AGOT BG v Bratislave

upraveno 5. května 2011 v Deskové hry
«1

Komentáře

• upraveno 7. prosince 2010
    A bude prasátko? :-)
  • upraveno 7. prosince 2010
  • upraveno 8. prosince 2010
    ak sa heavy hlásil :) tak sme traja. nájde sa ešte niekto z BA a ideme na to!
    Já o voze, sarven o koze. :-)
    Tak bude sviňa nebo koza? To jsem z toho jelen :-)
  • upraveno 9. prosince 2010
    Rušit nic nemusíme, neboj sarvene. A třeba se dohodnem na nějakém kompromisním místě na Moravě...? :-)
    Třeba u mě doma, na mém horském sídle? :-)
    V šumné Ostravě. To ti je krásný a drsný kraj...
    To byl jen takový nápad. :-)
  • upraveno 14. března 2012
    volanie osamoteného na púšti: sú tu ľudia, ktorí by si zahrali AGOT Boardgame (second version)
    v Bratislave?
  • ja by som mal zaujem isto :)
  • @Jaqen tiež tuším písal, že by si zahral... pridá sa ešte niekto z BA?
  • To sme v Blave fakt iba traja? Sarven, nehrával si náhodou ešte s niekym?
  • @Jaqen @rubac

ja hrávam s jednou partiou, ale z tej nikto teraz dlhodobo nemôže.
    takže ak sa zoženie ešte jeden tak to môžeme dať, v štyroch je to už v pohode. chcelo by to v sobotu na obed, niekde v podniku kde je veľký stôl a nebudeme tam zavadzať. alebo v čajovni.

alebo že by sa pridala aj @hildegarda?
  • @sarven Problem je, ze ja vobec ale vobec nepoznam pravidla a dost by som vas spomalovala
  • myslím, že pravidlá poznám iba ja. takže je to skôr o tom, či by ťa to bavilo a či by si mala toľko času. lebo treba rátať aspon 4 hodiny. aspoň.
  • upraveno 19. února 2013
    Ja by som navrhoval aby si každý čo nepozná pravidlá (teda aj ja) našiel nejaké na nete a aspoň trocha si ich preštudoval, aby nás potom zbytočne nespomalovali úplne základné veci
  • @Jaqen Suhlasim
    A kedy by to bolo?
    Pripadne nejaky link na ceske pravidla by sa hodil
  • tu sú pravidlá, v zásade ich vysvetlovanie trvá asi 25 minút, s tým, že to je iba základný rámec. Ďalšie veci sa dovysvetľujú priebežne, ako príde na ne.

prečítať si ich dopredu je určite fajn, pomôže to.

http://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/hra-o-truny-deskova-hra-druha-edice-2532/

navrhujem niektorú sobotu alebo nedeľu cca o jednej. dajte vedieť kto kedy môže.

• @sarven A kde? Ak by to nebolo v Trnavke, tak radsej o pol druhej. O pol jednej davam malu spat, tak aby som mhdckou stihla :)
    Ja mozem az okolo 16.marca, ale ak najdete niekoho ineho do partie, kto bude moct skor, tak sa s tym zmierim :)
  • všetko je vec dohody. otázka kde je kardinálna. neviem o žiadnej herni, čiže najlepšie je nejaka čajovňa, kde nás nevyhodia - napr. mama a my na šafku by mohol byť dobrý tip
  • Hej, herna nam tu v ba akosi chyba
    Ide mi priamy spoj na Kamenne, na Safko sa dotrepem aj pesi
  • tá mama a my by mi vyhovovala, dá sa tam v pohode dostať trolejom a čo sa týka času, ten mám v podstate stále :D
  • tak dajte nejaké dátumy.
  • Ja som preč 2.3-9.3 takže vtedy nemôžem, inak hocikedy cez víkend
  • zdar, nedam ziaden preferovany datum. budem sa ale snazit dojst na cas i datum, ktory bude vyhovovat vam. len mi to dajte vediet par dni dopredu, aby som si to vedel dako zariadit, :) no teoreticky, by sme dosli mozno aj dvaja. WE DO NOT SOW!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.