AGOT BG v Bratislave

upraveno 5. května 2011 v Deskové hry
mám stolovú hru AGOT - základné prevedenie, do Prahy sa žiaľ nedostanem a rád by som si zahral?

Dáme Bratislavské kolo? Hear me roar!
2»

Komentáře

• no chlapci ako? :)
    ci?
  • @rubac, @jaqen, @Hildegarda

sobota 16. marca, alebo sobota 23. marca. čo hovoríte na tieto dátumy?
  • @sarven Tuto sobotu idem na chatu do Kuneradu, ale tu buducu by sa snad dalo. Dam este vediet dnes, zajtra.
  • vikend 23-24 bohuzial nedam :/ , rodinne zalezitosti.
  • @rubac takze bud bezo mna, bud bez teba, alebo iny datum, ale april mam skoro cely zabity
  • skúsme ten apríl teda.
  • robim povacsinou v noci, hhh, a sem tam vikend. mozem to ale i hociako prekombinovavat. akurat ten vikend ale zomna isto nic. vy vsak isto chodte aj 23.3.!!! :) pridam sa k vam nabuduce.
  • No sice chata sa nekona, ale zda sa, ze nas tu v Martine na par dni zafuka :-? . Zajtra druhy stupen skoro pre celu SR a v piatok detto. Drzte si klobuky :)
  • v Martine? inak vzhľadom na počet hráčov nováčikov, som určite za, aby sme sa stretli naraz. je to efektívnejšie :)
  • @sarven U manzelovych rodicov. Niekedy treba navstivit ;)
  • 25.-29.3. mozem hocikedy
  • no ja mam novu, cesku verziu hry od tychto vianoc a s partiou sme to uz raz hrali, takze viem teoreticky zohnat 2-3 dalsich hracov co to uz raz hrali. bohuzial zrejme az do 20. aprila hrame play-off takze mam vikendy zabite plus dalsie dva vikendy som na vychode SR. inak dobre miesto na hry je cafe stena, poziciavaju tam aj hry, ale GoT myslim nemaju. je to za centralnym trhoviskom.
  • a mimo vikendov sa neda hrat? :) ci? co?
  • @rubac Da, ale pracujuci manzel mi nepostrazi dietko ;)
    Takze iba bezo mna.
  • da, ale s manzelkou na materskej a s treningami 3x do tyzdna to ide ztuha :-) ... teoreticky by som mohol buducu sobotu (velka noc) ale o 4:00 p.m. uz musim byt v hale a myslim ze vacsina bude mimo mesto resp. neviem kde by sme hrali :-(
  • nemusíme to siliť, dajme neskorý apríl kľudne. cafe stena je výborne miesto, môže byť.
    víkend je dobrý hlavne preto, že tá hra bude trvať 4 hodiny minimálne, reálne 5. najmä ak sa vykladajú pravidlá. takže začať cez týždeň o siedmej večer je už náročné aj na čas aj na priestor...

@duny: čo hráš? aké playoff?
  • ok, tak april. skor uz trenujem nez hram - florbal, slovensku extraligu za Hurikan. po zakladnej casti sme prvy, v stvrtfinale vedieme nad stupavou 2:0 na zapasy (hra sa na 3 vitazne), tak snad nam to tento rok vyjde a dostaneme sa poriadne daleko
  • @duny Tiez si manzel ide dnes odpocinut od zeny na materskej na florbal. Teda ak to nie je nejaky chlapsky kryci nazov :D
  • no paráda, tak držím palce!
  • @Hildegarda, my chlapi drzime spolu, takze no comment :-) ... a ci si on nahodou nemysli ze AGOT BG v BA nie je nejaky damsky vysivaci spolok :D

@Sarven, dik :-)
  • summer is comming... :/
    dame, ci nedame aspon jednu particku?
  • do budúceho piatku som mimo SVK, potom som ready. keď budeme aspoň 4 poďme na to.
  • Ja som teraz zabita na tri tyzdne dopredu - v sobotu jarne upratovanie ulice, buduci tyzden krstiny a na ten dalsi tridsiatka ( oboje nie moje, ale ucast potrebna :))
  • no ja som tiez 3 vikendy prec :-( - 30-ka (nie moja), polsko a goulash weekend
  • ahojte, asi sme počas apríla nikto nemali čas, ale dúfam že sa na túto tému ešte úplne nezabudlo :) Ja mám víkendy v máji v podstate voľné, najviac by mi vyhovoval víkend 18.5-19.5, tak sa vyjadrite, môžem sa prispôsobiť
  • borci, nebudem tu uz chodit prilis, nejak ma uz toto forum nenaplna nicim.
    takze, hrat by som si urcite dosiel zahrat a som volny +- hocikedy, tak ak sa uz konecne dohodnete volako (lebo kvoli jednej hre sa dohadovat takmer pol roka mi pride uz trosku mimo, sry), tak kontakt na mna: majernikp@gmail.com, resp facebook: Petrik Svetrik (zaklinac) , som zo senca a nemam problem dojst hocikam +- v okoli bratislavy ci trnavy.
    majte sa tu zatial pekne a snad do skoreho videnia.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.