@Radek: Pěkný! Ze dřeva? Ty barevné štíty se tam ale asi moc nehodí. Nebýt té plachty, byla by to normální vikingská dlouhá loď. Nepamatuji si popis lodi přesně, ale mám pocit, že měla na přídi nějaké beranidlo nebo kloun na taranování.
@Montezuma3: Loď je plastiková stavebnice od českého výrobce Směr, původně to je vikingská loď a jen má jinou plachtu, upřímě popis těch lodí Greyjoyů jsem nějak moc nevnímal, když jsem to četl a moc obrázků není, loď jsem pojmenoval Iron Victory jen proto, že jsem na netu nenašel další jiný název, ale teď se mi na wiki podařilo najít snad názvy celé flotily, tak uvidíme jaký název nakonec dostane, ale dle obrázků co jsem viděl a postřehů z knížky si myslím, že právě Greyjoyové mají nejblíže k Vikingům, ale to je můj osobní názor.
@MissUtahraptor: Ty štíty jsou obtisky ze stavebnice a jsou pomalované, rozmístěné úplně náhodně. Fotky budou, jen co dodělám lana a pár dalších detailů. Díky moc za to vlákno fotky hotové loďi umístím už tam :)
Jo to, je pravda, já když někomu cpu ty knížky k přečtení tak taky říkám Hra o Trůny 1,2... protože, když řeknu Píseň ledu a ohně, setkám se občas s opovržlivými pohledy, jako to bude určitě nějaká pohádka pro děcka (=rozuměj fantasy) :)
Já všem dílům říkám normálně, jenom Bouře mi vždycky nějak vypadne, takže je to Hra o trůny, Střet králů, Hra o trůny trojka, Hostina pro vrány,... :-)
Komentáře
Ale veru, Dany vyzerá menej... Príťažlivo...
Ty barevné štíty se tam ale asi moc nehodí. Nebýt té plachty, byla by to normální vikingská dlouhá loď. Nepamatuji si popis lodi přesně, ale mám pocit, že měla na přídi nějaké beranidlo nebo kloun na taranování.