Odkazy , obrázky...
Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ale veru, Dany vyzerá menej... Príťažlivo...
už chvíli pracuji na loďi Iron Victory, ještě není úplně hotová, ale snad se Vám bude líbit :-)
Ty barevné štíty se tam ale asi moc nehodí. Nebýt té plachty, byla by to normální vikingská dlouhá loď. Nepamatuji si popis lodi přesně, ale mám pocit, že měla na přídi nějaké beranidlo nebo kloun na taranování.
Nevím sice, jak byla popisovaná v knížce- u kapitol starších Greyjoyů docela trpím, takže moc nedávám pozor- ale je hezká. :D
Ty štíty jsou pomalované náhodně, nebo na základě znaků menších Železných rodů? :?:
Budou i detailní obrázky, až bude hotová?
Když tak tu je topic přímo pro podobné tematické tvořivce, jako jsi Ty, aby nezapadla v "obyčejných" odkazech. ;)
"Bran Stark"
(Máte k tomu nějaké osobní důvody? :twisted:)
"...all Lannisters to die and Tyrion to win. Just him."
( :D They all deserve to die! =D)
Co to je za ságu neznam
Človek sa snažil parodovať a vlastne ani nevie čo paroduje....
Ono, když řeknu ve škole "Píseň ledu a ohně", nikdo neví, co to melu a "Hra o trůny" se setká s pár pohledy "O tom jsem už slyšel." a dokonce i ohlasem typu "Na to koukám.". ;)