IF sága
Prosím vás, tuto ságu neznám, ale docla mě zaujala, tak bych se chtěla zeptat, kolik má dílů, kde knížky sháníte a kolik stojí? Moc díky:-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
(no dobře, trochu provokuju...) ;)
A jakkoli vám ho tady nechci pomlouvat, tak GRRM mě prostě nezaujal. Nevím přesně proč... prostě je asi moc popisnej a rozvleklej, nemá to strhující děj ani super fantazijní kulisy, charaktery postav jsou dobrý, ale jen ony mi nestačí.. Nedočet sem dokonce ani tu povídku, co překládal (btw opravdu moc pěkně) tady pan Léto. A to sem původně fakt chtěl! Doporučuji ti Maxi zkusit nejdřív jí, než nakoupíš celou poličku IF ;)
Martin není knížka na půjčování. Buď vás to nechytne a odložíte to...
Žamboch je jako akční film a Martin jako politický thriller, to je jak srovnávat hrušky s jablky. Ale obojí mám rád.
Ale - proste nekdo ma rad vdolky, jinej kluky ;-)
Neustále se tam omílá fráze s tím slibem ... a co Nedovi může bránit víc, než pokud by jí slíbil že ho vychová jako vlastního a nikdy neprozradí jeho původ. Bylo by to i takovej ten hezkej trpkej osud kdy Sních je vlastně to jediný co zbylo, ale jen díky tomu nejhoršímu co se mohlo stát.V příběhu mi přišlo že používá postavy co se "spouštěj" s kdejaou, a nebo zas ne ... Neda bych řadil do první skupiny ... čestnej až za hrob.Králokat je na mě zatim moc v pozadí ... nenašel sem moc klíčů k tomu abych si udělal nějakej názor na směř kam to žene.