.
Dejme tomu Catelyn je extrém, protože ji oživili až po několika dnech. Ale Bleskurychlý lord byl oživený mrtvý a přitom normálně (no dejme tomu) žil - a umíral.
Aby mohl Jon znovu ožít, musí nejdřív umřít. Pak to bude prostě oživená mrtvola, jako jeho oblíbená mamá Starková. Možnost, že Jon útok přežije a normálně se za čas uzdraví, je samozřejmě vůbec nejlepší, ale ruku na srdce, u Martina taky nejméně pravděpodobná.
A Jon vůbec neumře, jinou možnost si nepřipouštím! A nemyslím si, že by to bylo tak nepravděpodobné, protože všichni určitě čekají, že Jon umře a znovuobživne, takže to je více nepravděpodobné, než že vůbec neumře. :)
Tak to s tím hojením mě nenapadlo - já to brala tak, že jeho organismus se neléčil, protože byl obživnut (= mrtvolák).
@Branislav_Gepeto Však ony se krvácející rány vypalovaly ohněm, aby se zacelily, takže ohněm se může "vyléčit" - tedy samozřejmě, pokud ten píchanec nezasákla něco "důležitějšího" než svalovou hmotu.
Těžko říct, jak to funguje. Osobně mi přišlo docela divné, že se Beric po obživnutí nikdy nezačal hojit (vypíchnuté oko se asi nezahojí nikomu, ale řezné a bodné rány by mohly), možná na to jen neměl dost času. Představa Jona se třema otevřenýma ranama v břiše se mi teda taky moc nezamlouvá. :-?
U AA se pořád nemůžu rozhodnout mezi Dany a Jonem. Po Hře bych vsadila na Dany, po Tanci spíš na Jona. Zajímavé je, že se oběma zdál sen, jak v černém brnění bojují proti Jiným... Jon navíc s mečem vyzařujícím teplo. :-k
Bran je Azor Ahai a basta! Vy nedoprajete chudákovi mrzáčkovi pekný osud?
Takže souhlasím s Krisou, Jon NENÍ mrtvý. :evil:
:hand: :evil: :weirwood: