Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
17778808283172

Komentáře

• záleží na dalších slovech, ale na 99,9% to bude počestný rytíř :)
  • Hm tady to zrovna byl pocestný :-)
    Čeština je kouzelná v tom, že na interpunkci záleží a že její absence způsobuje místy nečitelnost textu, zvláště, když je vytržený z kontextu jako třeba ve hrách.
  • @Černá_Alison pocestný rytíř je non sence. Užití podstatného jména jako přídavného nefunguje ani v takové břečce, jako je český pravopis :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Lepší by bylo potulny rytir.
  • Ale použitelné je i pocestný. (Mimochodem v překladech do češtiny se setkáváte s daleko většíma zajímavostma) a navíc to nemám ani z vlastní hlavy, ale z Dumasovky :-)

"Na louce stoji vila." ve hře celkem běžná záležitost ať už jde o jedno či druhé - přeju hezké hledání :-)

• @Černá_Alison Je prekrasna a jak jen zari. Jako svetlo hvezd na polstari. Ach ou vej, necht zapomneni na tu krasu prijde jako deste lejch.
    upraveno 8. srpna 2013
    Pouzitelnz jiste, druha varianta je vsak zrejmensi :)
    (to je hruza, posledni dobou uz jsem si na hacky a carky navykl, uz to neni jako v drevnich dobach... :) )
  • @Tom Ať už to má znamenat cokolivěk, tak v tom neštymujou slabiky :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ja sa nebudem ponižovať na úroveň Usákov a Englišov, že budem používať iba základné písmo. Veď všetci vedia, že pôvodne sa taký Lenin volal Ľěňîň alebo Stalin zase Šťâľîň :D
    Teraz vážne: Ja mám často problém prečítať neuhľadený, nespisovný, nezoradený, neodstavcovaný a nediakritikovaný text. Mám diakritiku rád. Slovenčina (aj Čeština) ju potrebuje v rozhovore pre udanie výslovnosti. Tak prečo by mala v textoch chýbať?
  • Čeština i Slovenčina jsou krásné vyjadřovací jazyky plné drobných nuancí a odstínů. Proč zahazovat své bohaté květnaté jazyky za tu hatmatilku čajosrků? Protože seděli u klávesnice dřív?
    Brane, hovoříš mi z duše :-*
    Jsem slovanka jsem - mám ráda svoji zem! (slovy Šimka:-))
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Černá_Alison Kdo ji nemaj rádi, hodíme ho z báni.
  • @Thorar To je velmi dobrý nápad - zapíšu si :-))
    Kdo si neveme moji vnučku, shodíme ho z báně.
  • @flanker.27 Ano to vím, ale nenapadlo mne to aplikovat výše uvedeným způsobem :-))
    Velmi stará babička prostě někoho "chtěla vidět letět" :)
  • Jó defenestrace :-D
    Hehe, jsem si vzpomněl na druhou defenestraci. Když vyhazovali Slavatu a Martinice, chudák písař Fabricius, kterého si do té doby nikdo nevšímal, pronesl v chabém pokusu o obranu větu "Ale toho by ti pánové činiti neměli." Tak se chudák proletěl taky.
  • Kdyby raději ďub držel...:-) Nebo se chtěl aspoň okrajově dostat do učebnic? :-))
  • A to to tady měl býti gamblerský koutek
  • @Gardien Neremcej :-) Defenestrace je krásný námět :-)
    @Černá_Alison Hra na štýl Angry Birds iba sa to bude volať Angry Czechs a budú sa vyhadzovať úradníci z okna? :D
  • Lépe členové vlády z petřínské rozhledny :-) Aby tam zas nebyl nějaký kompost či co :-D
    To, keď sme sa učili o defenestrácií.

A potom ich vyhádzali z okna.
    Všetci v úžase nad tým, ako povraždili tých ľudí a zbavili sa ich.
    Ale pod oknami bol aj tak odpad v hromadách, takže sa im nič nestalo.
    Všetci sklamaní
    :D
  • @Branislav_Gepeto to ano, ale pod okny bylo kopí
  • upraveno 8. srpna 2013
    To měli husiti ještě vymakaný. Pak to nedomysleli, když vyhazovali slavatu a martinici tak spadli do hnoje a běželi si stěžovat.
    Černá_Alison napsal(a):

Kdyby raději ďub držel...:-) Nebo se chtěl aspoň okrajově dostat do učebnic? :-))

Myslíš něco jako Hérostatos?

• Ano ten taky :-) A ten pitoma, co zastřelil Lennona a podobně :-D
    Což mi připomnělo:
    Je to žlutý a žije to z mrtvýho brouka. CO to je?
    Yoko Ono.
  • Kdyby ten blb zastřelil raději Joko Ono - prokázal by největší složbu Lennonovi a ten by mu i věnoval desku...těsně před tím než by se ufetoval :-))
    Přitom ona je tak šeredná (nejen teď, ale i tenkrát). Zřejmě měla jiný dovednosti...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.