Hra o trůny 3×10 – Mhysa - Ice & Fire
Hra o trůny 3×10 – Mhysa - Ice & Fire
Joffrey vyzývá Tywina. Bran vypráví strašidelný příběh. Milosrdenství přichází v Dračím kameni z podivných koutů. Dany vyčkává a zmítá se mezi tváří dobyvatelky a osvoboditelky.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Mhysa myslím jako jedna z mála vyzní - finále byla v minulých řadách na tom víc postavená. Ale trestuhodné je nevyužití těch fláků jako Dark wings, dark words.
Stejně je to hrůza, jak to letí. Připadá mi, že jsme na tom maratonu 2. řady byli tak před týdnem... :-k
Prvé dve série končili tak, že vas nechali uvažovať, tento záver ma sklamal. Nebola to zlá časť, len mi niečo chýbalo.
Ramsay s Theonom boli úžasní. Pobavili. Detto Yara/Aša a starý Balon.
Bolton, Davos dobré. Linka s Gendrym tiež.
Bol Robb s vlčou hlavou. Tyrion, Sansa. Tywin- áno, všetko priemerne dobré.
Ale akosi som očakávala viac od finálnej časti.
predstavenie reeka a ramsaya...dokonale
bolton a walder...tiez pekne
bran so samom...nebolo zle, len mi tam chybala daka replika typu: a nehovor jonovi, ze si ma videl :(
jaime a cersei...no tak tato scena sa mi nepacila
ostatok celkom kladne, akurat
V tomhle díle by to bylo nejlepší, dát ji tam, prostě by zajali nějakého Freye a zeptali by se ho na RW a on by jim říkal že za to prostě může Rob a nějak se vymlouval a bla bla a pak by někdo řekl "My už všechno víme. Vy parchanti jste všechny naházeli do řeky a nechali je unášet proudem. Ale to je možná dobře. Díky tomu máme svědka. Prořízli jste jí hrdlo, ale ona stále dokáže mluvit a pamatuje si." A teď prostě záběr na postavu v kápi která se otočí a přejde do světla - záběr na obličej Catelyn. To by bylo nejvíc epic. No tak jsem zvědavá, jak budu hodnotit po shlédnutí.
Myslim, že závěr dost nevychytali, když ho nechali takovje "mírumilovnej", člověk se teď nemá nad čim pozastavovat, spekulovat atd, jako tomu bylo dřív... Škoda no
Asi nejhorší závěr GoT, protože v něm nebylo nic....
Setkání Sama s Branem bylo asi tak, jak jsem si ho představovala, ještě před tím mě dost rozesmál ten "Hodooor!" s ozvěnou. :) Na Brana jsem v příští sérii hodně zvědavá, jeho cesta za Zdí je jedna z mých nejoblíbenějších částí knížek, ale uvědomuju si, že to není dost materiálu na dvě série, takže asi budou muset vymyslet něco novýho, hm...
V Králově přístavišti bylo pár "pomalejších" scén, který by se spíš hodily do dřívějších epizod, ale s tempem děje v KP jsem měla obecně problém celou 3. řadu. Pořád si myslím, že to měli ukončit
Kupodivu se mi líbilo i veškeré dění na Dračím kameni. Stannis mě většinou moc nezajímá, ale Davos opět zazářil, a ta poslední scéna při úsvitu byla nádherně natočená.
Já jsem asi jednou z mála lidí, kterým nevadilo, že nebyla žádná
A nakonec Dany... Jednak si myslím, že by její scéna mnohem víc vynikla, kdyby v téhle epizodě bylo i to "dobytí" z minulého dílu... a taky mám pocit, že si pod sebou producenti tak trochu podřezávají větev, když už druhé finále ukončili "epic momentem" Daenerys. Vzhledem k tomu, že od ní teď všichni očekávají velké věci
A něco k prodiskutování přeci jen máme: co mají sakra v plánu s Ashou/Yarou? :D
osobně nevím, proč se tu zase tak pěkně hatuje nová epizoda.. ukázalo se, co bylo potřeba, to, že nebyl žádnej velkej cliffhanger je jasný, vzhledem k tomu, že jsme tak ve dvou třetinách knížky... já jsem za sebe spokojená, protože scény s aryou post-RW byly velmi epické, byly zodpovězeny některé otázky, co u nečtenářů nastaly během série a po tom tempu, co bylo v předchozí epizodě, se děj poněkud příjemně zvolnil, všichni se oklepou z RW a budou naladěni na další sérii...:)
holt se nikdy nemůžou zavděčit všem, je sice pravda, že toto finále bylo ochuzeno o jistý mystický element, ale rozhodně si nezaslouží tyto druhy ohlasů.. já jsem ráda, že zfilmovávají jednu z mých nejoblíbenějších knižních sérií a když se člověk zbaví všech negativních myšlenek, co zprznili oproti knížce, tak je game of thrones stále nadprůměrný seriál