Hra o trůny 4x08 - Hora a Rudá zmije - Ice & Fire
![image](http://www.icefire.cz/wp-content/uploads/2012/10/icefire.png)
Do Krtince dorazí nečekaní návštěvníci. Malíček se bude zodpovídat ze svých činů. Ramsay se pokusí prokázat otci své schopnosti. Rozhodne se o Tyrionově osudu. Scénář: David Benioff & D. B. Weiss; režie: Alex Graves
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Teda aj v knihách sú predsa na Zimohrade a tuším tam šli hneď po Moat Cailin. Akurát to urýchlili, no to robia už asi od začiatku tretej série.
Mne sa práveže páčil ten moment "Návratu na Zimorad". Dlho sme ten hrad nevideli, naposledy keď bol vypálený a teraz sa k nemu vypravili a jeho tieň v pozadí...
Souboj divný, ale konec moc pěkně udělaný. Už jsem to dneska viděl asi pětkrát :D Jak se Oberynovi rozsypaly zuby, pukly oči, prasklá lebka, vřískot Ellarii... Nechutné, ale poutavé.
Sansa s Maličkem... K tomu nemám slov. Myslím, že Edmure to za mne vyjádří lépe (ten jeho nejlepší -dafuq- gif jsem nenašel, ale i tak to sedí :D ).
Daenerys mi pije krev čim dál tim víc - uděsná herečka :-(..
Romance mezi eunuchem a Translatorkou :( doufam, že nebude nějaká postelová scéna
V knize jsem moc Drone nemusel, ale představitel Oberyna mi bude chybět :(
Veď to je to, čo hovorím, Bran už je na konci Tanca skoro, Theon je na konci Tanca skoro a Stannis ešte nedokončil ani Búrku. To už je tam od začiatku sezóny, už ani neriešim.
A záveje sú diskutabilné :/ Ono namiesto aby sa snažili tvorocvia nejako ukázať, že KL sa nerovná Meereen a neurobili to tak exotické (ja som si KL predstavoval normálne stredoveko), tak je tam desný hic a to už jeseň skoro končí. Na Orliom hniezde už padal sneh ale Sever krásne zelený. Because fuck you, that's why :D
TheonaReeka, aby se přiznal kdo vlastně je. To mi skutečně připomělo knihu, kde člověk fakt netušil co Ramseymu říct aby nepřišel o další prstík.Dík za poznatek ja měl za to, že to má Hora podle těch zranění už spočtený... a dost jsem si to spojil s knížkou... Výroba FrankenHory může začít..
K závěru jen tolik, že uklízečkám, co budou drhnout tu dlažbu, nijak zvlášť nezávidím.
M+GW se mi moc nezdá, snad nedojde na nějaký petting
a Tyrionova úvaha o mačkání brouků mě taky neoslovila
Dany moc nemusím v knihách, takže Emiliin prázdný výraz mi nepřipadá jako "queen of bad acting" ale jako "jsem magor jako můj otec"
Sansa překvapila, dokonce mile :-) na závěr hotová femme fatale
Jsem asi jedna z mála, ale ten Aryin smích mi děsně vadil, připadal mi hodně špatně zahraný.
Sansa měla na sobě na závěr nějaké peří, či co? Ale slušelo ji to (ano @Ninkwen měla vlasy nahnědo, ale to i v knížce).
Theon ve zbroji mi připomínal středověká vyobrazení sv. Jiří.
Souboj, souboj.... Oberyn mi bude chybět a to mi přišel před začátkem hrozně nesympatický. I když jsem věděla, jak to skončí, říkal jsem si stejně jako přičtení, ať už Horu proboha dorazí.
Broučky jsem nepochopila, Medvěda a pannu v podání té šlapky jsem nepoznala.
EDIT: Jak se tak dívám, tak je Theon na Zimohradě až o 5 (sic!) měsíců dřív než v knize
:wall: K zde tolik propíraným prkotinám jsem většinou celkem shovívavý, takže tohle je pro mě osobně největší zklamání sezóny.
Broučci: bratránek Orson = Všemohoucí, broučči = homo sapiens sapiens, Tyrion = rádoby Samuel Beckett