Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
17576788081172

Komentáře

• upraveno 1. srpna 2013
    @Thorar pírát ukažme si na něj a ještě se tady tím vytahuje zaslouží si :onfire: a pak :spike:
    :twisted: :twisted: :twisted: 8-)
  • @M1on ty zas naděláš kvůli nemyslům :3eyed:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já začla hrát Plants vs. Zombies a je to boží! :D
  • Si piš! :-D To se dá hrát pořád :-)
  • Mňa to moc nebavilo :D
  • @Gardien To je fajn, aspoň můžeš psát drabble, mazej do fanouškovské fikce, přečti si zadání a piš ! :-))
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @M1on Pirátím a kupuju, jsem zrůda :-) počkám na slevu a koupim, ale do té doby... :twisted:
  • @Thorar Na hranici s tebou! Ať už hoříš :-D
    @Černá_Alison a mučení předtím nebude? :oops:

Ta hra je tak šíleně zabugovaná a nedodělaná, že se nedivim že se do toho ještě nějaká grupa nepustila. to si radši nainstaluju 22 let starej originál.

Zná tu někdo trilogii Realms of Arkania? Pro mě patří do svaté trojice rpg, společně s Falloutem a Albionem :-)
  • jako válečný zajatec znáš svoje práva a povinnosti :-))

Realms of Arkania hraje mamka, ale já se k tomu ještě nedostala :(
    @Černá_Alison mamka má vkus :-) pro mě je srdcovka 3. díl - Stíny Nad Rivou, kdysi to bylo s překladem v Gamestaru a já do té hry spadnul tak na rok. Bohužel jsem ji nikdy nedohrál úplně do konce, kvůli nějakému bugu. Závěrečný boss mi byl odepřen :-( Dvojka a jednička teď nedávno byla v akci na gogu zadarmo, jen za vyplnění dotazníku :-D
  • @Thorar Taky je tuším na GOGu mám :-) Ale RPG jsou na dlouhé zimní večery. Na parné letní dny jsou primitivní hříčky :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Thorar Závěrečný boss byla mravenčí královna. Mágové grupu zmenšili a grupa vlezla do mraveniště, kde to pobila. Nechápu, proč to prostě nešlo rozšlapat :)
    @flanker.27 jo jo, to si pamatuju :-) do bludiště jsem se dostal, ale pak tam bylo něco, co mi znemožňovalo poslední fight, i když jsem to rozjel vícekrát, ani jednou se mi to nepovedlo, nevim už proč, ale nebyl jsem sám.
    @Thorar Kdybych měl na všechno odpověď, přednášel bych teologii na Sorbonně :)
  • ty máš ale zvrhlé sny o kariéře :-D
    Cituji z filmu Ďáblův advokát: "právníci jsou novodobí kněží." :)
  • Kariéristo! :-D
    Jen je škoda, že tu hlášku nemůžu najít. Resp. ta scéna tam je, ale nikdy celá. Můj oblíbený film o právnících :)
  • upraveno 1. srpna 2013
    Commander Keen je na steamu v 75% slevě - celá kolekce samosebou! :-D Jupí!!! Toho jsem nikdy nestihla dohrát :-)(protože mne k tomu bratr nepustil!)
    Taky je Quake kolekce a Wolfenstein kolekce a Hexen kolekce s Heretikem :-D

Hra ve které jsem zjistila, co to je pogo :-)
    image
  • Dishonored... kto ho prešiel?
  • @Gardien já pokud se někde zasekneš použij povolenej cheat blink
  • @M1on Prešiel som ho.. 0 mrtvych 90% misií duch :D
  • @Gardien takže si se chtěl jenom vytáhnout ahá příspěvek o ničem =D :twisted: :twisted:
  • nie mam problem.. malwareovy crack na rozširenia
  • @Černá_Alison bože tu hru som miloval :)
  • @JoeGyry Jsem ráda, že v tom nejsem sama :-) Už ji mám a dneska nainstaluju :-))

Ten pack obsahuje:
    Episode 1: Marooned on Mars (Dec. 14th 1990)
    Episode 2: The Earth Explodes (1991)
    Episode 3: Keen Must Die! (1991)
    Episode 4: Secret of the Oracle (1991)
    Episode 5: The Armageddon Machine (1991)

A celé to stojí nyní na steamu 1,24 evro :-)

Quakecon Pack
    Obsahuje následující položky (celkem 42): Quake III Arena, Commander Keen, Wolfenstein 3D, Ultimate Doom, Final DOOM, DOOM II, QUAKE, QUAKE II, QUAKE II Mission Pack: The Reckoning, QUAKE II Mission Pack: Ground Zero, QUAKE III: Team Arena, HeXen: Beyond Heretic, HeXen: Deathkings of the Dark Citadel, Heretic: Shadow of the Serpent Riders, Spear of Destiny, Return to Castle Wolfenstein, QUAKE Mission Pack 1: Scourge of Armagon, QUAKE Mission Pack 2: Dissolution of Eternity, DOOM 3, HeXen II, DOOM 3 Resurrection of Evil, Master Levels for Doom II, Quake IV, The Elder Scrolls III: Morrowind® Game of the Year Edition, Call of Cthulhu®: Dark Corners of the Earth, Rogue Warrior, The Elder Scrolls IV: Oblivion® Game of the Year Edition Deluxe, Fallout 3: Game of the Year Edition, Hunted: The Demon’s Forge™, Fallout: New Vegas, The Elder Scrolls V: Skyrim, Fallout New Vegas®: Lonesome Road™, Fallout New Vegas®: Gun Runners’ Arsenal™, Fallout New Vegas®: Courier’s Stash™, Dishonored, Doom 3: BFG Edition, Dishonored: Dunwall City Trials, Dishonored - The Knife of Dunwall, The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard, The Elder Scrolls V: Skyrim - Hearthfire, Dishonored - Void Walker Arsenal, The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn
    VÍKENDOVÁ AKCE! Nabídka končí 5 srpna
    Stojí v 74% slevě 86,84 evro
  • Možno to tu presne nepasuje ale je to najbližšie k tomu. Chcem vám odporučiť tento internetový manažér kde môžte byť manažérom svojho futbalového, hokejového alebo handbaloveho týmu.
    http://www.powerplaymanager.com/r470888
  • @Černá_Alison 86e je už na mňa veľa, ale toho Keena som si už kúpil :) si pamätám aky som bol šťastný keď som prešiel jednu časť a kamoš mi povedal že existujú 4 ďalšie :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.