Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

1201202204206207367

Komentáře

• JoeGyry napsal(a):

@ninetysix to nie je pravda :( každý komu som odporučil knihu má najradšej Tyriona :(

Kto si počká, ten sa dočka :D ... ale nie, bol by som nerád keby zomrel. Ale pri Martinovi? Je dosť možné, že nakoniec nájde Tyšu a už už bude pri nej, zrazí ho autobus alebo niečo podobné.

• Je to hloupý nepodstatný detail. proč pořád nosí modrou když mají ve znaku zlatou a zelenou? Jo jasně nemusí nosit jen barvy jejich rodu, ale mohli by. aby bylo hned na první pohled jasné k jakému rodu patří. no je to vážně hloupý detail Dany také nenosí jen červenou a černou. Té modrá moc sluší.
    image
    image
  • BenjiBenji so much universe, so little time

Sakra! Har! :-D :applause:
  • @Azazel :onfire: To si tvůrci seriálu dovolili moc.
  • Lepší? :D
    image
  • @Dreamer :applause: mnohem lepší.
  • @Dreamer Strašné. :anxious:
  • Aša je trošku zajímavě zbarvená. A až na to, že je to hrozně kýčovitý obrázek a vůbec se mi nelíbí, tak super :-)
  • upraveno 2. května 2013
    @Dreamer: No a Selene může jít zpátky lovit upíry a vlkodlaky a podobnou verbež :)

Třeba tady Gemma Whelan vypadá mnohem víc jako Asha než v seriálu:

http://winter-is-coming.net/2011/07/asha-renamed-and-cast/

ale tady je Asha jak má být:

image
  • ale tady je Asha jak má být
    Tak to má vypadat.

@Lady Sansa Ale ty asi nemáš Ašu celkově moc ráda, že?
  • upraveno 2. května 2013
    Hezkýýý :D taková kvalitní práce. By mě zajímalo jak by to udělali bez pomoci počítačů atd...
    :applause: :applause: :applause:
  • Ještě mám v rukávu pár bomb :twisted: třeba jednu fešnou Melisandru, Kraznys a Pyat Pree těsně před Dracarys, Ramsayův šílený pohled očividně zabodoval, Sansa až vyroste bude turnajovou šampionkou a Arya až vyroste bude vypadat jako Mila Kunis. Ještě mám v zásobě taky pár pěkných cosplayů ;-)
  • @Dreamer Ty ráda mučíš lidi, že? :-s

Přesně tohle jsou důvody, proč všeobecně nemám ráda FanArty podle herců. A CosPlay až na pár unikátů považuji za ZLO... :D
  • Melisandre mě přijde v noci strašit. Zavřu oči a uvidím ji!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @MissUtahraptor Presne, tiež moc nemám rád keď niekto kreslí a vytvára veci podľa hercov, síce viem že s tým je dosť práce, ale aj tak ... Príde mi to také obkreslovanie :/
  • @Everett_Young Ale jo, mám, ale ta seriálová se mi rozhodně víc líbí než tady ta věc na tom obrázku. Aša sice není má nejoblíbenější postava, ale rozhodně patří k té oblíbenější půlce.
  • @Lady Sansa Takže ty máš ráda Sansu, Catelyn a Ašu? Trochu nesourodá kombinace :D
  • @Everett_Young No tak tomu neporučíš, tahle tři děvčata mám zrovna prostě ráda :-)
  • @Mrcel17 Tak nějak. Když takový obrázek budu chtít, seženu si fotku-předlohu. :D
    Na jednu stranu jsou na takových dílech dost vidět i drobné nedostatky a kazí výsledný dojem a na druhou se málokdy povede podat je tak, aby zároveň vzniklo něco nového, ne jen (ne)povedená kopie. Něco jiného je kreslení dle referenčního obrázku- nějakého anonymního xichtíku podobného autorově představě.
  • @Blackfish Tak tohle mě pěkně namíchlo! Chtěla jsem sem hodit pro porovnání prakticky ten samý obrázek, kde draci vypadali mladší a, ehm, normálnější, a zdá se, že autor prostě "vylepšil" své dílo a ta "má"-pravděpodobně starší- verse byla nahrazená touhle. Poprvé od založení účtu na DA zcela vážně uvažuji o vyřazení obrázku z oblíbených. :(
  • MissUtahraptor napsal(a):

@Blackfish Tak tohle mě pěkně namíchlo! Chtěla jsem sem hodit pro porovnání prakticky ten samý obrázek, kde draci vypadali mladší a, ehm, normálnější, a zdá se, že autor prostě "vylepšil" své dílo a ta "má"-pravděpodobně starší- verse byla nahrazená touhle. Poprvé od založení účtu na DA zcela vážně uvažuji o vyřazení obrázku z oblíbených. :(

Ti draci jsou fakt divní, ale Daenerys se mi tady sakra líbí, mnohem lepší než seriálová.

• Nemůžu si pomoct ale ty texty jsou geniální!
  • @Blackfish a jak to souvisí s Písní? :-k

@MissUtahraptor mně se většinou portréty podle herců taky nelíbí a štve mě, že když zadám jméno konkrétní postavy, vyskočí mi herci ze seriálu, kdybych chtěla vidět Emilii nebo Sophii tak si zadám jejich jména, ale já hledám Daenerys a Sansu. Pokud je obrázek třeba jen inspirovaný nějakým hercem/herečkou, ale na první pohled to není úplně poznat, jako například tohle, tak se mi to líbí.
  • @Dreamer No, konečně Sansa která se tváří v celku normálně.
  • Dreamer napsal(a):

@Blackfish a jak to souvisí s Písní? :-k

@MissUtahraptor mně se většinou portréty podle herců taky nelíbí a štve mě, že když zadám jméno konkrétní postavy, vyskočí mi herci ze seriálu, kdybych chtěla vidět Emilii nebo Sophii tak si zadám jejich jména, ale já hledám Daenerys a Sansu. Pokud je obrázek třeba jen inspirovaný nějakým hercem/herečkou, ale na první pohled to není úplně poznat, jako například tohle, tak se mi to líbí.

špatný topic to s ní má společného. mám otevřen víc oken :)
  • @Dreamer Přesně. Sice jsem se už při hledání naučila "filtrovat"- přeběhnu vše očima a nevhodné- od obrázků dle fotek, přes wallpapery z fotek, po CosPlay- moc nevnímám, ale i tak mi tohle dost leze na nervy. :roll:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.