Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1256257259261262354

Komentáře

• @Everett_Young Srovnávat můžeš, když budeš mít vhodná kriteria, dojdeš k výsledku, který si chtěl. Když se podívam třeba na nositele Nobelovy ceny, zdá se mi že je na tom USA docela dobře.
    Školy v USA znám jen tak jak mi je podávají Hollywoodské filmy, takže třeba máš pravdu.
    Mně se jen moc nepozdává to kategorizování, toť vše.
  • @sederik Jak říkám, těch pár prestižních universit, ze kterých vzniká jejich "elita" je na tom celkem dobře, především proto, že Spojené státy mají dost peněz nato aby zaplatili velmi kvalitní učitele z celého světa, zrovna tak to dělají s vědci. Nobelovky jsou velice relativní věc, tam musíš vzít v potaz také věci jako je populace toho státu (např USA se svými 300 000 000 lidmi má mnohem větší šanci na výskyt extrémního nadprůměru než my s 10 000 000 obyvateli) Osobně znám jenom tady z Vysočiny dost lidí co nezvládali vystudovat v ČR tak si odjeli udělat diplom do U.S.A. pokud si vybereš průměrnou universitu a ne jednu z těch pár skvělých, tak je to nesrovnatelně lehčí. Stejně tak znám osobně lidi co tam studovali střední školu (u nich High School) a když se pak vrátili a ukazovali ty jejich studijní materiály, tak si člověk říká, jestli náhodou nechodili do vedlejší budovy na základku místo na střední.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 28. listopadu 2013
    Tak ne Amerika, ale Afrika. 74 % za 7:57. Prff, sever a jih dobrý, ale ten střed a Guinejskej záliv...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Já mám slepou mapu Evropy na 100% včetně hlavních měst. Ale nechci machrovat :-$
    Mapu světa už jsem dlouho nezkoušel, ale tu dávám tak na 80% beze měst. A Státní vlajky tak na 95%
    A mapa USA? S jistotou trefim tak 6 států + Aljašku a Havaj. Mno prostě amíci jsou mi u kanónu.

Jinak na těch mapách od amíků je vtipné, jak Rusko cpou na Ukrajinu a pak důmají nad tím, co je sakra to velké nic vpravo nahoře. Srandovní je také ten frajer, co chtěl být vtipný a na místo Severního Irska napsal Shire. Až na to, že Nový Zéland je na druhém konci planety.
    Tak sjem ještě dodělal Severní a Střední Ameriku. 93%, Haiti a Dominiklánská republika, nikdy si nejsem schopnej zapamatovat, která z nich je na západní a která na východní polovině ostrova.
  • Well done! Your score: 98 % 2:19 Státy USA :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tom napsal(a):

Well done! Your score: 98 % 2:19 Státy USA :D

Šprte =D
  • @Tom @flanker.27 A napoprvé? Bo napodruhé to tak dám i já (a to mám po skoro třech letech na rodičovské kompletní lobotomii mozku) :twisted:
    Ale ty stránky jsou pěkný žrout času. Kolik ho tam člověk stráví, aby zjistil, že je blb :oops:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 28. listopadu 2013
    http://news-hound.net/22-dumbest-people-ever-on-facebook/

Well done! Your score: 100 % 02:16
    Európa samozrejme :D
    Státy:
    Evropa - 100% 1:17
    Jižní Amerika - 100% 0:23
    Asie - 93% - 2:36
    Severní Amerika - 87% 0:46
    Africa - 43% - 5:09
    USA - 37% - 4:09

Města:
    Evropa - 94% 1:31
    USA - 43% 5:03
  • Tím se chlubíte, že neumíte pořádně zeměpis? :-)
  • @brbr Tak byla by ostuda dělat na zahraničním a neumět zeměpis :D
    @brbr To bylo napoprvý. Ale já když byl malej, tak jsem hodně ležel v atlasech a vlajkách. Jako ta Afrika to byla vylučovací metoda a že se zajímám o to vojenství a tak, to člověk pochytí...
    Ale státy USA, to přiznávám, pouze 55 %. Tam nemám problém jich poměrně hodně vyjmenovat, protože se podle nich jmenovaly bitevní lodě. Ale jejich přesná poloha, to je horší...
  • @flanker.27 USA radši nezkouším. Zjistila jsem, že mi jdou jenom ty státy, kde jsem byla, případně přes které jsem jela a jejich sousedi. Takže v sev. Americe si neškrtnu :-)
  • @brbr Tak naco ještě čekáš? Seber děti a hurá na výlet :-)
  • Bára má krakeny. :-)
  • @Everett_Young Už jsem to zkusila a teda fuška. Vypustit krakeny z vesnice v cizím velkoměstě bylo napínavé, ale naštěstí se chovali rozumně a všechno zvládli.
  • upraveno 28. listopadu 2013
    Nejlíp se učí státy ze seriálů New Mexico - Breaking bad :twisted: plus v jednom díle byl ukázán bod kde se dělilo uzemí na 4 státy
    brbr napsal(a):

@Everett_Young Už jsem to zkusila a teda fuška. Vypustit krakeny z vesnice v cizím velkoměstě bylo napínavé, ale naštěstí se chovali rozumně a všechno zvládli...

...auto je málem přejelo jen třikrát. Tu rozbitou výlohu jsme zaplatili. Tomu pánovi s vyraženým zubem se omluvili. Dvacet povinných návštěv u dětského psychologa a výchovného poradce už máme také za sebou. Mno a příští týden klukovi končí domácí vězení. Takže to asi pojedeme všichni společně oslavit někam do města.
  • upraveno 29. listopadu 2013
    @Montezuma3 Nie je Severná Amerika iba Kanada, USA a Mexiko? =D
  • Tom napsal(a):

@brbr Tak byla by ostuda dělat na zahraničním a neumět zeměpis :D

Zvladas aj slepu mapu Indie? ;)
  • No redšej to asi ani nebudem skušať a ostanem v tom, že nejake tie vedomosti o štatoch mám =D ... nevedomosť je proste blažená...

Čo sa týka ešte vzdelania amíkov. Tak je jasne, že svoje dejny (samozrejme dejny po 1492... cca 500 rokov) ovladaju skvele. Bohužial zakladne veci z dejín Europanov a hlavne mesta veľkých eu. štatov nevedia. Kecal som prevažne s ľudmi strednej vrstvy +/- , vek od 15 - 60 približne. Nestresuju sa, že niečo nevedia, preto že ich system života je odlišný od našho. Proste to nepotrebuju a vo vačšine prípadov v ich hlavach je zakorenene, že oni su superveľmoc a ostatní by mali vedieť o nich a nie oni o ostatných. Asi im to nemožno ani vyčitať, jednoducho su tak vychovavaní
  • Aj my by sme chceli mať prezidenta ako je Harrison Ford z Air Force One, alebo Miloš Zeman ...naš je taký nevyrazný :'-( :-|
  • @Depresor: Tak ohledně HF, myslím, že takového by si nechalo líbit více zemí, ohledně toho druhého,... upřímně myslím, že nechtěli. A za sebe říkám, že bych vám jej s radostí (s velmi škodolibou radostí) přenechal.
  • Děkuji vám za pozornost. =D
  • @Jay nesmieš to najak važne prežívať. proste národ si zvolil a jednotlivec s tým nič nenarobí. Ak by sa dalo ja by som vymenil celý parlament s naším prezidentom na čele, pridal by som ustavných činitelov a ľudí z najvyšších kontrolných uradov.. no a vlada a ministri by šli vôbec ako prví
    ... Politika jak v CZ tak v SK musí tvoriť len humorný doplnok obyčajneho človeka, lebo ak by to človek bral važne a nad všetkým sa rozčuloval, alebo by bol sklamaný, tak sa skor neskor z politickej sceny musí obesiť ...
  • @Depresor: Já si z toho vážně hlavu nedělám... jen ty jsi mi tak krásně nahrál na smeč. :-D

Kdybych to vážně bral, tak jsem už dávno v depresích,... proč zrovna já žiji tam, kde se zvolí ty největší perly... od starosty, přes hejtmana až po prezidenta... (Ano, komu něco říká "České Palermo", tuší správně). Na druhou stranu, volby do sněmovny nedopadly asi úplně nejhůř... jsem poměrně spokojen ač jsem volil jinou stranu.
  • TomTom
    upraveno 29. listopadu 2013
    @Hildegarda To asi ne, přeci jen dělám Evropu/NATO a Blízký východ :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.