Hra o trůny 3×10 – Mhysa - Ice & Fire

upraveno 9. června 2013 v 3. řada
imageHra o trůny 3×10 – Mhysa - Ice & Fire

Joffrey vyzývá Tywina. Bran vypráví strašidelný příběh. Milosrdenství přichází v Dračím kameni z podivných koutů. Dany vyčkává a zmítá se mezi tváří dobyvatelky a osvoboditelky.

Read the full story here

1234568»

Komentáře

• @Phoebea aha, dík..
    no ale to sa teda divim, že nedali každému (ovšem, najma hlavným postavám) prečíst tie knihy..
    aspon začať, od I. a dalej - však už 2-3 roky je to v produkcii, a dalšie ešte len bude.. :3eyed:
  • Ještě jedna otázka pro všechny? Pochopili jste někdo z filmu what a fuck se stalo v tom Yunkai?
    Vše co jsem já viděla bylo, že naběhli 3 týpci boční brankou, pobili asi 50 otroků, vrátili se s vlajkou - 1 den.
    2. den otroci otevřeli brány města ???
    To jako ti 3 týpci (čti Jorah, Daario a šedý červ) pobili celý město?
    Nebo pobili jen část města a otroci je viděli? Měli už zprávy z Astaporu o osvobození neposkvrněných? Kdo jim je řekl? A proto se rozhodli o vnitro-městskou vzpouru? Sami zabili svoje otrokáře? Nebo kdo je zabil? Kdo je vede? Ten někdo by je musel někdy shromáždit, říct jim, kdo je Daenerys a že osvobozuje otroky, musel by je přesvědčit, jinak by žádná vzpoura nebyla úspěšná. Kdy to kdo jako stihnul ?
    Neposkvrnění se vůbec neúčastnili ?
  • upraveno 21. června 2013
    @Phoebea tak to dali žáner 3d strielačka - ked (obvykle) 1 hrdina vyčistí a prejde cez x levelov (máp), s čoraz viac a tuhšími protivníkmi :twisted: :-)
  • Mám dojem že oni otevřeli brány pro armádu ne? A v noci je vypráskali neposkvrnění. A otroci co zůstali, se druhý den vzdali, ale proč odcházet z dobytého města že?
  • stručně řečeno to udělali hodně pitomě, víc k tomu netřeba dodávat
  • WanicWanic The real hedonism is not dead!
    proč to udělali pitomě vše podstatné bylo řečeno... jen usoudili že ukázat samotný dobývání města by bylo moc drahý či by zbytečně Danina linky dostala moc prostoru na úkor jiných dějových linek... navíc kdyby tam to dobývání bylo.. pochybuju že by si mohli dovolit nechat i skvélé bojové scény gray worma.. pro mě thumps up
  • Phoebea napsal(a):

Ještě jedna otázka pro všechny? Pochopili jste někdo z filmu what a fuck se stalo v tom Yunkai?
    Vše co jsem já viděla bylo, že naběhli 3 týpci boční brankou, pobili asi 50 otroků, vrátili se s vlajkou - 1 den.
    2. den otroci otevřeli brány města ???
    To jako ti 3 týpci (čti Jorah, Daario a šedý červ) pobili celý město?
    Nebo pobili jen část města a otroci je viděli? Měli už zprávy z Astaporu o osvobození
    neposkvrněných? Kdo jim je řekl? A proto se rozhodli o vnitro-městskou vzpouru? Sami zabili svoje otrokáře? Nebo kdo je zabil? Kdo je vede? Ten někdo by je musel někdy shromáždit, říct jim, kdo je Daenerys a že osvobozuje otroky, musel by je přesvědčit, jinak by žádná vzpoura nebyla úspěšná. Kdy to kdo jako stihnul ?
    Neposkvrnění se vůbec neúčastnili ?

Tady se to má s odpovědí stejně jako u otázek které klade Miss Utahraptor o stránku výše - zkrátka jde o další z mnoha nelogičností (až kravin), kterými je třetí sezóna GoT přímo nabitá. Kdybych nečetli knihu, koukal bych na celé to dění okolo Yunkai jako blázen. Ale kampak na pány scénáristy s logikou, že?

• @nikdo Sice mimo téma, ale na tohle rád odpovím - ten prolog v Hostině jsem prostě také nějak nepobral :-k .
  • RRBRRB
    upraveno 23. června 2013
    @Phoebea ja skusim ako divak co necital zatial ziadnu knihu a musi si vystacit s tym malom co mu v seriali autori ukazu a zvysok uz len nejako domysliet...
    Ja som to pochopil tak, ze otroci su aj v domoobrane mesta Yunkai a po prvej potycke druhu skupinu dokazala nasa trojica nejako presvedcit aby nebojovali proti nim ale proti svojim panom... defacto im to uverili, ze mozu byt slobodni ak sa tak rozhodnu a jednoducho otocili zbrane proti svojim panom...
    na druhej strane ked to tu tak pisem a premyslam nad tym, tak uvazujem ktory blazon by dal do ruk svojim otrokom zbrane? :)

mozno to v dalsej serii este vysvetlia ako sa mala cela ta vec s "dobitim" mesta Yunkai...
  • WanicWanic The real hedonism is not dead!
    dyť v seríali jasně říkali, že ty tři jenom otevřou bránu pro armádu... Yunkai jsou posteloví otroci.. když tam naběhli unsuilted, vzdali se a bylo po bitvě... :wall:
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 23. června 2013
    @Wanic Jenže v seriálu to vypadá, že se jim tu bránu pro neposkvrněné otevřít NEPOVEDLO !
    Kdyby jo, tak proč na konci dílu stojí Daenerys napnutá před ZAVŘENOU bránou do města a čeká, jestli ji otroci otevřou zevnitř, nebo jestli bude muset zaútočit a město dobýt silou???

A proč by měla všechny neposkvrněný pěkně poskládaný před hradbama a né vevnitř ? :wall:
  • Asi to mělo být tak, že Dany sice porazila pány Yunkaie, ale ne lid Yunkaie, který dostal na výběr.
  • @Phoebea jj...cela ta dejova linka pre Yunkai by potrebovala este takych 10min a tolko priestoru nemali. A scenaristi sa rozhodli, ze Daenerys mesto ziska uz v tretej serii. Mohli by sa k tomu vratit formou flashbackov ale zrejme budu mat co robit aby zvladli dej dalsej casti spracovat obstojne do serialu :D
  • No co se flashbacků týče, na ty si serial nikdy moc nepotrpěl, ale zase na druhou stranu, čtvrtá serie by měla být (vycházim z knih) poněkud meně akční. Celkově bych řekl že bude o poznání více ukecáná než byla tahle
  • @Phoebea @Vizimir "Blackfish" Redanský
    Jaqen jo??? Ty jo tak to je husty to bude este zajimavy. Skoda jen ze nema Sam v Tanci kapitoly a taky su zvedavej na Brienne esi se z ty sibenice nak dostala.
    Dik moc za odpovedi!!:)
  • @nikdo
    No to se ví, že se ze šibenice dostala!!! Jestli jsi četl Tanec a jedinou tamní Jaimeho kapitolu, tak si vzpomeň kdo si pro něj na konci té kapitoly přijde
    :twisted: .
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 26. června 2013
    @Crocuta To ano, ale PROČ ? Možná bude nakonec viset Jaime, nééééééé :'-(
  • @Phoebea
    Myslíš ten chlápek, co poslal Brienne chránit Sansu ne z altruistických důvodů, ale kvůli vlastní cti? Ten chlápek, co v Tanci filozofuje nad tím, jak je třeba vyvraždit celou nepřátelskou rodinu, aby nezbyl nikdo, kdo by se mstil (ó - druhá možnost je provdat se za kováře)? Jo, tak toho by byla hrozná škoda

(sarkasmus vypnut)

Teď vážně - ne, Jaimemu se nic nestane, tipuju ho na tisícího velitele Noční hlídky.
  • Také si na rozdíl od mnoha jiných zdejších kolegů myslím, že to Jaime přežije - už od Bouře je to sice celkem sympaťák, ale pořád je Lannister a má v sobě dost z Tywina a tak bych mu tu šibeničku s chutí dopřál. Takovou radost mi však G.R.R.M. určitě neudělá -být to ale Stark tak je Jaime bradou vzhůru než byste řekli švec!!!
    @svoa00
  • @Crocuta
    Prave Tanec si mam v planu koupit az napodzim nejak s tim nespecham kdyz vidim jakou zbesilou rychlosti GRRM pise Vichry.
    Ale tusil jsem ze se odtud dostane (ikdyz to jsem si o Nedovi a Cat myslel taky), ze vykrikla neco ve vyznamu ze si radsi veme mec na Kralokata nez aby tam sebou mlatila jak Podrick.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @nikdo
    Ona to nerobila, aby sa "netrepala ako Podrick", ona to robila v prvom rade pre toho rytiera a Podricka, pretože nechcela, aby umreli kvôli nej.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.