Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

1190191193195196367

Komentáře

• @Kolikokoli Třeba se prostě jen časem ukáže rodinná podoba i po stránce fyzické... ;)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    =D =D Viserys s prsama... To ma pobavilo...
    Ale veru, Dany vyzerá menej... Príťažlivo...
  • @Krisa Mala si aj ty k tomu tričku z Qwertee pribalené cukríky Haribo?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @JoeGyry Jop, čučela jsem, co to na mě vypadlo :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 13. dubna 2013
    Viserys neváhá použít ženské zbraně. =D
  • image taký jednoduchší humor
    Ak nahrádza Varamyra, tak je skôr v tej zajačici :D
  • Ahojte,
    už chvíli pracuji na loďi Iron Victory, ještě není úplně hotová, ale snad se Vám bude líbit :-)
    image
  • @JoeGyry Co to se sebou Natalia provedla? :wall:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Radek: Pěkný! Ze dřeva?
    Ty barevné štíty se tam ale asi moc nehodí. Nebýt té plachty, byla by to normální vikingská dlouhá loď. Nepamatuji si popis lodi přesně, ale mám pocit, že měla na přídi nějaké beranidlo nebo kloun na taranování.
  • @Krisa Nemohu najít debatu o plavání, takže můj příspěvek jde sem
  • @Maliky Pôsobí, akoby práve vstala z postele. :)
  • @Radek Mně se líbí. :)
    Nevím sice, jak byla popisovaná v knížce- u kapitol starších Greyjoyů docela trpím, takže moc nedávám pozor- ale je hezká. :D
    Ty štíty jsou pomalované náhodně, nebo na základě znaků menších Železných rodů? :?:
    Budou i detailní obrázky, až bude hotová?
    Když tak tu je topic přímo pro podobné tematické tvořivce, jako jsi Ty, aby nezapadla v "obyčejných" odkazech. ;)
  • JoeGyry napsal(a):

Kto by mal vyhrať Hru o tróny? najviac ma pobavila Maisie.

Ehehehe! =D
    "Bran Stark"
    (Máte k tomu nějaké osobní důvody? :twisted:)
    "...all Lannisters to die and Tyrion to win. Just him."
    ( :D They all deserve to die! =D)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @MissUtahraptor Nejlepší byla stejně Cersei: "Samwell" =D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Anvil Tak tohle je moje největší noční můra (kam se hrabou klauni a schody)! :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    image
  • @Montezuma3: Loď je plastiková stavebnice od českého výrobce Směr, původně to je vikingská loď a jen má jinou plachtu, upřímě popis těch lodí Greyjoyů jsem nějak moc nevnímal, když jsem to četl a moc obrázků není, loď jsem pojmenoval Iron Victory jen proto, že jsem na netu nenašel další jiný název, ale teď se mi na wiki podařilo najít snad názvy celé flotily, tak uvidíme jaký název nakonec dostane, ale dle obrázků co jsem viděl a postřehů z knížky si myslím, že právě Greyjoyové mají nejblíže k Vikingům, ale to je můj osobní názor.
  • @MissUtahraptor: Ty štíty jsou obtisky ze stavebnice a jsou pomalované, rozmístěné úplně náhodně. Fotky budou, jen co dodělám lana a pár dalších detailů. Díky moc za to vlákno fotky hotové loďi umístím už tam :)
  • našiel som celkom trefné video o ASOIAF :D
  • What It's Like To Read the Game of Thrones Books ????
    Co to je za ságu neznam
    upraveno 14. dubna 2013
    M1on napsal(a):

What It's Like To Read the Game of Thrones Books ????
    Co to je za ságu neznam

+1
    Človek sa snažil parodovať a vlastne ani nevie čo paroduje....
  • @M1on napsal(a):

Co to je za ságu neznam

+1
    Ježiši, já bych se v tom takhle nerejpala. Holt je známější seriál, takže "Game of thrones books" přitáhne pozornost širšího publika než "A Song of Ice and Fire". :roll:
    Ono, když řeknu ve škole "Píseň ledu a ohně", nikdo neví, co to melu a "Hra o trůny" se setká s pár pohledy "O tom jsem už slyšel." a dokonce i ohlasem typu "Na to koukám.". ;)
  • Jo to, je pravda, já když někomu cpu ty knížky k přečtení tak taky říkám Hra o Trůny 1,2... protože, když řeknu Píseň ledu a ohně, setkám se občas s opovržlivými pohledy, jako to bude určitě nějaká pohádka pro děcka (=rozuměj fantasy) :)
  • Já všem dílům říkám normálně, jenom Bouře mi vždycky nějak vypadne, takže je to Hra o trůny, Střet králů, Hra o trůny trojka, Hostina pro vrány,... :-)
    MissUtahraptor napsal(a):

@M1on napsal(a):

Co to je za ságu neznam

+1
    Ježiši, já bych se v tom takhle nerejpala. Holt je známější seriál, takže "Game of thrones books" přitáhne pozornost širšího publika než "A Song of Ice and Fire". :roll:
    Ono, když řeknu ve škole "Píseň ledu a ohně", nikdo neví, co to melu a "Hra o trůny" se setká s pár pohledy "O tom jsem už slyšel." a dokonce i ohlasem typu "Na to koukám.". ;)
    :anxious: Dobre, dobre, ja to chápem, ale nedalo mi to nepichnúť do nich.
  • A pomalu spojujeme dvě věci do jedný a to je pro mě eee
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.