Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
:twisted: :twisted: :twisted: 8-)
Ta hra je tak šíleně zabugovaná a nedodělaná, že se nedivim že se do toho ještě nějaká grupa nepustila. to si radši nainstaluju 22 let starej originál.
Zná tu někdo trilogii Realms of Arkania? Pro mě patří do svaté trojice rpg, společně s Falloutem a Albionem :-)
Realms of Arkania hraje mamka, ale já se k tomu ještě nedostala :(
Taky je Quake kolekce a Wolfenstein kolekce a Hexen kolekce s Heretikem :-D
Hra ve které jsem zjistila, co to je pogo :-)
Ten pack obsahuje:
Episode 1: Marooned on Mars (Dec. 14th 1990)
Episode 2: The Earth Explodes (1991)
Episode 3: Keen Must Die! (1991)
Episode 4: Secret of the Oracle (1991)
Episode 5: The Armageddon Machine (1991)
A celé to stojí nyní na steamu 1,24 evro :-)
Quakecon Pack
Obsahuje následující položky (celkem 42): Quake III Arena, Commander Keen, Wolfenstein 3D, Ultimate Doom, Final DOOM, DOOM II, QUAKE, QUAKE II, QUAKE II Mission Pack: The Reckoning, QUAKE II Mission Pack: Ground Zero, QUAKE III: Team Arena, HeXen: Beyond Heretic, HeXen: Deathkings of the Dark Citadel, Heretic: Shadow of the Serpent Riders, Spear of Destiny, Return to Castle Wolfenstein, QUAKE Mission Pack 1: Scourge of Armagon, QUAKE Mission Pack 2: Dissolution of Eternity, DOOM 3, HeXen II, DOOM 3 Resurrection of Evil, Master Levels for Doom II, Quake IV, The Elder Scrolls III: Morrowind® Game of the Year Edition, Call of Cthulhu®: Dark Corners of the Earth, Rogue Warrior, The Elder Scrolls IV: Oblivion® Game of the Year Edition Deluxe, Fallout 3: Game of the Year Edition, Hunted: The Demon’s Forge™, Fallout: New Vegas, The Elder Scrolls V: Skyrim, Fallout New Vegas®: Lonesome Road™, Fallout New Vegas®: Gun Runners’ Arsenal™, Fallout New Vegas®: Courier’s Stash™, Dishonored, Doom 3: BFG Edition, Dishonored: Dunwall City Trials, Dishonored - The Knife of Dunwall, The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard, The Elder Scrolls V: Skyrim - Hearthfire, Dishonored - Void Walker Arsenal, The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn
VÍKENDOVÁ AKCE! Nabídka končí 5 srpna
Stojí v 74% slevě 86,84 evro
http://www.powerplaymanager.com/r470888