Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.

Dobrá kvalita obrazu.

Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.

Efektní vizuální podívaná.

Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.

Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:

1167168170172173394

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Branislav_Gepeto I když já se přiznávám, že s knihami to mám takhle: První díl jsem zhltl na posezení, druhý mě celou první polovinu dost nudil a chytl jsem se až v polovině druhé, a do třetí jsem nebyl schopen se začíst.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 3. července 2013
    Tak na mňa čaká kniha o doktorskej latinčine, trilógia Pána prsteňov, kniha o C++, potom by som chcel zaútočiť na knihu o veci, ktorú nebudem spomínať, inak by som bol za šialenca a až potom môžem uvažovať o tom nájsť si čas na nejakú inú knihu :) Takže, bohužiaľ, skôr asi stihnem skuknuť ten film než prečítať knihy. Ale akonáhle budem mať foľného fľeka, sľubujem, že dám aj tie knihy.
  • upraveno 5. července 2013
    Tak jsem si konečně vychutnala Dobrý ročník, k tomu po ruce připravenou sedmičku bílého :) musím říct, že je to velmi velmi příjemný letní film provoněný levandulí a plný sluníčkové nálady, Lance Armstrong!!! :D

P.S. netušila jsem, že se mi někdy odrhovačka od Alizee tak trefí do nálady.
  • to je ale brutal playback :(( ale slečna je pekná to áno, aj keď tancuje ako kája gott vo svojich začiatkoch :)
  • Řekla bych, že zrovna u tohoto vystoupení je zpěv tak nějak vedlejší :D ;-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    U Alizee nikdy nešlo o to jak a co zpívá. Ale o to, že je to francouzká lolitka v tří-milimetrový sukni co umí na pódiu parádně kroutit zadkem.
  • Uz davno som nemala chut po KAZDYCH 5 minutach filmu zakricat na celu miestnost WTF?!?!?
    Olympus has fallen mi to umoznil. Tymto prosim najma flankera, aby bral ohlad na svoje dusevne zdravie a v ziadnom pripade nepozeral tento film!
    @Hildegarda Děkuji za varování ale pozdě. Viděno před týdnem... A na csfd jsem to ohulil odpadem a krásným cituplným komentářem.
    Páni, ja si čítam tie recenzie a štve ma už to. Padá symbol slobody? Neprítomnosť vojakov bude znamenať vojnu? :D To tam ako vážne bolo? Amerika je symbol necivilizovaného národa obklopeného mrakrodrapmi progresu, ktorý ma simulovať civilizovanosť. Neprítomnosť amerických vojakov by pre zmenu možno dal trocha slobody nie len Amerike, ale celému svetu. :) Ten film znie skoro úplne ako vymývátor mozgov. Nech Američania veria, ako ich pán Obama chráni pred tými zlými terorištiskami.
  • @flanker.27 no co uz, snazila som sa :)
  • A nám budou něco vykládat o propagandistických filmech za komančů. Hehe. Někdy je to úchylně vtipné (Bitevní lodě) někdy fakt dost trapné (teď si nevzpomenu na zářný příklad).
  • @flanker.27 Ocuj, nie si ty masochista? :)
  • @Branislav_Gepeto Ale no :). Zase, ked vypnes mozog a chces si uzivat akcie, tak to je celkom oddychovka. Len nerozmyslat! :) ale ja bohuzial stale musim uvazovat nad tym, ze vzdusny priestor USA zacina len tot, co by kamenom dohodil od Bieleho domu :)
    @Hildegarda
    Ja vo všeobecnosti nemám rád americké akčňáky, kde zachraňujú tú dokonalú zem pred zlými teroristami. Američania si potom myslia aká je ich zem dokonalá a ich vláde stačí ukázať prstom a hoc nech aj celý svet je terorista ak má to, čo chcú. Je len otázkou času, kedy bude voda vzácnejšia než ropa a ukážu tým prstom aj na nás. To je to, čoho sa bojím.
  • @Branislav_Gepeto Ze ty pocuvas radio Viva a relaciu Mlcanie ;)
    upraveno 8. července 2013
    @Branislav_Gepeto Abys měl tak představu...

V debilitě to směle stojí vedle Air Force One.

@Hildegarda Občas je potřeba se utvrdit ve zdravém náhledu na svět :)
    Hildegarda napsal(a):

@Branislav_Gepeto Ze ty pocuvas radio Viva a relaciu Mlcanie ;)

Nie, nemám tušenie čo to je ;)
    To si nevšímaj, som také mladé paranoidné stvorenie. Ja očakávam démona v každom tieni. Aspoň ale raz za milón krát sa moje paranoidné predtuchy vyplnia (hoc v niečom drobnom) a ja si spokojne môžem povedať "Ja som to vravel".

@flanker.27
    V tom druhom videu mi nejde zvuk. To prvé je vtipné, ukázať svoju tvár akožto únosca prezidenta a ešte sa tým vystatovať je veľmi múdre :)
    upraveno 8. července 2013
    @Branislav_Gepeto Eště je největší sranda, že je to "nejhledanější terorista světa" a do Bílýho domu se dostane jako zavedený člen štábu jihokorejského premiéra.

Jo, v tom druhým moderátor říká, že jiho a severokorejská armáda jsou ve stádiu vysoké připravenosti v odpověď na dohady o stažení americké armády z poloostrova. Pak že Rusko, Indie a Čína přešly na nouzový stav. Pak že na středním východě jásají, tisíce lidí v ulicích pálí americké vlajky. Pak tam zazní, že jakýkoli konvenční konflikt teď může přerůst snadno v jaderný (oni totiž zlí teroristi zajali prezidenta, ministrini obrany Parkanovou a náčelníka štábů, takže mají kódy k sebedestrukci americských jaderných střel...
  • upraveno 8. července 2013
    @flanker.27 este si zabudol, ze ako najhladanejsi terorista nema fotku :)
    Mne asi najviac vadila ta premena zradcu v poslednej minute zivota. To bolo na smiech uveritelne :)
    @flanker.27
    Tak, buďme úprimní, títo Ďalekí orientálci vyzerajú skoro na jedno kopyto :D V tom ich musíme ospravdlniť.
    @Hildegarda Pravda, tam bylo cosi o tom, že ho už jako mimino propašovali ze Severní Koreje aby podle škodil svobodě a demokracii nebo co... Asi to do něj napíchali injekcema.
    Jo, pak dostal milosrdnou kulku do hlavy... A eště se předtím prozradil klasickým a tolikrát ohraným způsobem. Se vykecával místo aby prostě hrdinu odstřelil, ach jo...
    Včera jsem viděl Nachové plachty, to je pohádková romatika panečku :)

• Jestli se všechno semele tak jak má, v neděli půjdu na Pacific Rim.
    @Vlcacka Já jdu ve středu, omlouvá mne že zadarmo na csfd projekci, jinak bych si to nechal ujít. :)
  • @flanker.27 Já mám delTora ráda, tak jsem zvědavá, jak ho semele blockbusterová blbinka.
    @Vlcacka Já taky, proto se toho poněkud obávám. Radši bych viděl, jak točí příběh právě jako Nachové plachty než tohle.
    Já jdu ve čtvrtek na imax
    upraveno 9. července 2013
    @Montezuma3 Imax? Neznám. Kdo to natočil? :D
    @flanker.27 Graeme Ferguson, Roman Kroitor, Robert Kerr a William C. Shaw :-)
    @Montezuma3 Jo tihle. Proč jsi to neřekl hned? :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.