AGOT BG v Bratislave
mám stolovú hru AGOT - základné prevedenie, do Prahy sa žiaľ nedostanem a rád by som si zahral?
Dáme Bratislavské kolo? Hear me roar!
Dáme Bratislavské kolo? Hear me roar!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Zakládat na to zvláštní thread nebudu, ale klidně můžem dát základní hru i v Brně. Mám hru, prostor i případné další spoluhráče :)
Jinak v Praze delame i vikendove akce (tj. zaciname v patek odpo a koncime v nedeli), vcetne prespani pokud je zajem. Takze pokud se nekdy domluvime, tak klidne muzete prijet. Dohodnem nejak dalsi hrace a muzeme hrat treba AGOT na nekolika stolech zaroven. Nebo treba i turnaj, pokud by nekdo chtel hrat AGOT dva dny v kuse (pripadne neco jineho):D Neni problem - staci mi aspon tech 5 hracu, kteri jsou ochotni prijet si zahrat a klidne to zorganizuju.
EDIT: Predelal jsem tu svoji dizkuzi, at se tam muzeme domlouvat na jina mesta. Asi nema smysl plevelit to tu, az takhle. Takze co se presunout tam? A todle zrusit?
inak i to je jedno, aj keď sa trochu obávam, že ak sa to dá do jednej skupiny tak BA sa stratí. na druhú stranu, zdá sa, že sme tu max 2-3 slováci, takže aj tak asi nie je koho verbovať.
takže vlastne kľudne to spojme :)
Třeba u mě doma, na mém horském sídle? :-)
A to je kde?
V šumné Ostravě. To ti je krásný a drsný kraj...
Proc ne, navrhni kdy:)
v Bratislave?
ja hrávam s jednou partiou, ale z tej nikto teraz dlhodobo nemôže.
takže ak sa zoženie ešte jeden tak to môžeme dať, v štyroch je to už v pohode. chcelo by to v sobotu na obed, niekde v podniku kde je veľký stôl a nebudeme tam zavadzať. alebo v čajovni.
alebo že by sa pridala aj @hildegarda?
A kedy by to bolo?
Pripadne nejaky link na ceske pravidla by sa hodil
prečítať si ich dopredu je určite fajn, pomôže to.
http://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/hra-o-truny-deskova-hra-druha-edice-2532/
navrhujem niektorú sobotu alebo nedeľu cca o jednej. dajte vedieť kto kedy môže.
Ja mozem az okolo 16.marca, ale ak najdete niekoho ineho do partie, kto bude moct skor, tak sa s tym zmierim :)
Ide mi priamy spoj na Kamenne, na Safko sa dotrepem aj pesi