@MissUtahraptor Presne, tiež moc nemám rád keď niekto kreslí a vytvára veci podľa hercov, síce viem že s tým je dosť práce, ale aj tak ... Príde mi to také obkreslovanie :/
@Everett_Young Ale jo, mám, ale ta seriálová se mi rozhodně víc líbí než tady ta věc na tom obrázku. Aša sice není má nejoblíbenější postava, ale rozhodně patří k té oblíbenější půlce.
@Mrcel17 Tak nějak. Když takový obrázek budu chtít, seženu si fotku-předlohu. :D Na jednu stranu jsou na takových dílech dost vidět i drobné nedostatky a kazí výsledný dojem a na druhou se málokdy povede podat je tak, aby zároveň vzniklo něco nového, ne jen (ne)povedená kopie. Něco jiného je kreslení dle referenčního obrázku- nějakého anonymního xichtíku podobného autorově představě.
@Blackfish Tak tohle mě pěkně namíchlo! Chtěla jsem sem hodit pro porovnání prakticky ten samý obrázek, kde draci vypadali mladší a, ehm, normálnější, a zdá se, že autor prostě "vylepšil" své dílo a ta "má"-pravděpodobně starší- verse byla nahrazená touhle. Poprvé od založení účtu na DA zcela vážně uvažuji o vyřazení obrázku z oblíbených. :(
@Dreamer Přesně. Sice jsem se už při hledání naučila "filtrovat"- přeběhnu vše očima a nevhodné- od obrázků dle fotek, přes wallpapery z fotek, po CosPlay- moc nevnímám, ale i tak mi tohle dost leze na nervy. :roll:
Komentáře
Sakra! Har! :-D :applause:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/922823_429687950459706_1585799208_n.png
:applause: :applause: :applause:
Přesně tohle jsou důvody, proč všeobecně nemám ráda FanArty podle herců. A CosPlay až na pár unikátů považuji za ZLO... :D
Na jednu stranu jsou na takových dílech dost vidět i drobné nedostatky a kazí výsledný dojem a na druhou se málokdy povede podat je tak, aby zároveň vzniklo něco nového, ne jen (ne)povedená kopie. Něco jiného je kreslení dle referenčního obrázku- nějakého anonymního xichtíku podobného autorově představě.
Nemůžu si pomoct ale ty texty jsou geniální!