Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
16566687071172

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Černá_Alison
    Ono je to ten istý Crash ako na konzoli, len cez emuláto sa to dá hrať na PC a prispôsobiť ovládanie :)
  • Ach, Crash... v třetím díle se mi neuvěřitelně líbila hudba z Medieval sekce. :-)
  • Najlepšie boli aj tak levely na zvieratkách (medvedík, tigrík na čínskom múre) :-D. Naopak vodný skúter a motorky som neznášal.
  • @Arutha2321
    Jé, na vodě jsem se nabloudila... a nejpekelnější bylo projít ty levely pozpátku. :-D Milovala jsem Medieval, Future a Egypt s kobrama a padacíma kostkama byl taky boží. A štíři v Arábii... :-)
  • upraveno 9. července 2013
    já neměl rád ve 2. koule/medvěd, to bylo vždycky o nervy.Ve 3. potápění, letadla, skůtr, a cokoli ve tmě, to bylo ještě horší.Nechápu, jak si někdo může stěžovat na konzolový ovládání, to se hraje úplně přirozeně než na klávesnici.
    @Arutha2321
    Ja prechovávam neskonalú nenávisť k lietajúcim levelom. Ten, čo pripomína Studenú vojnu, čo tam zostreluješ vrtule som ani neprešiel na relikviu. Ale desne sa mi páčili Arabské a tá hudba.

Beztak ale bola najvýraznejšia hudba v dvojke. Tie kanálové a snežné ju mali dobrú :D
  • @Branislav_Gepeto
    To áno, lietadielkové sú otrasné. Super levely sú ešte tie, kde utekáš pred medveďom alebo valiacou sa guľou. :)
  • @Branislav_Gepeto přes jakej emulator hraješ já si nemůžu změnit ovladani.
    @Arutha2321
    Nu, tie ma moc nelákali, lebo sa mi nechcelo držať to dolné tlačidlo. Ale v trojke to vylepšili pridaním tej normálnej adventúrnej časti v tom ropnom pralese.

Inak som si púšťal soundtracky z Wrath of Cortex a veľmi sa mi páči ten hradný a snežný a ešte taký akosi vesmírne znejúci :)

@M1on
    Ktoré myslíš? Hrať som v podstate mohol len prvé tri cez ePSXe (ten je na jednotku). Tam je to tuším Config a kdesi tam je niečo ako Controls a Pad 1 a tak. Ak myslíš dvojku, tak to si nepamätám presný názov. Asi PSX2?
  • @Branislav_Gepeto @Arutha2321 Ted jsem si vzpomel, že ve dvojce je v někjakém patře(lobby) pes/medvěd (na kterém se jede) a pokud jste po něm skákali tak z něj vypadali životy
    upraveno 9. července 2013
    Yops, v druhom warproome pri leveli Bear It (myslím). Mne bolo toho macka vždy ľúto :(
    Beztak som to z neho vytrepal :twisted:
  • @Branislav_Gepeto Už je to nějakej pátek ale na Slovenský TV běžela jedn čas maxihra
  • může mi někdo vysvetlit savy v 1?
    @M1on
    Viem, sledoval som ju. Iritovalo ma ale, že ovládanie na telefóne muselo byť značne blbé, pretože im to šlo pomaly a zle. Ja mám rád sledovanie, ako niekto Crasha hrá.... Ak to hrá dobre. Mňa na tom viac ako hra samotná baví ako tie levely vyzerajú hudba, tá kreativita, akú do nej vložili tvorcovia :)
  • @Branislav_Gepeto v tom středověkým leveli jak je tam ten žabí princ tak to jejich "žaba žužla" jsem nemoh.
    @M1on
    Myslíš Crasha jednotku?

No, keď získaš kľúč, diamant alebo prejdeš bonus, ponúkne ti to buď trojuhloníkom si kuknúť heslo (čo sa využíva ak nemáš memorycard, čo na emulátore nehrozí) alebo asi ixkom prepísať starý save, pričom prvýkrát môžeš vybrať, na ktorý slot to uložíš.
    @M1on
    Žaba žužla je odtiaľ? :D My našu sestru Gabiku voláme Žužla - po tých rokoch to akosi uschlo a už som normálne zabudol odkiaľ to je. A ona už má takú sošku žaby, plyšáka žaby - sama si to obľúbila. :D

Maxihra mala veľa takých fráz. "Prekabátiť čarodeja" "Humbakarna"
  • @Branislav_Gepeto potom pozdějc tam byl kula world ten už mě moc nebral
    @M1on To neviem čo je. Bol tam nejaký Lilo a Stich, to myslíš to? No, neskôr to už bolo nudnejšie. Už tam bola aj tá lopta a tie lyžiarske.
    @Branislav_Gepeto nn takova logicka hra s kulickou
    image

co znamená "Prekabátiť čarodeja" =D
    @M1on
    Neviem presne ako - v mojej hre ho to vždy rovno zabilo -, ale keď zraníš toho čarodeja, tak mu zmiznú šaty. To sa nazývalo "prekabátenie". Teda oklamanie ako jeden výraz a zároveň tá spojitosť s ošatením.

Tak kula world je tá lopta. To vyzeralo náhodou tak zvláštne zaujímavo. Skôr tie lyžiarske ma nudili.
    @Branislav_Gepeto tak ta kula world je hlavně logická a pokud to nehraješ a jenom sleduješ tak se v tom ztratíš.Já nevěděl co znamená lopta =D
    @M1on míček :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @M1on Nemáš zažitý slovenský sportovní komentátory :)
  • @flanker.27 na sport moc nekoukam
  • Lopta, míček...v dětství mi trvalo než jsem zjistila, že se mluví o balónku :-))
  • A ja som si na leto stiahol simsa aj so všetkými addonmi
  • upraveno 10. července 2013
    jestli pak víte o téhle fintě
    image
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.