Vichry zimy - Milost - Ice & Fire
![image](http://www.icefire.cz/wp-content/uploads/2014/04/Titan_of_Braavos-e1395864939221-300x169.jpg)
V nosních dírkách jí zůstal těžký pach krve… nebo to byla pořád ta noční můra? Zase snila o vlcích, o běhání skrz nějaké tmavé borové lesy s velkou smečkou za patami, vytrvalí v honbě za kořistí.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
:roll:
A co na to GRRM? : "When it´s done, it´s done"
Úplně vidim ten jeho posmrtný škleb...
Zajímavé, co se člověk nedozví... :o)
1) Nemyslím si, že jí za tohle Dům černé a bílé něco provede, protože myslím, že dostala za úkol Sladkého Raffa zabít...
2) Všimla jsem si jednoho jména: Phario Forel - myslíte, že by tento dramatik mohl být nějak spřízněn se Syriem, prvním šermířem Mořského lorda z Braavosu??
Díky za případné odpovědi...
1) Hmmm, to je taky možnost, ale měl jsem spíše pocit, že dopředu netušila, že přijede...
2) Forrel... no což o to, MOŽNÉ to určitě je, vidím to i jako PRAVDĚPODOBNÉ,... ale čekám spíše nějaký okrajový vztah jako bratranec či strýc... i když může být i bratr či otec... a jsem zvědav, jestli s ním Arya na toto téma hodí řeč.
Napadá někoho, kdo by to mohl být?
Myslím, že jeho smrt si někdo objednal. Někdo, kdo jeho jméno šeptá po nocích. Myslím, že i draze zaplatil: Dal svůj život Bohu Mnoha Tváří. A myslím, že ještě nedostal vše, za co zaplatil...
(Snad chápete, co chci říct...)
Mimo to, neříkám, že to tak musí být. Jen jsem se s vámi tady chtěla podělit o to, co mě napadlo...