Tales of Dunk and Egg = Príbehy Dunka a Egga

upraveno 2. února 2014 v Dunk & Egg
Pre všetkých, kto čítali tieto príbehy.
13»

Komentáře

• vertasvertas Zima se blíží
    @Everett_Young z čeho tak usuzuješ?
    :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 21. února 2014
    @vertas Vidíš ty postavy támhle? Ne? Já taky ne. Protože už jsou všechny mrtvý :-D

Teď vážně, GRRM někde řekl že si chce od písně trochu odpočinout a navíc ho to už asi tolik nebaví jako na začátku, spíš se mu líbí ta sláva s tím spojená a Píseň jako taková mu už leze krkem =D
    Ještě jich pár zbylo, prozatím
  • @vertas viz edit k příspěvku :-)
    upraveno 21. února 2014
    ani se nedivím, přeci jenom někomu leze krkem, když ho někdo pořád obtěžuje s tím, za jak dlouho to dopíše
  • Tak z příběhů jsem čet jen ten první, u dalších si počkám na oficiální překlad. Co se týče Martina a celé aSoIaF, mám spíš dojem, že GRRM je už asi trochu přepracovaný, a že ho už moc nebaví furt jen psát a psát... Ale víc příběhů z minulosti bych uvítal, takovej příběh z doby Theona Starka... Mňam
  • mne by sa páčilo viac z Brandona starka .. teda toho prvého :D
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    @StandazPorubhradu Tak tedy pokud by jsi mi to mohl poslat, byl bych rád, podle téhle diskuze z poslední doby se na to totiž zase těším. :-D
  • Daj mi mail . ti pošlem všetky tri :) @Riokai
  • upraveno 27. února 2014
    .
  • Ahoj, mohol by si prosim ta poslat aj mne 3. diel, moj mail je boroboro123@azet.sk, diki moc :)
  • Sakra, to je tak těžký poslat dotyčnýmu soukromou zprávu...? :-?
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    @Peterko Nějak nevím, proč bych ti měl znovu posílat svůj mail, když jsem ti ho už jednou poslal a ty jsi mě odkázal na fejkbůk s tím, že mail nemáš...
  • spravil som si nový .. aby som vám to mohol posielať ľudia .. ;)
  • ľudia máte to ta, skontrolujte si maily :P
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Ještě jim pro jistotu pošli i PM, kdyby ten mail i zprávu tady náhodou minuli...
  • @Nevada Článek na titulní straně to jistí =D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Mě nic nepřišlo :-s
  • :applause: nechť ti Matka požehná @Peterko :-)
  • upraveno 27. února 2014
    hmm stalo se přesně to co jsem čekal, zabil sem pul večera Potulným rytířem na jeden zátah a vemu to dneska i s Rytířem v přísaze, ještě že zejtra nejsou žadne písemky :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.