Hra o trůny 3×10 – Mhysa - Ice & Fire
Hra o trůny 3×10 – Mhysa - Ice & Fire
Joffrey vyzývá Tywina. Bran vypráví strašidelný příběh. Milosrdenství přichází v Dračím kameni z podivných koutů. Dany vyčkává a zmítá se mezi tváří dobyvatelky a osvoboditelky.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
:-( .
Ygritte najednou udělala z Jona cedník, k tomu fňukání se nevyjadřuji, asi bych taky brečela, kdyby mě někdo (ještě k tomu milovaná osoba) provrtal šípy, ale je fakt, že celý ten příjezd zpět k Noční hlídce byl otřesný. Jinak bez ohledu na knihy mi připadalo nelogické, že se Ygritte na vlastní pěst vydala sledovat Jon. Jak ho dohnala (pochybuju, že se Jon máchal v tom jezírku tak dlouho)? Proč Jona spolu s ní nepronásledoval nikdo další, když Jon mohl pokazit celou plánovanou přepadovou akci? Proč Tormund Ygritte dovolil opustit skupinu vzhledem k jejímu minulému nejistému výstupu, kdy váhala mezi svou loajalitou k Divoký a k Jonovi? :-k
Jinak se ukázalo, že mi stále méně sedí zvolený koncept minuta a půl na dějovou linii a rozdělování některých událostí, které by mnohem lépe vynikly v celku, jako například Daenerys se vozí na vlně přízně osvobozených otroků nebo už zmiňovaný Jon/Ygritte. Opět se to týká spíše seriálu samotného než nějakého srovnávání s knihami.
Kdyby se mi Melisandra snažila nakukat, že cosi vidí v plamenech způsobem, jakým to udělala v tomto dílu, asi bych si spíš poklepala na čelo. Tohle bylo naprosto nepřesvědčivě zahrané, nevím jestli za to může herečka nebo požadavky režiséra, ale Mel postrádá jakékoliv charisma nebo přesvědčivost nebo alespoň nějaký fanatický zápal. V seriálu mi přijde, že tomu svému slavnému náboženství sama nevěří.
Věci jako, že Fialka pojmenovala svoje dítě, Yara jede zachránit Theona nebo Jaime se vrátil už brzy, sice zamrzí, ale dokázala bych se přes ně přenést :)
tak zas mne to prišlo celkom dobre
zahranéspravené, s nápadom v zmysle neco jako, - že Mell. už jako zručná a skúsená,schopná kouzelnice,/čarodejka,na xx-tom leveli, tie kúzla robí lavou zadnou, len tak mimochodom, už sa na ne nepotrebuje sústrediť, chystať a skúšať pol hodiny (na 1 malý firebolt), jak nejaká začínajúca elévka elementárnej a/ elemtálovej magie ;P ;D :twisted: :-D :onfire:.. - takže tu už len "pozre a vidí" :3eyed:
(nj, ano ale je síce pravda, že takýto koncept by sa hodil skor do nejakej akčnej rpg-hry, diabla a pod.klikačky, než do sveta GRRM. :-$
aspon začať 1, - 2. + atd knihu :-k
pozn.: otázka "who reads the books" je v čase 1:10:00