Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
P.S. netušila jsem, že se mi někdy odrhovačka od Alizee tak trefí do nálady.
Olympus has fallen mi to umoznil. Tymto prosim najma flankera, aby bral ohlad na svoje dusevne zdravie a v ziadnom pripade nepozeral tento film!
Ja vo všeobecnosti nemám rád americké akčňáky, kde zachraňujú tú dokonalú zem pred zlými teroristami. Američania si potom myslia aká je ich zem dokonalá a ich vláde stačí ukázať prstom a hoc nech aj celý svet je terorista ak má to, čo chcú. Je len otázkou času, kedy bude voda vzácnejšia než ropa a ukážu tým prstom aj na nás. To je to, čoho sa bojím.
V debilitě to směle stojí vedle Air Force One.
@Hildegarda Občas je potřeba se utvrdit ve zdravém náhledu na svět :)
To si nevšímaj, som také mladé paranoidné stvorenie. Ja očakávam démona v každom tieni. Aspoň ale raz za milón krát sa moje paranoidné predtuchy vyplnia (hoc v niečom drobnom) a ja si spokojne môžem povedať "Ja som to vravel".
@flanker.27
V tom druhom videu mi nejde zvuk. To prvé je vtipné, ukázať svoju tvár akožto únosca prezidenta a ešte sa tým vystatovať je veľmi múdre :)
Jo, v tom druhým moderátor říká, že jiho a severokorejská armáda jsou ve stádiu vysoké připravenosti v odpověď na dohady o stažení americké armády z poloostrova. Pak že Rusko, Indie a Čína přešly na nouzový stav. Pak že na středním východě jásají, tisíce lidí v ulicích pálí americké vlajky. Pak tam zazní, že jakýkoli konvenční konflikt teď může přerůst snadno v jaderný (oni totiž zlí teroristi zajali prezidenta, ministrini obrany Parkanovou a náčelníka štábů, takže mají kódy k sebedestrukci americských jaderných střel...
Mne asi najviac vadila ta premena zradcu v poslednej minute zivota. To bolo na smiech uveritelne :)
Tak, buďme úprimní, títo Ďalekí orientálci vyzerajú skoro na jedno kopyto :D V tom ich musíme ospravdlniť.
Jo, pak dostal milosrdnou kulku do hlavy... A eště se předtím prozradil klasickým a tolikrát ohraným způsobem. Se vykecával místo aby prostě hrdinu odstřelil, ach jo...