Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Školy v USA znám jen tak jak mi je podávají Hollywoodské filmy, takže třeba máš pravdu.
Mně se jen moc nepozdává to kategorizování, toť vše.
Mapu světa už jsem dlouho nezkoušel, ale tu dávám tak na 80% beze měst. A Státní vlajky tak na 95%
A mapa USA? S jistotou trefim tak 6 států + Aljašku a Havaj. Mno prostě amíci jsou mi u kanónu.
Jinak na těch mapách od amíků je vtipné, jak Rusko cpou na Ukrajinu a pak důmají nad tím, co je sakra to velké nic vpravo nahoře. Srandovní je také ten frajer, co chtěl být vtipný a na místo Severního Irska napsal Shire. Až na to, že Nový Zéland je na druhém konci planety.
Ale ty stránky jsou pěkný žrout času. Kolik ho tam člověk stráví, aby zjistil, že je blb :oops:
Well done! Your score: 100 % 02:16
Európa samozrejme :D
Evropa - 100% 1:17
Jižní Amerika - 100% 0:23
Asie - 93% - 2:36
Severní Amerika - 87% 0:46
Africa - 43% - 5:09
USA - 37% - 4:09
Města:
Evropa - 94% 1:31
USA - 43% 5:03
Ale státy USA, to přiznávám, pouze 55 %. Tam nemám problém jich poměrně hodně vyjmenovat, protože se podle nich jmenovaly bitevní lodě. Ale jejich přesná poloha, to je horší...
Čo sa týka ešte vzdelania amíkov. Tak je jasne, že svoje dejny (samozrejme dejny po 1492... cca 500 rokov) ovladaju skvele. Bohužial zakladne veci z dejín Europanov a hlavne mesta veľkých eu. štatov nevedia. Kecal som prevažne s ľudmi strednej vrstvy +/- , vek od 15 - 60 približne. Nestresuju sa, že niečo nevedia, preto že ich system života je odlišný od našho. Proste to nepotrebuju a vo vačšine prípadov v ich hlavach je zakorenene, že oni su superveľmoc a ostatní by mali vedieť o nich a nie oni o ostatných. Asi im to nemožno ani vyčitať, jednoducho su tak vychovavaní
... Politika jak v CZ tak v SK musí tvoriť len humorný doplnok obyčajneho človeka, lebo ak by to človek bral važne a nad všetkým sa rozčuloval, alebo by bol sklamaný, tak sa skor neskor z politickej sceny musí obesiť ...
Kdybych to vážně bral, tak jsem už dávno v depresích,... proč zrovna já žiji tam, kde se zvolí ty největší perly... od starosty, přes hejtmana až po prezidenta... (Ano, komu něco říká "České Palermo", tuší správně). Na druhou stranu, volby do sněmovny nedopadly asi úplně nejhůř... jsem poměrně spokojen ač jsem volil jinou stranu.