12 dôvodov prečo bojkotovať GoT

upraveno 13. ledna 2012 v Seriál Hra o trůny
12 dôvodov prečo by sme mali bojkotovať GoT od Stephensona Billingse

Mágia, sex a socializmus tvoria strašnú trojicu. A napriek tomu jeden televízny program nemá problém propagovať tínedžerom práve tieto myšlienky. Hra o tróny (Game of Thrones), najnovší hit na stanici HBO, skutočne prekročil všetky hranice slušnosti s týmto pohoršujúcim sci-fi seriálom a už je na čase, aby...

Číst celý článek zde
1789101113»

Komentáře

• upraveno 18. září 2012
    Jo, to je jediný výlet do Ruska, který jsem ochotna podniknout:-D
  • upraveno 18. září 2012
    hmm... zlata latinčina.. i keď z nej niČ neviem..
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 21. září 2012
    Nevada napsal(a):

...

Hele, děláš jako by učit se rusky bylo něco ujetého nebo dokonce zvrhlého. A než odpovíš, tak si uvědom, že jsou tady tací, kteří měli ruštinu jako běžnou součást výuky drahně let! ;)
    Ja to neoznačujem za zvrhlé, mne sa ten jazyk páči, preto sa ho učím, len znie naozaj vtipne a spevavo.. Prídem si ako Sansa Little Bird ;)
    Lady Thaeresa napsal(a):

No, tak já mám teď angličtinu, latinu, španělštinu a němčinu. Už ani neumím správně česky :/

Ty voľe ako to všetko zvládaš :D
    To ako náš bývalý kaplán: A vy viete aké jazyky, pán kaplán? Začal menovať: španielčinu, francúzštinu, taliančinu, latinčinu, angličtinu, nemčinu... Po šiestich prestaneme rátať :D Bolo to, keď sme preberali slovo la Cocot, na čom sa spolužiačky čo sa učia francúzštinu zabávali

Ale on ich pozná len tak povrchovo, základy vraj
    Ben Nevis napsal(a):

Lady Thaeresa napsal(a):

No, tak já mám teď angličtinu, latinu, španělštinu a němčinu. Už ani neumím správně česky :/

Z latiny pamatuji akorát homo homini lupus (vlčice = lupina) a quod licet jovi, non licet bovi.
    a že je tam pravidlo, které nemá výjimky. :-)
    Ja viem asi len aquila muscas non captat :D A aj to som si nie istý, či je správne.. Potom po prehrabaní sestrinej učebnice viem tak pár slov ako severus, albus, corpus...
  • Wuw.
    Musim se přestat smát :D
    A to se autor koukal jen na seriál. Zajímalo by mě, jaký by ten článek byl, kdyby četl i knihy XD
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Here we go again :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Exhumácia.... Extopikácia? :-k
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.