Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ale jako Batmana si ho neumím představit. Na druhou stranu už Affleck není takové vyjukané tele. Třeba příjemně překvapí (no, nejspíš ne).
btw :-D
:other:
Imp going to pimp in X-men: days of future past
?
je Peter Dinklage :D ja že skadial je mi taký povedomý :D
Krom Pepper (racionálně uvažující, normálně oblečená,
bez super schopností(pokud nebudeme brát její trpělivost s Tonym jako superschopnost :twisted: ), nelibující si v násilí, ne přecitlivělá, ne "předrsněná"), kterou jsi zmínila později:· Darcy (Thor)- odnikud jí spadne namakanej, nesouvisle blábolící chlápek před auto, tak ho ochromí taserem, protože "Jí děsil."; záhadní agenti rozeberou celou laboratoř její kamarádce, což okomentuje větou "Sebrali i můj ipod... Zrovna jsem si tam stáhla kolem třiceti písniček!"
(racionálně uvažující, normálně oblečená, bez super schopností, nelibující si v násilí, ne přecitlivělá, ne "předrsněná")
· Jane (Thor)- ano, krom jiného i "ta Thorova holka", především ale zapálená vědkyně, co se o onoho namakanýho chlápka začne zajímat v první řadě a teprve ve chvíli, kdy zjistí, že by mohl být klíčem k jejímu výzkumu, kvůli kterému- krom jiného - spí v nepohodlném karavanu uprostřed pouště a v noci honí bouřky
(racionálně uvažující, normálně oblečená, bez super schopností, nelibující si v násilí, ne přecitlivělá, ne "předrsněná")
· Frigga (Thor)- v těch cca.třech scénách, co jí nevystřihly sice stihla i oddělat Laufeyho stráže v obraně spícího Odina, ale taky se ukáže jako milující matka (a ano, je to má nejoblíbenější "skoro mě ani nepředstavili" postava :anxious:)
(racionálně uvažující, normálně oblečená (ehm, Asgard...), bez super schopností, nelibující si v násilí, ne přecitlivělá, ne "předrsněná")
· Peggy (Captain America)- vojanda ve čtyřicátých letech, tzn. kancelářská uniforma a přístup "ženská, vrať se za stůl"; z jedné strany dokazuje, že si své místo plně zaslouží (blesková reakce při zastřelení doktora Erskina, účast v závěrečné akci), z druhé strany stále ženská bytost na úrovni "dáma"
(racionálně uvažující,
normálně oblečená(co uniformy?), bez super schopností,nelibující si v násilí(jak bereš členství v armádě?), ne přecitlivělá, ne "předrsněná")Ufff, to není zdaleka všechno, bohužel mám ale problémy formulovat myšlenky a vyjádřit pocity ohledně postav v souvislých sepsatelných větách. :D :anxious: