AGOT hraní v Praze

upraveno 2. května 2013 v Deskové hry
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.

Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.

CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.

KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.

Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.

KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.

!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
12223252728

Komentáře

• Phoebea napsal(a):

Takže 27.1.2013 tvůrčí kavárna Vypálené Koťátko.
    Čas se právě dohaduje, vypadá to na 14:00. Zatím jsme 4 možná 5 ?
    Takže máme 1-2 místa.
    Kdo se přidá?

aktualizace. vypadli nám 2 lidi, tudíž kdo by si chtěl přijít zahrát 2.edici deskovky GoT tak mi napište. zatím jsme 4.
  • Tenhle víkend to bohužel nedávám. Ale jinak nemám s kým GoT hrát, takže někdy příště bych i ráda přišla...
  • Přátelé, konečně nastal onen čas, kdy se dokážu soustředit na hru a po delší pauze mám i chuť.

@Zapper @aqwarty jak to je vlastně s tím 2-3.2. ?
    Jinak bych mohl třeba i příští víkend.

Zájemci snad budou, už se mi někdo hlásil i do pošty, případně i na online hru.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Já jsem od včerejška oficiálně Pražák. Já už taky můžu, ale jen po večer a možná o víkendech. Ale takhle brzo ještě ne. :-/
  • Teraz som trošku confused, s Aqwartym som sa bavil a sme to posunuli o týždeň na 9.-10. Som myslel, že vy 2ja ste v kontakte, keďže Aqwarty je organizátor.

Ja idem dneska pozrieť na PragoFest a mám tu návštevu z Košíc, ktorej sa musím venovať. Zajtra by som sa mal niečo poučiť na skúšku + idem hrať Laser Tag s kolegami z práce. :P
    Ako na niečo kratšie by som si našiel čas v nedeľu, ale Crown of Roses alebo AGoT to určite nebude.
  • Tak fajn, posun na příští víkend mi vyhovuje. Tenhle víkend zasvětím vyčištění hlavy a šuplíků od všech těch pitomejch studijních materiálů. Ať shoří, řekla by Mel :-)
  • Máš štátnice za sebou? :))
  • Jop. Ale na pálení nedošlo, ještě pořád mě na fakultě přesvědčujou, abych pokračoval, ale zatím vzdoruju, mám už dost učení :-)

@Montezuma3 To je dobré vědět :-)
  • Tak to potom gratulujem ! :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @alek Na pálení pozor, teď v zimním semestru jsem před jednou zkouškou zjistila, že jsem po bakalářským studiu spálila skripta, ze kterých jsem se plánovala učit :D
    (Měli jsme úplně stejný předmět při Bc. i Mgr. studiu - přešla jsem na vedlejší katedru, kde ho neměli. Původně jenom se zápočtem, teď už i se zkouškou)
  • @Zapper Díkes, pane.

@Krisa No právě že já už jako nemám v plánu institucionálně studovat :-)
    @alek Nikdy neříkej nikdy ;)
  • @phoebea @alek @krisa @zapper @montezuma3 @aqwarty @sveva @QiXi236 @Elnie

co řikáte na hru v Praze v neděli 24.3. ? místo a čas nechávam otevřenej diskusi ;)
    @Raili Krisa není z Prahy, takže jen tiše závidí :(
  • @Raili Takhle (na moje poměry) hodně dopředu si většinou nic neplánuju, takže ano, celé odpoledne mám volno. :)
  • Pro mě jsou teda o chlup lepší soboty. Ale zrovna 23. jsem na konferenci. Nicméně tuhle sobotu i příští bych snad i mohl - už jsme něco dokonce s @aqwarty a @zapper plánovali, ale nevim, jak to dopadlo... :-)

Ve čtvrtek by snad mohla být jedna dvě hry Munchkina...
  • Naša skupina s @alek-om, @aqwarty-m na stolovky, kto chce, dajte request na skupinu..
    https://www.facebook.com/groups/130873730420836/

No dal by som toho Munchkina zajtra..
  • ja jsem samozrejme za. Na AGOT se tesim dlouho:)
  • OK, tak můžeme dát nějaký víkend agot - nešla by nějaká ta sobota - tahle či příští?

Jinak info, kdyby měl dneska někdo zájem zahrát Munchkin, hrajeme od 18 v čajovně Ruspina. Dejte vědět!
  • upraveno 7. března 2013
    Vůbec netuším, co to ten Munchkin je... To jen tak na okraj. :D

Soboty normálně můžu, ale zrovna tuhle a příští ne. Teda tu příští bych si ještě dokázala nějak zařídit, kdyby se sešlo víc lidí, co by chtěli hrát...
  • No s Munchkinem to dneska nějak nevyšlo, protože jsme se sice sešli, ale nějak se nedohodli kdo ho přinese. A tak ho nepřines nikdo :-)

Jinak Munchkin je v pohodě, netřeba se bát nějakých složitostí ala AGOT.

No a když jsme se tedy dnes sešli a neměli co dělat, dohodli jsme další plány. Je tu možnost zahrát Munchkina (či něco kratšího) tuto sobotu - rozhodne se asi zítra.

A příští sobotu 16. 3. bychom rádi zahráli AGOT, pokud by se našli lidi. Šlo by o to poslední rozšíření Tanec s draky, které chceme konečně vyzkoušet. Tak zejména tady bychom uvítali zájemce, ideálně pokud už jste třeba hráli základní AGOT. Dejte pls vědět, i pokud nejste zcela jistí, at víme, jak to vypadá.
  • Čo je to a ako sa hrá Munchkin:
    http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/tabletop-munchkin

Inak stále pripomínam skupina na FB, ktorú máme zriadenú pre dohadovanie sa na hraní:
    https://www.facebook.com/groups/130873730420836/
  • alek napsal(a):

A příští sobotu 16. 3. bychom rádi zahráli AGOT, pokud by se našli lidi. Šlo by o to poslední rozšíření Tanec s draky, které chceme konečně vyzkoušet. Tak zejména tady bychom uvítali zájemce, ideálně pokud už jste třeba hráli základní AGOT. Dejte pls vědět, i pokud nejste zcela jistí, at víme, jak to vypadá.

Já to zatím nemůžu slíbit, ale předběžně bych zájem měl. Mám jeden DwD rozehraný po mailu a zatím mi to přijde v některých ohledech dost tragédie (rodové karty jsou snad ještě horší než v 2. edici), tak bych si na to rád udělal ještě druhý pohled.
  • Lubos: Co jsem slysel hrat to zkusenejsi hrace, tak si to dost pochvalovali. Ze je to naopak docela dost vyvazene.
  • No proto to chci ještě zkusit. Mě zatím přijde, že je to vyvážené jen pro jeden konkrétní stav a jakmile někdo netradičně uhne, půjde to do kytek, ale budu jen rád, když o ten názor přijdu. I když o svůj názor na rodové karty budu přicházet dost těžko, kam se hrabe 2ed Balon na třeba Margaery.
  • Tak co ta sobota? Ještě někdo by se připojil?

A připomínám také FB skupinu https://www.facebook.com/groups/130873730420836/

A ve čtvrtek bychom mohli zopáknout toho Munchkina, co pánové? Tentokrát teda snad už i s Munchkinem :-)
  • Dá se někde na netu nastudovat to rozšíření (Dance with dragons)?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @sveva Počáteční rozestavení a schopnosti karet:
    image
  • Seven hells, ty Starkové teda ošklivě zrůžověli! :spike:
  • upraveno 12. března 2013
    Mne to príde veľmi zaujímavo rozdelené, chce to ale pár hier.. :)

Alek: Vo štvrtok rozhodne Munchkin !
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.