Hra o trůny 4x08 - Hora a Rudá zmije - Ice & Fire

upraveno 1. června 2014 v 4. řada
imageHra o trůny 4x08 - Hora a Rudá zmije - Ice & Fire

Do Krtince dorazí nečekaní návštěvníci. Malíček se bude zodpovídat ze svých činů. Ramsay se pokusí prokázat otci své schopnosti. Rozhodne se o Tyrionově osudu. Scénář: David Benioff & D. B. Weiss; režie: Alex Graves

Read the full story here

1810121314

Komentáře

• Je strašně legrační jak se díl co díl hádají a "hejtují" jednotlivé tábory lidí (jedni jsou pro-seriálový, druhý pro-knižní, třetí "hejtují" jen tak protože je to prdel a pak jsou tu pravidelní trollové co svůj názor nechávají spát a rejou do druhých jen tak z nudy) Děje se to pořád, bude se to dít pořád a tak mě jen překvapuje že se vždy místo debaty o seriálu či konkrétním dílu začne plkat o bradavkách a zda je má Meli velké či malé či akorát, nebo o tom zda Lena konečně vystrčí kozy či je místo ní ukáže dublérka, apod. načež se tu seběhne mela o tom jestli je představitelka Sansy kus nebo je to jen "random girl" která je běžně koukatelná... :D Je to trendem asi všude kde lidi můžou svobodně projevovat názor, což je o to smutnější kolik se jich asi nudí či má potřebu prostě jen trolovat (zase se nudí) nebo si jen dokazují že přes net mají hned většího pinďulína oproti skutečnému "pink little cock" :D

Naučil jsem se poměrně záhy nereagovat na každou píčovinou a raději si místo toho řeknu buď "gůůůs frabááá" a nebo obrátím oči v sloup s příznačným kuuh kuuh kuuh (smash the beatles) :D

Teď je ta výjimečná chvíle kdy jsem si řekl že seru na "kůůůs frabáá" a napíšu svůj pohled jen abych sledoval tu další šnůru komentů :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Matej Ještě jsi zapomněl na tu pátou skupinu lidí. =D
  • Montezuma3 napsal(a):

@Matej Ještě jsi zapomněl na tu pátou skupinu lidí. =D

Já jsem jich ještě zapomněl :)
  • Mellien napsal(a):

up_er napsal(a):

V tom pripade je cela vase trida plna omezencu a ''ceskych'' divaku, co jim staci ke ''stesti'' hodne malo :D :D (tohle neni z moji hlavy, jestli to nekdo nepochopil :D )

to vis, 5 ročník sestiletky, gympl. Výběrová německá třída, to je omezenec vedle omezence.... :D

hold kdo neremcá, není v módě :)

@Mellien To původně vytáhl Hustey právě na ty co remcají, takže na titul omezence si budeš muset ještě nějaký čas počkat :twisted:
  • Věřím, ze se dočkám.
  • @Mellien Musíš si vyhlédnout nějakou nevinnou oběť (všemi oblíbený seriál) a nenechat na něm nit suchou. A hlavně si vymýšlet co největší hovadiny na kritizování. Jedině tak, poznáš temnou stranu síly a staneš se Lordem Omezencem.
  • A jak ti chutná temná strana?
  • Strhlo se to tu v docela slušný souboj. Nechcete se upokojit a diskutovat v mírů?? :)
  • wingmaster napsal(a):

Strhlo se to tu v docela slušný souboj. Nechcete se upokojit a diskutovat v mírů?? :)

Nenásilí ještě nikdy nic nevyřešilo... :o)
    PS: Nevíte někdo, odkdy je tu tlačítko "nahlásit"?
  • Ono tu není moc o čem diskutovat, když byl díl nadprůměrný :) A o žádnou velkou botu jsme tam nezavadili... Proto se hledá dábel v detailech :D
  • @Claire To už tu bylo. :roll:
  • @Mellien Dobře, aspoň se nedávím přeslazenou růžovou hmotou kterou evidentně někteří (tím nemyslím tebe, máme tu experty kterým tvůj hate nesahá ani po kotníky) dusí nebo jim leze na mozek.
    Plakátek na budoucí epizodu
    image
  • vôbec mu nechápem... utekajú od toho ohňa alebo k nemu? a čo tam horí?
  • Taky mi moc nedává smysl
  • Mám obavy, že ten oheň bude mať niečo spoločné s
    Mel
  • A nebo je to ten "the biggest fire the north has ever seen" co nám už tak před dvěma sériemi sliboval Mance a na který už všichni zapomněli :-)
  • Bohové, jen to ne :D To se mu ten mega fajr trochu vymkl z rukou
  • A cos čekal? Že se tam budou hřát u táboráku. I když by mě zajímalo, čím by asi tak zapálil napůl zmrzlý les v -x °C bez nějaké superhořlavé látky kterou by ho celý polil. To je trošku debilní.
  • Co jsem čekal? Nějakou pořádnou fatru z nanoseného dřeva, třeba i kmenů... cokoli, jen ne zapálit les :D
  • @Mellien Ale to přece vypadá tak efektně, to vydá rovnou za 4 nahý šlapky :D Co na tom že to vypadá naprosto idiotsky, nehledě na to, že to je technicky téměř neproveditelné...
  • Montezuma3 napsal(a):

Plakátek na budoucí epizodu
    image

To vypadá jak nějaký fanouškovský plakát, oficiální určitě ne, ne? Mě to připadá celé jako nějaká velká hovězina. :king:
  • Matej napsal(a):

Napasdlo mě, možeme čekat na konci serie

Lady Stoneheart?
    Tu nečekéj v seriálu vůbec. :king:
    @Rybba Taky mě to napadlo. To umístění spodního loga je trochu divné. Mno ale nenapadá mě, z čeho jiného by to kdo šlohl?
  • Nikdy jsem to nesledoval, takže nevím, zda vychází někdy nějaké plakáty k různým dílům, ale tipuji, že ne. Jinak mi připadá dost amatérský ten plakát, takových bych udělal do hodiny deset. Ten obrázek může být z nějaké hry. :king:

Nějak tam nevidím Zeď, případně i ta krajina se mi nezdá, že taková je za Zdí.

Odkud jste to vyhrabali?
  • up_er napsal(a):

@Everett_Young
    je to proste krasna holka, co ti na to mam rict, nebo co na tom chces rozebirat?
    Kdybych to zacal rozebirat, tak stejne napises ze neene tobe se nelibi a ze nemam pravdu:)
    Ale to je normalni kazdymu se libi neco jinyho..
    me se libi Sophie
    :applause:
    image
    image

Mě se líbí ten pes! :king:
  • @Rybba
    to je ciste tvoje vec :D :D
  • @up_er
    To se přete, jestli je pěkná, anebo ne?? :D To jde dost těžko, když každý má jiný vkus. A jsem docela zvědav, kdy Martin dopíše Winds of Winter, aby to stihnul alespoň to Vánoc 2020. :D
    upraveno 5. června 2014
    @Rybba Tak pohled to může být právě z vrcholku Zdi. Proto tam vidět není. A Jestli si dobře pamatuji. Tak před 9. epizodou druhé řady. Tedy před bitvou o Královo přístaviště byl také nějaký plakát. Letící hořící šípy.

Edit:
    image
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.