Hra o trůny 3×07 – Medvěd a krásná panna - Ice & Fire
![image](http://www.icefire.cz/wp-content/uploads/2012/10/hbo.png)
Daenerys si vyměňuje dary s otrokářem z Yunkaie. Zatímco Sansu trápí její neradostné vyhlídky, Šae je dopálena nastalou situací. Tywin radí králi a Melisandra odhaluje Gendrymu tajemství. Brienne čelí v Harrenově impozantnímu nepříteli.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Myslím, že ty "výplňové" scény měly svůj smysl. Sansa + Marge naznačila, že Margeary není tak hodná holka - stejně jako v knize je to jen naznačené, nikdy ne úplně potvrzené :-)
Tyrion a Šae se mi taky líbili, přesně jak říká Kolikoli, i když řetěz mě zklamal :-(
Tywin byl skvělej, ten herec se pro tuhle roli narodil.
Co se mi nelíbilo byla Melisandra a Gendry, už se vůbec v těch jejich přesunech...proč ho táhla přes Královo přístaviště?
Už prešlo 7 častí a mám pocit že sa nič neudialo.
Dneska budu sluníčková- Danyina část byla celkem dobrá, tu si ještě večer nejspíš i budu pamatovat... :anxious:
Tyrion & Shae
Talisa
Nepřijde mi, že by z něj dělali v seriálu větší oběť, až na ty přidané/pozměněné okolnosti to zatím všechno sedí ... :roll:
Pak byly fajn scény se Sansou a Margaery, Joffreym a Tywinem, Tyrionem a Bronnem. No a samozřejmě Jaime a Brienne byli úžasní, bylo to i moje oblíbená linka v knihách a zatím jsem nadšená, jak dobře ji zpracovali.
Talisa:
Draci byli super, hodně vypracovaní.
Zato Arya v této sezóně není moje oblíbená postava. Asi to bude tím, že v knize se to líčilo z jejího pohledu, zato v seriálu si můžeme její frackovitost vychutnat jako pozorovatelé. :-)
Nevěste však hlavy, příště to bude určitě lepší a bude více povyku pro mnoho.
A to musim říct, že je to jedna z těch "lepších knih, kde se něco děje"v knize. (V seriálu se děje jen 5 minut).Radši nemyslet jak dopadne hostina.(Třeba se to otočí)