Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ono je to ten istý Crash ako na konzoli, len cez emuláto sa to dá hrať na PC a prispôsobiť ovládanie :)
Jé, na vodě jsem se nabloudila... a nejpekelnější bylo projít ty levely pozpátku. :-D Milovala jsem Medieval, Future a Egypt s kobrama a padacíma kostkama byl taky boží. A štíři v Arábii... :-)
Ja prechovávam neskonalú nenávisť k lietajúcim levelom. Ten, čo pripomína Studenú vojnu, čo tam zostreluješ vrtule som ani neprešiel na relikviu. Ale desne sa mi páčili Arabské a tá hudba.
Beztak ale bola najvýraznejšia hudba v dvojke. Tie kanálové a snežné ju mali dobrú :D
To áno, lietadielkové sú otrasné. Super levely sú ešte tie, kde utekáš pred medveďom alebo valiacou sa guľou. :)
Nu, tie ma moc nelákali, lebo sa mi nechcelo držať to dolné tlačidlo. Ale v trojke to vylepšili pridaním tej normálnej adventúrnej časti v tom ropnom pralese.
Inak som si púšťal soundtracky z Wrath of Cortex a veľmi sa mi páči ten hradný a snežný a ešte taký akosi vesmírne znejúci :)
@M1on
Ktoré myslíš? Hrať som v podstate mohol len prvé tri cez ePSXe (ten je na jednotku). Tam je to tuším Config a kdesi tam je niečo ako Controls a Pad 1 a tak. Ak myslíš dvojku, tak to si nepamätám presný názov. Asi PSX2?
Beztak som to z neho vytrepal :twisted:
Viem, sledoval som ju. Iritovalo ma ale, že ovládanie na telefóne muselo byť značne blbé, pretože im to šlo pomaly a zle. Ja mám rád sledovanie, ako niekto Crasha hrá.... Ak to hrá dobre. Mňa na tom viac ako hra samotná baví ako tie levely vyzerajú hudba, tá kreativita, akú do nej vložili tvorcovia :)
Myslíš Crasha jednotku?
No, keď získaš kľúč, diamant alebo prejdeš bonus, ponúkne ti to buď trojuhloníkom si kuknúť heslo (čo sa využíva ak nemáš memorycard, čo na emulátore nehrozí) alebo asi ixkom prepísať starý save, pričom prvýkrát môžeš vybrať, na ktorý slot to uložíš.
Žaba žužla je odtiaľ? :D My našu sestru Gabiku voláme Žužla - po tých rokoch to akosi uschlo a už som normálne zabudol odkiaľ to je. A ona už má takú sošku žaby, plyšáka žaby - sama si to obľúbila. :D
Maxihra mala veľa takých fráz. "Prekabátiť čarodeja" "Humbakarna"
co znamená "Prekabátiť čarodeja" =D
hmmmmmmm
Neviem presne ako - v mojej hre ho to vždy rovno zabilo -, ale keď zraníš toho čarodeja, tak mu zmiznú šaty. To sa nazývalo "prekabátenie". Teda oklamanie ako jeden výraz a zároveň tá spojitosť s ošatením.
Tak kula world je tá lopta. To vyzeralo náhodou tak zvláštne zaujímavo. Skôr tie lyžiarske ma nudili.